12 reacties

  1. Ik krijg echt pijn in mijn buik als ik bedenk dat Trump weggaat en hoe hij is weggewerkt. En dan nog dag in dag uit de hatelijke commentaren op het werk van collega's die onkritisch de media consumeren. Ik ben blij dat er iemand is als jij, Jensen. Een van de weinige mensen die op een dappere manier eerlijke journalistiek durft te bedrijven.

  2. Jensen wat weet jij dat de rechter en aanklagers niet weten. Als je zo overtuigd bent van verkiezingsfraude dan zou ik maar met de bewijzen komen daar doe je, in jouw ogen, de wereld een grote dienst mee. KOM OP MET DIE BEWIJZEN!

  3. Wat een triest verhaal…., heeft geen programma op tv dan maar op youtube onzin uitkramen…, te triest voor woorden. Net als Trump een grote Narcist

  4. Er zijn agenten die deze achterlijke lui door loeten op non actief gezet en er loopt een officieel onderzoek naar die agenten of ze de regels niet overtraden

  5. Dit is allemaal fake wat daar gebeurt. Allemaal politie agenten die er binnen stromen met burger uniform. Ze willen een burgeroorlog lokken. Wees scherp mensen. En zoek de echte waarheid. Ze willen ons misleiden !!

  6. Dit is ongelofelijk wat Jensen doet. Ik zou er voor willen pleiten om aangifte te doen tegen hem voor het opruien en het ontwrichten van de samenleving, and last but not least het belazeren van mensen door zijn merchandise. Tevens overweeg ik ook om aangifte te doen in de VS vanwege het medeplegen van de chaos die daar is ontstaan.

  7. Even aan alle normale mensen (dus niet de kansloze wappies) vergeet duimpje naar beneden en rapporteren voor haatzaaien niet, zodat die dikke pad lekker oprot van YouTube !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *