“Zorg dat Marcske niks overkomt. We hebben hem nodig in het gerecht!”

Bekijk hele uitzending: https://www.blckbx.tv/videos/zorg-dat-marcske-niks-overkomt-we-hebben-hem-nodig-in-het-gerecht

“Zorg dat Marcske niks overkomt. We hebben hem nodig in het gerecht!”

Griepcommissaris van België, Marc van Ranst diende onlangs een klacht in bij de orde der artsen omdat plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs haat en geweld zou zaaien met een omstreden uitspraak op twitter. “Hoe sneller het slecht voor hem afloopt, hoe beter voor de wereld”, schreef de bekende Belg die daarmee iets heel anders bedoelde dan ermee begrepen werd. In september 2020 moest Van Ranst zelf voor de rechter verschijnen vanwege roekeloze uitspraken op Twitter. Hoeyberghs kwam maar wat graag verhaal doen in de BLCKBX studio en reed in een streep vanuit Maaseik (B) naar Noord Holland. “Ik begrijp dat mijn uitspraak verkeerd begrepen kan worden maar wil dat hier graag uit de wereld helpen. “Zorg dat Marcske niks overkomt want we hebben hem nodig in het gerecht”, sprak de flamboyante cosmetisch arts gevolgd door nog een aantal gevleugelde Vlaamse uitspraken die programmamaker Flavio Pasquino aan het lachen kregen.

Diverse zaken komen in het gesprek aan bod zoals de klacht van Van Ranst, de uitspraak van het Brusselse rechtbank waarbij de Belgische staat binnen 30 dagen alle corona-maatregelen moet afschaffen, het gebrek aan empathie van Van Ranst na het overlijden van de Antwerpse jongen (21) die tijdens een vluchtactie voor de politie bij een lockdownparty uit een raam viel en daarna dodelijk verongelukte maar ook de berekenende uitspraak van Marc van Ranst tijdens een ESWI Pandemie Marketing Training (zie integrale video hier), waarbij Van Ranst uitlegde diverse begrafenissen te hebben bezocht tijdens de Mexicaanse griep (2019), om vanuit strategisch oogpunt te tonen dat hij meeleefde met de nabestaanden. Stuk voor stuk onderwerpen die een uitzending op zich hadden kunnen vormen maar nu in een sneltreinvaart de revue passeren.

Kort geleden maakte BLCKBX al een reportage over de bewuste ESWI video van Marc van Ranst onder de titel “Framing a Pandemic” waarbij Dick van den Berg de video fragment voor fragment analyseert.

https://www.blckbx.tv/videos/ab-osterhaus-gaf-een-cursus-pandemie-marketing-met-marc-van-ranst

BLCKBX PROMO SQUAD

Nu Youtube ons niet meer welgevallig is, zoeken we extra distributiekracht. Wil jij de video zelf uploaden op jouw kanaal, dan waarderen we dat. Hier is de downloadlink:

https://www.dropbox.com/sh/769kd381mjseq2h/AACnaBfF6PfeN3Hk1NxJ1iFVa?dl=0

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; – burgerrechten in een spuitje – de surveillance toename – de testsamenleving – stigmatisering van andersdenkenden – polarisatie – de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

13 reacties

 1. BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal! Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

  Wil jij dat wij slagen in onze missie? Bekijk dan de video en steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen!

  Wil je op de hoogte blijven?
  Twitter: @blckbxnews
  Telegram: blckbxtv
  Facebook: blckbxnews
  Instagram: Blckbx

 2. Veel respect voor mensen die alternatieve geluiden willen laten horen en de vrije meningsuiting voorop zetten, maar het opvoeren van dergelijke clowns die in eigen land door niemand serieus worden genomen, vermindert in elk geval de geloofwaardigheid van de programma's. Kijk maar eens verder dan uw neus lang is en zoek maar eens naar de standpunten van deze meneer over bijvoorbeeld de rol van de vrouw, om maar iets te zeggen.

 3. Welkom in de wereld van de psychopaten! Psychopaten zijn geestesziek, hebben dus geen enkel inlevingsvermogen en een enorm ego (waar ze echt in geloven dat ze dat ook zijn!). Echter; zij zijn met een heeeeeel klein clubje (handjevol) tegen miljarden mensen. Ze schijten er voor in hun broek! Hoe dat afloopt? De geschiedenis is je beste vriend, want die weet alles al…

 4. Er staan meer video's op YouTube met interviews van Jeff Hoeyberghs. Ik had hem een paar maanden geleden al eens gezien in een video van een Belgische dermatoloog (bodybuilder type) gaat ie ook flink los. 😄 Zeer vermakelijk. Hoeyberghs laat zich de mond niet snoeren.

 5. flavio al u video's zijn top meesterlijk, onderbouwd echt doe zo verder. ik kijk er echt al naar uit wanneer je jean-marie de decker gaat uitnodigen voor u programma !!

 6. Het dragen Van een muilkorf is een strategisch Instrument Van onderwerping , baserend op korruptie , indoktrinering , leugens en een nieuwe mutatie Van een griepje lol

 7. Tja, mijn donatie loop je mis. Zorg dat we op een Nederlandse manier kunnen doneren, gewoon via de bank zoals bij vriwel elk bedrijf mogelijk is. Niet iedereen heeft een creditkaart.

 8. haha mooi om een vlaming in de show te hebben 😀

  ja ze zijn toch vaker wat gereserveerder dan ons hollanders wat zeiken over dingen betreft, althans , als het een 1-persoons situatie is.
  hulde aan deze charismatische, energieke man, die net als een nederlander ook gewoon een hele sterke mening heeft en er niet terug voor deinst, daar kunnen we als nederlanders alleen maar van houden, toch?

  hoezee voor belgen met wel een grote bek, daar moeten ze er meer van maken

 9. Schijnbaar weet de 2e kamer nog niet dat mondkapjes schadelijk zijn volgens hun eigen RIVM (sinds een week op de site vermeld en uit tal van onderzoeken gebleken) Dat we ze dus louter en alleen dragen omdat het een POLITIEK besluit is, en niet omdat ze ook zouden werken. Dit gaat een volgend schandaal worden, mensen kunnen straks massaal gaan (aan)klagen dat die schijnheilige dingen hun gezondheid heeft geschaad.

 10. Het blijft even wennen om op de website te kijken!
  10 seconden voor of achteruit spoelen niet mogelijk. Geen commentaar sectie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *