“Zal ik ooit nog gitaar spelen na de Corona prik?” vraagt Eric Clapton zich af in een interview…

Bekijk het hele interview hier: https://www.blckbx.tv/videos/zal-ik-ooit-nog-gitaar-spelen

“Zal ik ooit nog gitaar spelen na de Corona prik?” vraagt Eric Clapton zich af in een interview…

Eric Claptop is gevaccineerd met het AstraZeneca vaccin maar weet niet of hij ooit nog kan optreden. Of hij ooit nog zijn geliefde instrument, de akoestische gitaar op hoog niveau kan spelen. Het niveau waarmee hij ontelbare grammies en muziekprijzen in de wacht sleepte voor zijn tijdloze en prachtige muziek.

AstraZeneca en Jansen Stop…

En nu zullen er vast mensen zijn die denken…ja maar het AstraZeneca en Jansen vaccin is daarom ook uit de roulatie genomen dus het probleem is toch opgelost want nu injecteren ze voornamelijk met het mRnA VACCIN die veilig zijn. Fout.

Onethisch

De AstraZeneca vaccins worden in veel landen nog gezet en de ongebruikte vaccins van ons, worden gedoneerd aan arme landen. Maar ook naar Suriname. Is dat ethisch?

Proefkonijnen

Zowel de mRNA vaccins als het Astra en/of het Jansen vaccin zitten tot 2023 in een fase 3 proefperiode en hebben een voorwaardelijke goedkeuring. Dat houdt in dat iedereen die zich nu laat prikken ongeacht welk vaccin het is…maar moet afwachten wat de bijwerkingen zullen zijn op de korte, midden en lange termijn.

“Vaccin mogelijk dodelijker dan Corona…”

Besef dat de reden om AstraZeneca uit de roulatie te halen in NL voortvloeit uit meerdere ernstige trombose gevallen bij jonge vrouwen, waarvan wij er 1 binnenkort gaan portretteren. Ook zij – een jonge meid van 28 – kan haar handen amper nog bewegen. Zij waren dus de proefkonijnen waarna men het besluit pas nam. En ook Eric Clapton was feitelijk een proefpersoon en het is dus maar de vraag of zijn reeds geplande concerten door zullen gaan.

Bekijk de integrale persco van Rutte en De Jonge over de AstraZeneca Stop: https://youtu.be/9xykNBLYMw8

Risico nemen met imago

En daarom wil hij zijn ervaringen met ons delen, ongeacht de risico’s voor zijn imago. Want de telefoon rinkelt ineens een stuk minder sinds hij zich uitsprak. Zo werkt dat tegenwoordig. Je moet je mond houden en loyaal zijn aan het systeem en het risico voor lief nemen.

Delen, delen en nog eens delen!

Wij hebben het hele interview met Eric Clapton voor je ondertiteld in het Nederlands en Engels en de video is meer dan de moeite waard. Luister naar dit persoonlijke verhaal van levende legende Eric Clapton en deel m. Deel m met zoveel mogelijk mensen die je kent.

video suggesties voor jou:

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Bronnen:

Eric Claptop: https://nl.wikipedia.org/wiki/Eric_Clapton
AstraZeneca uit de roulatie: https://www.ad.nl/binnenland/nederland-stopt-vaccineren-met-astrazeneca-bij-mensen-onder-de-60-na-advies-gezondheidsraad~ae6ce102
AstraZeneca naar Suriname: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5235537/astrazeneca-suriname-vaccins-coronahttps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5235537/astrazeneca-suriname-vaccins-corona

28 reacties

 1. De mensen die hier allerlei totaal ongefundeerd commentaar leveren zouden beter een opleiding in de geneeskunde of medische biologie kunnen gaan volgen in plaats van aantoonbaar onjuist geleuter rond te pompen!!

 2. Vreselijk als dit voor Eric zo blijft 🤮Bruce Springsteen begint nu met bezoekers die AZ prik hebben gehad te wijgeren bij zijn concerten 😑😑😑

 3. Wat een held dat hij en interview geeft! Dit om mensen te bereiken ten kosten van zijn imago. We leven met hem mee…!

 4. Virologen kunnen allemaal beter van gitaarspelen dan Eric Claptont, en topgitaristen weten meer van vaccins dan virologen. Zo simpel is het! Mijn notaris gaat vanmiddag mijn plafond stucen en mijn testament wordt geschreven door mijn stucadoor – en we zijn allemaal een betere coach van het Nederlands Elftal dan die sukkel die het nu doet.

 5. Hij had deze ziekte in 2013 al. Dat komt niet door het vaccin. Mensen doe eens research man en trap toch niet overal in. Jullie noemen mensen die vaccineren schapen maar ik zie hier ook heeeeel veel schapen. 😅

  Bedankt voor het kijken en doneer ook meteen ff geld 😅😅😅😅

 6. 3:183:24 schijnheilige minister de Jonge … dan had ie OOK alle alternatieven moeten toe laten / prevaleren zoals HCQ/ZINK, zoals voor gesteld door Rob Elens hypocriete huichelaars zijn het…. vuile politieke ratten

 7. Arme Eric, ik hoop dat hij in contact komt bv met iemand zoals Wim Hof. Alles is te genezen als je geest maar toegewijd genoeg is. Don't give up Eric! ❤🙏❤

 8. Omgosh poor Erik clapton, hopeljjk worden mensen nu wakker verdorie. 3:25 maar Her Hugo weet ook dat de andere gentherapie injection ernstige bijwerkingen zullen geven!!

 9. Wat ik niet begrijp is dat je al zo'n slechte reactie op de eerste prik hebt gehad dat je dan toch nog terug gaat voor een tweede 🤔

 10. Alles is toegestaan voor het grote verdienen. Natuurlijk krijgen onze dictators daar ook een beetje van….

  Naarmate we verder in de tijd gaan, wordt het verhaal hoe langer hoe viezer. rutte, en zijn kliek is pure maffia, zolang ze maar kunnen graaien.

 11. Heeft iemand toevallig ook gehoord over Marvin hagler? Wereld kampioenschap middel gewicht boksen.
  Die zou naar z'n vaccinaties overleden zijn. Misschien iemand die hier meer informatie over heeft?

 12. Goede vraag, Eric. Alleen had je hem hardop moeten stellen, ca. een 0.5j geleden, toen je het zag aankomen. En een massa sheeple (gelukkig toch een kleinere massa dan z e verwacht hadden) hun jaap gingen 'halen'. En de duizenden doden, dan wel serieus gekwetsten, vanwege de vaccinaties er ook reeds vielen.
  Maar laten we zeggen: beter laat dan nooit?

  Ook kun je aan een rechtszaak denken (je bent niet onbemiddeld, naar ik begrijp, van huis uit al niet – nog afgezien van je inkomsten als artiest), of ook aangifte doen. Denk bv. aan class-action, Eric. Veel mensen zouden je willen volgen. Want de ontelbare langetermijneffecten zullen zich nog pas gaan manifesteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *