Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

13 april ging Lisette Verhoeven voor de prik. Het AstraZeneca vaccin viel haar ten deel en dat terwijl en toch al de nodige ophef was in naburige landen rondom trombose bij jonge vrouwen. Lisette studeert Archeologie maar werkt ook parttime in een verzorgingstehuis met ouderen. Ze nam het vaccin voor hen maar besefte niet dat het haar eigen leven zou verwoesten. Ruim een week later kreeg ze een hersenbloeding waardoor ze op de IC belandde en lange tijd niet meer kon lopen. Dat gaat inmiddels weer redelijk maar haar mobiliteit aan de linkerzijde van haar lijf is miniem. Zo kan ze haar linkerhand niet meer gebruiken en vreest ze voor haar toekomst.

Verdrietig

Programmamaker Flavio Pasquino bezocht Lisette in haar ouderlijk huis in Eindhoven en maakte een portret van de 28 jarige, die de wanhoop nabij is. Haar grote passies, zilversmeden en sieraden maken zal ze mogelijk nooit meer kunnen uitvoeren en dat maakt haar intens verdrietig.

Ouders

Door de weeks revalideert ze in een kliniek maar in de weekenden is ze bij haar ouders, Huub en Riëtte Verhoeven die speciaal voor deze uitzending naar de blckbx studio kwamen om hun verhaal te doen en te reflecteren op de reportage die we maakten over hun dochter.

Misleidende Campagne

Riëtte: “Heel die campagne, je doet het voor een ander, vind ik erg misleidend. Je kunt nog steeds anderen besmetten. Dus ja…je doet het voor een ander is leuk, maar kijk eens hoe Lisette er nu aan toe is”.

Juridische Implicaties

Volgende week volgt deel 2 waarin we de juridische implicaties gaan bespreken met twee advocaten, een voormalige GGD directeur en een huisarts. De vraag is namelijk…wie is aansprakelijk voor de schade die Lisette nu heeft opgelopen? Volgens de landsadvocaat – die 24 februari – een uitspraak deed – is dat de arts onder wiens BIG nummer er die dag geprikt wordt en daarmee zullen vragen rondom “imformed consent”, de “eed van hippocrates” oftewel de artse-eed en de “Code van Neurenberg” zeker ter tafel komen.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

13 reacties

 1. Met dank aan Hugo Bloemshoen (minister van propaganda) voor het tribunaal met die schwappie het hele kartel!! Sterkte voor Lisette en haar familie.

 2. Je kan ook gewoon op vakantie met een sneltest. Frankrijk controleert niet . Neem geen vaccin. Vaccin voor vakantie is de grootste medische manipulatie. En hugo de Jonge moet zich kapot schamen en berecht worden volgens de Neurenberg code.

 3. Ik huil nooit maar hier gingen er wel wat tranen , Die gore vieze overheid met zn leugens en dan nog mensen chanteren om op vakantie te gaan, ik wens dit meisje en haar familie het aller beste en zou willen aanmoedigen om natuurlijke doktoren te zoeken om haar probleem op te lossen en hugo de jonge op bezoek bij jullie thuis ? Waarom? Dan kan ie weer een lul praatje geven om zn gelijk te halen ? Wat een corruptie !

 4. это фальшивка, потому что это может быть из-за медицинского опыта, а не из-за вакцины. о да, это фейковые новости.

 5. Waarom in de genen? Al die andere mensen die bijverschijnselen hebben hebben hun genen niet. Beginnende met waarom die vaccinatie terwijl er in 2020 minder mensen zijn overleden dan het jaar ervoor. Een vax dat in minder dan een jaar in elkaar geflanst is. En mensen trappen erin dat dat goed zal werken. Hoe zit dat met al de onderzoeken die nodig zijn met de ontwikkeling van vaccinaties. Restricties dat ie niet op vakantie zou kunnen? Serieus? Dus vakantie is belangrijker dan je gezondheid? Veel mensen denken zo, sorry maar hoe dom is dat? Wordt wakker Nederland, zie het onderhand eens.

 6. En Pfizer is net zulke rommel als Astra, ook bloedproppen en de doden zijn een veelvoud van Astra, check lareb, Vaers en Duitse cijfers..

 7. Volgens mij zijn de aantallen doden geregistreerd net na vaccinatie groter dan door Corona waarbij ze iedereen te pas en te onpas als Corona doden tellen, dat terwijl de periode van Corona doden over 16 maanden al is en vaccinatie over slechts paar maanden. Het aantal doden bij Lareb loopt op en normaliter wordt daar slechts 1-10% gemeld, zet dat je als jong persoon niet aan het denken? Als je al geen griepprik nam (wat nog veilig is) dan ben je echt van padje dat je nu wel deze prik neemt…

 8. Hoe triest is het voor deze ouders dat zij nu denken dat de andere vaccins wel veilig zijn, terwijl in de VS en Israël een verhoogde kans op hartklachten naar voren komt en dat mRNA techniek mogelijk allerlei vreselijke gevolgen heeft over enkele jaren.

  Over één tot vijf jaar zullen de berichten van onverklaarbare ziektes of wellicht onvruchtbaarheid naar voren komen. En dan is het te laat. Je gaat niet proefrijden in een auto die nog door de teststraat moet. Je gaat niet een vaccin nemen dat pas voorlopig is toegelaten. Denk na! En ja ik ben ook bang dat ik straks buiten de samenleving lig of wellicht erger…maar dan heb ik nog snel genoeg een afspraak gemaakt. Hou vol.

 9. In een woonzorgcentrum in het Belgische Nijvel zijn 12 mensen overleden na een grote uitbraak . Vrijwel alle bewoners waren geprikt Experts onderzoeken momenteel wat de reden is van de uitbraak, meldt de VRT.
  Zo’n 95 procent van de bewoners van het woonzorgcentrum, Nos Tayons in Waals-Brabant, is geprikt en toch raakte de helft van de 119 bewoners besmet. De 12 bewoners die zijn overleden waren allemaal ingeënt.
  De Delta-variant zou er rondgaan. In Groot-Brittannië is bijna een derde van de mensen die overlijden met de Delta-variant volledig gevact…valt te lezen in een rapport. De Delta-variant is daar inmiddels dodelijker voor gevac…. dan voor niet-gevac….. schrijft weekblad Wochenblic….

 10. Echt verschrikkelijk dit! Wij hebben altijd al gezegd dat we ons niet laten vaccineren, Mijn uitnodiging ligt in stukjes in de prullenbak en die van mijn vriend ook. En dit bevestigd maar hoe gevaarlijk die zooi is en hoe gevaarlijk het kan zijn om mensen hun vrijheid te ontnemen en ze dus toch te dwingen tot vaccinatie voor een beetje vrijheid. Vrijwillig…mooi niet dus. En ook dat stukje over “we doen het voor de zorg, we doen het voor de ouderen” We worden gewoon valse informatie gevoerd en zo ontzettend veel mensen geloven die onzin ook nog! Werkelijk verschrikkelijk. Ik wens de familie en lisette enorm veel sterkte. En hoop dat eindelijk eens aan het licht komt hoe de overheid ons voorliegt!

 11. Flavio waarom hoor ik je nooit over het zionisme en het organiseerde jodendom? En hun connecties via media big pharma etc? Ben je een gatekeeper? Je lijkt met niet onintelligent en als je echt op zoek gaat naar de waarheid kom je altijd uit bij deze kabouters. Toch hoor ik je hier nooit over, waarom?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *