”Ze had nog kunnen leven” beweert huisarts bij Nieuwsuur over ongevaccineerde…

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/nieuwsuur

”Ze had nog kunnen leven” beweert huisarts bij Nieuwsuur over ongevaccineerde…

1 september jl. zond Nieuwsuur een reportage uit over de arbeiderswijk Heilust in Kerkrade waar de vaccinatiegraad zorgelijk laag zou zijn. Zo laag dat een 39 jarige ongevaccineerde patiënt aan corona zou zijn overleden.

Slecht acteerwerk

Na een eerder verschenen artikel op 26 augustus – waar de merkwaardige beweringen van huisarts Donna Lenders al waren opgetekend – ontstond er veel commotie. Zo was overduidelijk te zien dat de computer van de huisarts uit stond en was het moeilijk te geloven dat er niet geacteerd werd. En warempel…. op 2 september kwam Nieuwsuur met een schriftelijk statement dat de opnames – waarbij de huisarts de GGD belt om de melding van de corona-dode te rapporteren – in scene was gezet;

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2396222-reactie-nieuwsuur-naar-aanleiding-van-reportage-kerkrade

Het artikel van 26 augustus: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2395202-op-sommige-plekken-blijft-het-vaccineren-achter-en-zeker-in-kerkrade-valt-dat-op

“Om privacyredenen (zo werd de naam van de overledene genoemd) is een kort stukje opnieuw opgenomen zonder dat de naam genoemd is. Voor de volledigheid hadden we dit moeten vermelden” aldus Nieuwsuur.

Piepen

En dat is opmerkelijk want een naam kun je simpel wegpiepen in de montage dat weet iedere verslaggever dus dat is geen reden om het opnieuw op te nemen maar er gebeurde meer vreemde dingen in deze reportage.

Ze had nog kunnen leven

Huisarts Donna Lenders beweerde dat als de patiënt zich wel had laten vaccineren, ze nu nog had geleefd. “Nogal een stevige claim voor een arts die beter moet weten want dat een vaccin mogelijk bijdraagt aan een milder ziekteverloop is nog denkbaar. Maar om stellig te beweren dat de persoon met een vaccin niet was overleden is wetenschappelijk maar ook moreel niet in de haak”, opent programmamaker Flavio Pasquino de uitzending. Onderzoeksjournaliste Annelies Strikkers sloeg aan op de ongeloofwaardige berichten en ging op onderzoek uit. Ze is al maanden actief op Twitter en ze bracht deze cases onder de aandacht van onze redactie.

Onderste steen boven

“Samen zijn we de zaak gaan uitpluizen en we hebben niet 1, niet 2, nee een opeenstapeling van rariteiten, feitelijke onjuistheden en onwaarheden gevonden”, vertelt Pasquino. De uitzending eindigt met een telefoongesprek waarbij de verslaggever van Nieuwsuur (Hein Hansen) de kans krijgt op hoor en wederhoor. Deze uitzending zal snel volgen en ook zal er nog contact gezocht worden met huisarts Donna Lenders, de GGD Zuid Limburg en de nabestaanden van de overleden 39 jarige vrouw om precies uit te zoeken hoe de vork in de steel steekt. Mocht je dus tips hebben, meldt dat dan aan redactie@blckbx.tv en zet in je onderwerp “tip kerkrade”.

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

25 reacties

 1. Ik wil een link naar een petitie tegen het c-toegangsbewijs delen maar deze wordt steeds verwijderd.. ff googlen en tekenen! Al bijna 300.000 keer getekend..

 2. Dit bericht is óók stemmingmakerij!!
  ALMELO – Woensdag werd Almelo opgeschrikt door een lugubere zaak. Bij de parkeerplaats van een ziekenhuis werd in een auto het lichaam van een vrouw gevonden. Volgens regionale omroep RTV Oost zou een ruzie over het vaccineren tegen corona vermoedelijk de aanleiding zijn voor het dodelijke drama.

 3. Kennis van mij, zwaar dement en al maanden aan het kwakkelen met zijn gezondheid, ging hoesten. Zijn vrouw was een beetje verkouden en werd positief getest. Hij is nooit getest!
  Ivm dat hoesten en dementie wouden ze hem eigenlijk wel opnemen in ziekenhuis, dan moest hij in isolatie. Hij zou waarschijnlijk gaan zwerven door ziekenhuis, dus dan moest hij vast gebonden worden op bed. Dat wouden ze hem niet aan doen. Ze hebben toen besloten tot palliatieve sedatie. (Plat prikken en geen voedsel en drinken meer geven).
  Hij is geregistreerd als corona dode. Zonder ooit te zijn getest!

 4. Deskundigen van het RIVM, TNO, AIVD en NCTV waarschuwen al sinds 2016 in veiligheidsanalyses voor het tekort aan intensive care-bedden als gevolg van een pandemie, schrijft NRC Handelsblad. Zo stond er vorig jaar in de Nationale Veiligheidsstrategie: “Het risico van een uitbraak van een (ernstige) infectieziekte zoals een grieppandemie blijft (…) reëel.

 5. Ongeveer tienduizend Nederlanders leven in onzekerheid omdat zij allergisch reageerden na een coronaprik. Volgens de huidige richtlijnen mogen zij niet gevaccineerd worden, maar volgens experts kunnen zij wél worden ingeënt!!!!!🤷🏽‍♀️🤷🏻‍♂️
  Gebruik je IQ ✌🏽en niét je QR ✅

 6. Die huisarts pleegt medisch bedrog, ze zou direct uit haar ambt moeten worden gezet.
  Daarnaast heeft het RIVM op haar website staan dat er geen meldingsplicht geldt voor Corona overlijden, ze zeggen dus zelf dat ze het niet weten!
  Patholoog Dr de Groot heeft absoluut gelijk, de doodsoorzaak kan alleen door obductie worden vastgesteld en niet door een Linkse Hysterische huisarts, het zal je dokter maar wezen!
  De Linkse MSM inclusief de Telegraaf zijn spreekbuis van Rutte en de Jonge geworden, daar valt niets meer van te verwachten.

 7. 'dat is jouw mening'……..hoe vaak heb ik dit wel niet een paar honderd keer gehoord als het om anti-telefoontjes mbt corona gaat.
  Misschien maar drie personen die belangstelling hadden voor 3000-tellende verzamel llijst.
  Zelfs RIVM, GGD, huisartsen en ziekenhuizen die niet de moeite nemen om ook maar één punt te debunken.
  'ik/ wij begrijpen dit dat'…..

 8. Tactiek van elite. Ze werken vaak met dubbelgangers. Huisarts lijkt op Van Roosmalen. Half voetballend Nederland die zo vergelijking maakt. Grapjes hihihihi.

 9. Mooi die meldingen "door corona". Dit kun je helemaal niet zeggen. Dit kan bij corona alleen maar vastgesteld worden na autopsie

 10. Wat ontzettend goed dat jullie hier achteraan blijven gaan en bovenop zitten! Mooi om te zien ook dat dit binnen 3 dagen 65000 keer bekeken is. Dat laat zien dat meer mensen op zoek zijn naar de waarheid.

 11. Deze mensen draait de boel gewoon goed om dit is gewoon echt gewoon een leugen van de s’en die draaide leugen om wat een leugenaars smeerlap hoor verderf ze is wel gevaccineerd

 12. Dat verhaal van die 39 Jarige dame die gesneuveld zou zijn door zo opstandig het vaccin te weigeren. Is natuurlijk compleet uit de duim gezogen. Het meest trieste is dat de GGD meewerkt ook zich in allerlei bochten te wringen om het verhaal enigszins kloppende te laten lijken. Daaraan zie je al hoe ver de corruptie gaat. Die dikke dame met poes is niet de betreffende 39 jarige mevrouw. Je ziet zo dat ze met voorrang het "vaccin" ingespoten heeft gekregen. Sterker nog waarschijnlijk is ze door het vaccin eerder gesneuveld, zoals velen helaas.

 13. " en het GGD ,en het RIVM en de burgemeester.." ja dus ..? En hier gaat het keer op keer weer fout. Mensen die of gewoon keihard in 't complot zitten of gewoonweg te achterlijk zijn om ook maar een scheintje gezond verstand op te brengen. Ongelofelijk dit. En wat heb ik genoten van dat telefoongesprek met onze Hein. Die ook nog even beweerd dat wat flavio beweerd een "mening" is.. is geen mening maar gewoon een keihard feit . Ik hoop dat iedereen na het zien van deze video per direct unsubscribed op nieuwsuur.! Zo'n mediabron verdiend geen abonnees en/of views !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *