ZONDAG MET GALBAK – DE JENSEN SHOW #239

De Publieke Omroep houdt zich niet aan haar basistaak, namelijk de ruimte bieden aan diverse geluiden uit de maatschappij. Het is namelijk stuitend dat Arjen Lubach eist dat platforms met een ander geluid de mond gesnoerd dient te worden.

Ga voor de Media=Virus items naar https://de-jensen-show.myshopify.com/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

10 reacties

 1. Dat er werkelijk mensen zijn die naar deze onzin van hem kijken ok, maar dat er mensen zijn die echt in die onzin van hem geloven! Maar ja, het blijkt maar weer hoe invloedrijk een Bnner is, als iemand maar bekend is en wat roept om aandacht te krijgen gaan iedereen het geloven, ook al zijn het de meest onzinnige dingen waar je al van te voren van weet dat het complete onzin is! Hij wil ook zelf nergens op reageren, wil niet in de media buiten zijn eigen kanaal om, deze man is een gevaar! Door dit soort figuren ga je in sprookjes geloven! Als dit de manier is van een uitgerangeerde Bnner om aandacht te krijgen dan is het heel mis met ons landje!

 2. Die bolle kan nu wel inpakken. Hij zal nu toch eindelijk een ander business moeten zoeken.
  Misschien eens een echte baan! Buschauffeur is wel iets voor hem of heftruckchauffeur, Of wat dacht je van vrachtwagenchauffeur.
  Dat laatste is natuurlijk erg moeilijk want daar moet je een hoop voor leren; en met zo een dikke kop is het voor informatie heel erg moeilijk om door te dringen.
  Je bent in ieder geval al voorgedragen aan de commissie.
  Ik weet niet wat je straks gaat doen maar succes!

  https://nos.nl/l/2336864

  Doeiiii Dikke Drammer..

 3. We worden belazerd?? Ja vanaf het begin!!! Ik zei maanden geleden al dat ze de militairen gaan inzetten. Maar mensen willen niet luisteren.

 4. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 5. Maar met meer kijkers in één aflevering dan alle filmpjes van deze achterlijke vetklep bij elkaar. Blijf lekker elkaar aansteken trouwens, wordt de wereld echt niet dommer van…

 6. Psychopathic political leaders in government, implementing covid-19 regulations on society deliberately destroying western economies and with it, enpoverishing/destroying the lives of the citizenry as a whole has become a way of accessing to status among the globalist and getting money and future sweet job positions in the process in the new reset world order.

  Just despicable !!

  Get these psycho bastards before the courts and into labor/reeducation camps !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *