24 reacties

 1. Er is geen ander boek met voorspellingen als de Bijbel Revelations 13 16-17 Gaan jullie lezen !!!! , geen mondkapje geen entree. Satan's warming-up .. don't get burned !!

 2. Dit hele land gaat naar de kloten. Maar M N zal ons redden met zijn haarscherpe analyses. En met zijn bloemkoolhoofd en zijn zuurkoolgezicht natuurlijk.

 3. Waar blijven die vaccins? Mensen vallen met bosjes om! Wij willen vaccins! Laten we gaan protesteren en rellen omdat we vaccins willen. Plunderen die apotheken en ziekenhuizen. We gaan die vaccins wel zelf halen, desnoods maken we ze. Kom op jongens! Genoeg is genoeg. Kijk eens naar ons voorbeeld Israel, het beloofde vaccinatieland. Groen paspoortje erbij, klaar. Wij willen vaccins, wij willen vaccins! Laten we Rutte executeren voordat Q het doet! Wij willen vaccins!!

 4. Tokkies tokkies tokkies.. Zien jullie niet in dat Jensen jullie zwaar manipuleert om z'n shirtjes te verkopen? De bijstand is niet veel, dus ga er verstandig mee om

 5. jensen hier .die heeft onder de meesten van zijn aanhangers de status van zowat Jezus .de meesten zijn een ster in zaken onderzoeken . zoek nu eens daadwerkelijk uit waar die zich bevind . dus foto,s waarop staat waar die heen is gegaan . waar die gespot is als hij zijn onderkomen in of uitgaat .optrede,s ,commentaar ergens geef .in levende lijven bedoel ik .ergens op bezoek is gegaan of gaat
  (.bij mij weten is die al bijna een jaar niet door mensen gespot ) die verteld van een ontmoeting met hem . of op een demonstratie is geweest .dat soort zaken bedoel ik. .voor de goede orden .ik ben daar niet zo in geintresseerd . maar als ik een aanhanger van iemand bent zou ik dat wel willen weten denk ik zo . dus van hem totaal niet .

 6. De Japanse hoogleraar fysiologie of geneeskunde, professor dr.Tasuku Honjo, baarde vandaag opzien in de media door te zeggen dat het coronavirus niet natuurlijk is. als het natuurlijk is, zal het niet zo de hele wereld hebben beïnvloed. Omdat, afhankelijk van de aard, de temperatuur in verschillende landen verschilt. als het natuurlijk was, zou het alleen landen hebben getroffen met dezelfde temperatuur als China. in plaats daarvan verspreidt het zich naar een land als Zwitserland, op dezelfde manier als het zich verspreidt naar woestijngebieden. terwijl als het natuurlijk was, het zich zou hebben verspreid op koude plaatsen, maar zou zijn gestorven op hete plaatsen. Ik heb 40 jaar onderzoek gedaan naar dieren en virussen. Het is niet natuurlijk. Het is vervaardigd en het virus is volledig kunstmatig. Ik werk 4 jaar in het Wuhan-laboratorium in China. Ik ken al het personeel van dit laboratorium goed. Ik heb ze allemaal gebeld na het Corona-ongeluk. maar al hun telefoons zijn al 3 maanden dood. Het is nu duidelijk dat al deze laboratoriumtechnici dood zijn.

  Op basis van al mijn kennis en onderzoek tot nu toe, kan ik dit met 100% vertrouwen zeggen dat Corona niet natuurlijk is. Het kwam niet van vleermuizen. China heeft het gehaald. als wat ik vandaag zeg, nu of zelfs na mijn dood onjuist blijkt te zijn, kan de regering mijn Nobelprijs intrekken. maar China liegt en deze waarheid zal ooit aan iedereen worden onthuld.

 7. Ik moet gewoon reageren op de opmerking van je show rond min 20. Er is bekend hoeveel landijs er is. Ik zou zeggen ga even rekenen, ik ben t sommetje kwijt, maar 65meter zeespiegelstijging, daar is te weinig ijs voor.

 8. Jensen supporters zijn echt hele rare vieze engnekken die niks snappen van de wereld. Mensen met een IQ onder de 80 moeten helemaal niet zelf na gaan denken. Ik raad alle jensen kijkers aan om vooral niet zelf na te gaan denken over lastige onderwerpen. Je ziet wat daar van kan komen. #polpot

 9. Het is best wel interessant om te merken hoe klein de wereld van de trollen geworden is; steeds kleiner en kleiner, omdat ze meer en meer overeind proberen te houden wat er al lang zo slap bij hangt als een komkommer uit de vriezer. Eigenlijk best zielig, maar ik heb er geen medelijden mee. Ze hebben het zo gewild, dus laat ze maar als stippen aan het horizontale vergezicht verdwijnen met hun windmolens.

 10. Hier weer een fraai staaltje omdraaien van de waarheid.
  In hun talmud staat juist dat niet-joden niet menselijk zijn maar je vindt nergens terug dat de nazi's de )0den "un'ter'me'nschen" noemden. Nergens. Ook dat hebben ze naderhand er zelf bij verzonnen.

 11. Eigenlijk zou elke )00d verplicht moeten worden om te kijken naar "Europa, The Last Battle" op de manier zoals in de film "A Clockwork Orange"

 12. Wat een s'm'e'r'i'g'e' h'u'f't'e'r' die g'l'u'i'p'e'r'd' van de politie bij jinek gisteren. Je ziet hem gewoon slikken nadat hij zei: "het is soms ook haast zelfverdediging" als reactie op het filmpje waarin een paar waarschijnlijk doorgesnoven agenten hun agressie staan te botvieren op een ventje van 60 kg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *