“Youtube beledigt Hoogleraar", vindt collega Professor na verwijderde video…

“Als een befaamde hartchirurg – Professor Jan Grandjean – een genuanceerde mening heeft over corona en de allesomvattende Mind Control, en Youtube verwijdert vervolgens de video, zou ik mij beledigt voelen” stelt Emeritus Hoogleraar Internationale Communicatie & Mensenrechten Professor Cees Hamelink.

Mind Control = Gedachten Controle = Propaganda

Volgens de voormalig Professor aan de Universiteit van Amsterdam doelt de 67 jarige Hartchirurg Jan Grandjean op gedachten controle die uitvoerig staat beschreven in het meester werk “Necessary Illusions” van Noam Chomsky met als underscore “Thought Control in Democratic Societies”. Maar feitelijk gaat het hier over ordinaire propaganda. Het boek is verkrijgbaar via: https://www.succesboeken.nl/?isbn=9780887845741&pc=4F791C1E

De eerste propaganda ooit!

Propaganda gaat al eeuwen terug. De eerste man die dit fenomeen in het leven riep was Paul Gregorius de 15de die in 1622 een heilige gemeenschap oprichtte voor de propaganda van het geloof en 5 jaar later het Collegium Urbaan inrichtte met professionele propagandisten. De paus wist als geen ander dat het enkel zou werken als je daarvoor mensen professioneel opleidt.

Bepaalde dingen vooral niet doen…

Hamelink; “Propaganda werkt alleen als je bepaalde dingen doet en bepaalde dingen heel bewust niet doet. De boodschap moet eenstemmig zijn en mensen als Professor Jan Grandjean moet je dus niet laten praten. Daarom is censuur heel belangrijk in de toolbox. Ook moet de propaganda overal en altijd aanwezig zijn en daarvoor heb je de media nodig. Maar belangrijker nog is dus het weglaten van bepaalde informatie. Veel praten maar weinig zeggen is daarom een beproefde methodiek die we veel hebben gezien bij de persconferenties”, aldus de 80 jarige Professor in ruste die de laatste tijd ook uit de gratie is gevallen bij de mainstrean media, daar waar hij voorheen veel aanvragen kreeg.

De spiraal van het zwijgen

Elisabeth Noelle-Neumann schreef een interessant boek over het summum van propaganda de “Spiral of silence“ (verkrijgbaar via: https://www.succesboeken.nl/?isbn=9780226589367&pc=4F791C1E) waarin ze uitlegt hoe iedereen zwijgt en zelfs de vrijzinnigen en dissidenten uiteindelijk gaan zwijgen uit lijfsbehoud. De Duitse was in haar jongere jaren de adviseuse van dr. Joseph Goebbels en heeft van dichtbij gezien hoe dit mechanisme werkte.

Kort geding

In augustus 2021 gaat BLCKBX samen met Professor Grandjean een kortgeding aanspannen tegen Youtube/Google om de verwijderde video weer terug te krijgen op het kanaal. Niet omdat hij nu nergens meer te zien is, maar om een precedent te scheppen dat censuur niet toegestaan mag worden, zeker nu Youtube een onderdeel vormt van de kritische infrastructuur van onze vaderlandse maar eigenlijk internationale communicatie.

Hier is de verwijderde video nog te zien op onze site: https://www.blckbx.tv/videos/mindcontrol

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

18 reacties

 1. Heel goed verwoord hoe propaganda werkt vanuit de geschiedenis en ook nu. Vroeger deed ik eens een test over welke filosofe past het beste bij je en kwam Anna Arends uit die ik toen niet kende. Maar nu regelmatig ook door Sietske Bergsma benoemd wordt in haar visie op deze tijd.

 2. En YouTube handeld in opdracht van….:..Rutte ,de jonge en kaag en heel die corrupte BBB bende daar in een haag.
  YouTube moet niet luisteren naar die landverraders in den haag

 3. Vanuit Ierland van oud-Nederlanders onze complimenten met deze zeer goede weergave van de feiten betreffende wat in deze tijd waarin we leven gaande is. "Laat je niet kisten!" is een passende uitspraak die we ons herinneren uit onze tijd in Nederland. Dat geldt nu meer dan ooit!

 4. Ik werk in de zorg en heb alle papieren die ophingen over maatregelen, mondkapjes etc. telkens in mijn nachtdienst verwijderd. Weg met die propaganda. Het gebouw zag er veel rustiger uit zonder hihi.

 5. Hierbij hoort natuurlijk ook het struktureel negeren van het tegengeluid. Met name van de degelijk onderbouwde. Dank voor de aandacht m.b.t. Mindcontrol. Toen ik na 2,5 jaar een sekte verliet, zag ik pas dat de wereld om mij heen niet anders was. Iedereen kan in de val van mindcontrol stappen. Het zit hem in de eerste stap tegen beter weten in. Dan komt er een tweede en een derde en voor je het weet kom je in een stroom terecht waarbij je keuzes gaat maken die niet van jou zijn. Wees gewaarschuwd!

 6. Een betoog van een gerespecteerde cardioloog wordt verwijderd, maar niet dat van een zogenaamde viroloog die dierenarts blijkt te zijn. En dan die Gommers die vast en zeker in het OMT zit omdat hij een uitvinder is van een beademingssysteem. #erklopthierveelniet

 7. Sjansen met Jansen..'…

  Hoe is het in Gods Naam mogelijk, dat dit door de politiek gesteund wordt.

  Zijn er nog gezond denkende mensen in Nederland.

  Ik schaam mij diep., voor hoogwaardigheidsbekleders, die deze totale waanzin niet tot een halt toe kunnen roepen..(beroepen)…!!!

  I repeat….Sjansen met Hugo Jansen

  Again….Sjansen met jansen., " je leest het goed hoor"…

  Dit is uw huidig zittend kabinet…!!!

 8. Hier trouwens een meer wereldse visie op het feit dat "demo(n)cratie" IN ZICHZELF een krankzinnig politiek systeem is, dat wel extreem verleidelijk is voor velen en bijzonder interessant voor (en derhalve een soort "heilig" verklaard door) psychopaten (als uitstekende, lastig van hun smoel te trekken zgn. 'mask of sanity'):
  ————-
  I have told you on numerous occasions that democracy is an absurd self-defeating concept . The reason is simple – you cannot have a system where ignorant (also morally) stupid people have the same vote as intelligent discriminating people, who they vastly outnumber
  The result is mob (or worse: adapted compensated psychopathic) rule and politicians getting voted into office not because they are conscientious individuals who will work for the betterment of the lives of their constituents, but because they kiss babies and promise the mob the Earth. 
  The result is the current unsavory collection of shameless gangsters and opportunists who now run Western societies and who milk their constituents on the one hand while serving as compliant stooges for their NWO Masters on the other.

  Thus, "true" democracy can only be a temporary state of affairs and must cycle through to tyranny, which is what we are seeing now, and in a way the masses deserve their fate . Whilst it is certainly not true of everyone, a very large number of people these days are brainwashed, careless, cowardly, indulged, insouciant, ignorant of what really matters , physically soft, timid and vapid individuals . If they weren’t, the NWO could never have pulled off what they have so far this year.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *