Yernaz reageert op promotie ''fake expert'' Nikki Sterkenburg

Mijn reactie op de promotie van Nikki Sterkenburg aan de Universiteit van Leiden, een ”zogenaamde” expert op het gebied van extreem rechts. Waarom? dat leg ik uit in de video.
Dit artikel op Geenstijl uit November 2020 geeft ook geen fraai beeld van haar professionaliteit en objectiviteit. Kijk, lees en oordeel zelf.
https://www.geenstijl.nl/5156116/sorry-nikki-maar-het-begint-heel-erg-op-te-vallen/

30 reacties

 1. Zolang er geen leerstoel/onderwerp 'Focus op Extreem Links' is, weten wij allemaal hoe de Universiteitshazen lopen.

  Valse linkse wespennesten die met publiek geld overeind worden gehouden.

 2. Yernaz, je hebt hier zeker wel gelijk maar aan de andere kant vind ik dat je zeurt. Bepaalde uitspraken zorgen nou eenmaal voor ophef. Dat had je kunnen verwachten. Dit had voor jou vervelende consequenties en ik vraag mij nog steeds af wat precies het doel was van jouw uitspraken. Gevoelsmatig denk ik dat jij hier de verliezer bent, dus wie is hier eigenlijk dom?

 3. Wedden dat jij überhaupt de moeite niet hebt genomen om haar onderzoek of boek te lezen? In het desbetreffende radiointerview benoemt ze letterlijk dat dat debat werd aangevraagd door Groen Links. Lol.

 4. 1. Jij zegt: ''Nikki beweert dat ik en Theo begonnen over Ras en IQ'' Dit is niet wat ze zegt. Ze zei dat jullie het er in de media over hadden. Ze zei niks over ''ergens over beginnen''
  2. Jij zegt: ''Zei zegt dat als je het hebt over ras en IQ, dan heb je het over Unter en Ubermenchen, maar in Amerika gebruiken ze ook iq testen'' In werkelijkheid heeft ze het over de CONNECTIE! tussen ras en iq, Dat moet je bewijzen dat Amerikanen doen. Het feit dat het leger iq testen doet heeft niks te maken met ras, maar gaat op individueel niveau.
  3. Jij zegt: ''Ze had het over dat ze zelfs een debat in 2e kamer over hadden, maar FVD deed dit helemaal niet'' Dit is niet het punt dat ze maakt. Het gaat erom dat FVD's retoriek het nodig maakte dat er een debat over kwam in de 2e kamer!
  Grappig dat jij het hebt over dat zij bewijs is voor ''slechte kwaliteit van het onderwijs'' Terwijl jij haar punten uit een filmpje van 1 minuut nieteens kan begrijpen.

 5. Wetenschap is tegenwoordig dus "extreem rechts", wanneer de bevindingen waar jarenlang onderzoek naar is gedaan en de conclusies indruist tegen de egalitaire dogma's van links wordt afgedaan als een nazi-theorie.

 6. Een duidelijk geval van door links geïndoctrineerde ✌️universiteiten✌️.haar toekomst is verzekerd lik de hielen van de juiste personen en wordt rijk

 7. De Nikkie is gewoon een linkse activiste verkleed een conservatieve jas. Marxisten en socialisten getuigen van een hoog IQ want zij menen dat je als man dan wel vrouw 's morgens wakker kunt worden en dat je tot de conclusie bent gekomen dat je een vrouw dan wel man bent. Ook menen zij dat mannen zwanger kunnen zijn en maandverband nodig hebben. Wie dergelijke linkse dommigheid volgt en de lijst is lang moet eens aan zijn eigen geestelijke vermogens gaan twijfelen.

 8. Ze krijgt waarschijnlijk ook geld van een open foundation….. Ze hoort bij diezelfde radicale linkse mensen die haat probeert te stoken tussen mensen. Follow the money van Universiteit van Leiden….

 9. Ze zijn allemaal corrupt tot op het bot.. onze WEF rn soro s slaafjes. Vertrouwen zullen ze van het volk nooit meer krijgen

 10. Niet alleen die Nikki Sterkenburg is schokkend slecht. Ook de presentatrice van WNL, een journalist, was gigantisch slecht. In plaats van mee lullen, had zij dat moeten doorzagen door er diep op in te gaan en door te vragen voor nadere uitleg met vraag naar bewijzen en feiten, etc.

 11. Eindelijk een antwoord. Is Nikkie ook een links fascistisch denker van deze ook politieke stroming.

 12. Zij maakt deel uit van de marxistische-leninistische fascisme beweging om landen zoals Nederland van binnenuit te ontwrichten via zogeaamd goede bedoelingen. Om de unieke identiteit af te pakken. Want binnen een communistische slavenmaatschappij moet iedereen natuutlijk dezelfde uniform dragen. Alle neuzen een kant op. Daar is geen plaats voor diversiteit of diverse mening.

 13. Prachtig weer. Een gepromoveerde politiek actievoerder aan de ‘vrije’ universiteiten.

  Menig onderzoeker zou wetenschap niet scharen onder gedachtengoed. Al is dat wel de perfecte manier om voor anderen iets te besmeuren.

 14. Yernaz, het was helaas geen domheid, het was opzettelijke framing om rechts met extreemrechts gedachtegoed in verband te brengen..

 15. Gek genoeg stelt de wetenschappelijke antropologie dat er verschillen zijn tussen de rassen en dat er verschillen zijn in gemiddeld IQ (waarbij IQ slechts 1 aspect is uit de “regenboog” aan intelligentie kenmerken). De verschillende rassen zijn namelijk verschillende admixtures van archaïsche mensen soorten (Neanderthaler, Homo Erectus, Denisovans, etc ..) en Cro-Magnon = homo sapiens sapiens, en in uiteenlopende verhoudingen. Dat heeft wel degelijk geleid tot verschillende mensen rassen. Uiteraard zijn we gelijkwaardig, hoeven we niet te zeuren over über-menschen en unter-menschen. Het hoogste IQ hebben Japanners en Koreanen (vis eten is goed voor de hersens!). Er zijn overigens grote misvattingen over de opvattingen van de Nazis (Duitse nationaal socialisten). De Ahnererbe beweging stelde dat Duitsers (en alle Germaanse volken) van Ariërs afstammen, en Ariërs hebben dus echt bestaan, ook de Iraniërs zeggen dat ze Arisch bloed hebben, maar de claim van ‘superioriteit’ is nooit gedaan. Wel wilde de Nazis ‘ras zuiver’ blijven, dus geen gemengd bloed, anders verdwijnen op den duur alle rassen, en daarmee de kenmerkende eigenschappen van alle rassen. Op zich zelf is dat waar. Als bijv. Australische aboriginals ras zuiver willen blijven, vinden we dat normaal, maar wanneer een Duitser zoiets wil, wordt ie met de grond gelijk gemaakt. Nikki Sterkenburg is een van die vele pseudo-intellectuele linkse leugenaars met haar politiek correcte “waarheid”. Het verbaast me niets dat ze een aantal mensen even gaat ‘framen’, om zich te distantiëren van haar oude vrienden, nu dat haar beter uitkomt. Daar is haar carrière op gebaseerd, kennelijk, op het ‘framen’ van anderen en het benadrukken van pseudo-intellectuele politieke correctheid. Handige tante, trappen we niet toch? Kennelijk hebben de 4% Neanderthal genen bij Nikki de overhand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *