Ziekenhuisdirecteur: 'Wel of niet laten vaccineren autonome keuze, ook voor zorgpersoneel'

Ziekenhuisdirecteur Peter Langenbach van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam is tegen een vaccinatieplicht voor zorgpersoneel. Ook is hij niet voor verplichte registratie. “Wel of niet laten vaccineren is gewoon een autonome keuze van mensen, ook voor zorgpersoneel”, zegt hij in WNL Op Zondag.

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid! Ga naar: https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

18 reacties

 1. Mooi gezegd “Nederland vrijheid blijheid”. Geen idee wat er in de rest van de wereld gebeurt en bij crisis halfslachtig ingrijpen. Eerst Afghanistan en nu weer deze ziekenhuis directeur die maar alles toelaat en straks gaat klagen als de ICs vollopen

 2. Is die "dame" lid van een medisch ethische commissie……..belachelijk meest platte domme argumenten.

  Die man komt met feiten en een heldere morele afweging top.👍👍👍

 3. Domme Rickkie, in Frankrijk demonstreren ze elk weekend met honderd duizend mensen tegen het corona paspoort en verplichte vaccinatie. En Nieman doet net alsof in Frankrijk iedereen zich lachend heeft laten inenten. DOMBO !

 4. Iedereen weet inmiddels toch dat je nog steeds gewoon besmettelijk voor anderen bent zodra jij geïnfecteerd raakt met het Coronagriepvirus als gevaccineerde?
  Er lopen op dit moment dus massa’s gevaccineerden rond die besmettelijk zijn voor anderen zonder dat zelf te weten.

  Als je ziek wordt blijf je nog thuis.
  Een gevaccineerde die besmettelijk is gaat gewoon op stap.

  Gevaccineerden die zelf niet meer kunnen weten wanneer zij besmettelijk voor anderen zijn zodra zij geïnfecteerd raken met de Coronagriep mogen overal naar binnen waar zij andere gevaccineerden tegenkomen die niet meer kunnen weten wanneer zij besmettelijk voor anderen zijn zodra zij geïnfecteerd raken met de Coronagriep.

  Zo creëer je een gigantische bubbel aan mensen die zelf niet meer kunnen weten wanneer zij besmettelijk voor anderen zijn zodra zij geïnfecteerd raken met de Coronagriep.

  Gevaccineerden zijn hierdoor de huidige Super Spreaders.
  Doordat gevaccineerden het virus over tijd langer in leven houden is er ook meer gelegenheid gecreëerd om te kunnen muteren.
  Zo kom je natuurlijk nooit van een virus af.

 5. Een clown ingehuurd door de staatsomroep geholpen door een oude seniele vrouw. Top kerel die directeur, ze hebben anderhalf jaar de tijd gehad om de IC' s op te schalen, en niets gedaan.

 6. Telkens het excuus zin: "maar wel in mindere maten" . Als je iemand besmet, dan besmet je iemand of het nou in hogere of mindere maten is.

 7. Chapeau voor Peter en 3 spuitjes voor Dupuis ( VVD )
  Onze overheid is met een weerzinwekkend plan bezig waarvan de honden geen brood lusten.
  Kom allen in verzet, keer uw rug de overheid toe en blijf in alle gevallen AUTONOOM ❤🦋💪

 8. Chapeau voor deze ziekenhuis directeur…👍👍

  En is hij nog verstandiger, houd hij de geinjecteerden die juist de 'superspreaders' zijn, bij de gezonde niet geinjecteerden vandaan wil hij zo veilig mogelijk werken…😉

 9. Wat een gespreksleider…kiest duidelijk partij en laat zijn gast niet uitspreken.👎
  En dat mens spoort niet. Tettert ook overal doorheen. Luistert niet, wil slechts haar mening uiten en het gesprek bepalen daardoor. Hoorde haar van de week ook op de radio. Kwam voorbij op YT. Ook al zo irritant terwijl ze nergens wat van wist werd haar een specifieke vraag gesteld. Moest ze steeds het antwoord op schuldig blijven. Ventileerde slechts haar ongefundeerde mening en die was allerminst genuanceerd….vreselijk mens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *