22 reacties

 1. Het zou zomaar kunnen dat deze tweede lockdown direct in relatie staat met de komende verkiezingen. In Amerika heeft dit namelijk wel een prominente rol gespeeld en heeft tot veel stem misbruik en stem fraudes geleid. Het zou mij dan ook niets verbazen als voor de aanstaande verkiezingen er nog nieuwe voorwaarden en/ of mogelijkheden bekend zullen worden gemaakt .
  Het is namelijk uitermate vreemd om deze totale lockdown aan te kondigen met een vooraf gestelde periode voor langere tijd . Wordt er b.v in Nederland ook een stem per post uit te brengen ingevoerd , waardoor identificatie per uitgebrachte stem veel lastiger wordt en niet meer controleerbaar zal zijn zoals men nu op het stemlokaal wel kan doen.

 2. De Jensen volgers zeggen al maandenlang dat het volk in opstand moet komen. Dat het volk in oorlog is met de regering. Nou, er is nog helemaal niets gebeurd. 99% van de mensen heeft braaf een mondkapje op. De Jensen volgers pik je er zo uit. Ze hebben geen mondkapje op omdat ze te dom zijn om te weten hoe je zoiets opzet. Ze moeten elkaar helpen om de toetsen op het toetsenbord te vinden. En de hele dag zitten ze te huilen in een hoekie omdat 99% van de bevolking braaf in de pas loopt.

 3. Meer merch. Vooral Stickers! om overal aan te plakken. stop de lockdown/ vrijheid/ media virus/ fake news etc.. etc.. en ga zo maar door.

 4. Je zegt eigenlijk helemaal niks in deze video. Niks is onderbouwd alleen maar onderbuikgevoelens. En ja met vaccins wordt het wel weer normaal maar lijkt me logisch dat niet in 1 keer het hele land of de wereld gevaccineerd kan gaan worden. En dan moet een groot deel dit ook gaan doen (dat is een eigen keuze uiteraard). Wat jij doet is het manipuleren van mensen met nonsens puur voor een financieel doel. Kom met onderzoeken, bewijzen noem maar op! Maar niet met die complotrotzooi. Valt me ook tegen dat er 116.000 mensen zijn die jouw onzin geloven.

 5. ik weet niet maar rutte heeft makkelijk praten he, die heeft 20 ton op zijn bank. dus hij ziet het probleem niet. terwijl 90% van de bevolking dit wel ziet. Want iemand die genoeg heeft zou nooit zeggen dat die de situatie kent. Ze moeten rutte eens in het programma stoppen, steenrijk en straat arm. laat hem 1 week eens zo leven hoe iemand leeft met 30 euro per week. weet zeker dat die dan anders gaat denken. Hij moet eens geconfronteert worden hoe wij leven. dan pas krapt die achter de oren.

 6. Mensen moeten eens stoppen met zichzelf laten testen en ook nog eens met een pcr test die niet deugt.
  Al met een loopneus rennen mensen naar een teststraat en nu wat nu door die onnodige zogenaamde positieve besmettingen zitten we met ze allen in een lockdown.
  Ze hebben onze vrijheid afgepakt en het ergste is niemand komt in opstand.
  Waar is de democratie in Nederland waar?
  Volgens rutte is ERDOGAN een dictator en Turkije kent geen democratie.
  Nou is dit nu democratie waar wij in leven.
  Wij hebben gewoon niets te zeggen.Het is ook niet van ons he hij bepaalt alles voor je.
  Je word gedwongen je winkel te sluiten niets is van ons meer niets.
  Straks verplichten ze ook de vaccins nou dan kan je fluiten naar je lijf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *