Wybren van Haga verwijderd van Linkedin! WHO Guidelines beïnvloeden democratie!

Wybren van Haga verwijderd van LinkedIN. WHO Guidelines beïnvloeden democratie!

Vanochtend ontdekte kamerlid Wybren van Haga, dat LinkedIN zijn profiel op non-actief had gesteld. Uit alle hoeken en gaten kreeg hij appjes en mails en kort daarna kwam hij erachter dat het inderdaad had plaatsgevonden. Vol verbazing zag hij dat er 3 berichten op LinkedIN de Guidelines hadden overtreden en wel:

1) Mondkapjes werken niet. (Bron RIVM)

2) De IFR van Covid-19 is vastgesteld op 0,23% (Bron WHO)

3) De coronamaatregelen zijn niet proportioneel (mening)

Programmamaker Flavio Pasquino praat met Wybren over dit “historische” voorval dat onze democratie ondermijnd en zijn eenzame rol in de kamer als kritische stem van het volk. Al maanden is Van Haga een roepende in de woestijn en wordt er amper gehoord gegeven aan zijn – goed onderbouwde – vragen en stellingen en dat moet frustreren, aldus een oprecht geïnteresseerde Flavio Pasquino, die het niet onder stoelen of banken schuift dat hij de mening van Van Haga deelt.

Hoe lang is de arm van de WHO, nadat ze de “Wet Publieke Gezondheid” in onze grondwet hebben geïmplementeerd en nu ook de Guidelines van de grote tech platforms? Moet dit niet aan banden gelegd worden ter bescherming van onze democratie en vrijheid van meningsuiting? Vragen die aan Van Haga worden voorgelegd.

Ook wordt het tenenkrommende fragment van het RTL4 programma ‘BEAU’ getoond en besproken waar Marieke van de Zilver het testbeleid van 2021 uiteen zet waar de “ stip op de horizon” blijkt te zijn, dat idealiter iedere Nederlander vanaf maart 1 keer per maand getest wordt.

Bekijk hier de integrale video van Wybren van Haga in de kamer waar hij alle pijnpunten van deze crisis feilloos benoemd:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

17 reacties

 1. Me YouTube account is geblokkeerd, ik ben niet bepaald politiek "correct" en denk dat dat de reden is.

  Hecht geen waarde aan het account het zegt alleen dat iemand bang is voor de dingen die ik zeg direct censuur op een mening waarbij mijn vrijheid van meningsuiting geschonden wordt.

 2. Logisch allemaal… The New World Order geeft orders… ook social media moet ons de mond te snoeren… de economie moet en zal ondergaan!
  Stap je naar de rechter dan is die ook omgekocht of extreem links… we kunnen nergens meer terecht voor onze rechten!
  En 2021 gaan ze openlijk toegeven dat wij moeten zwijgen en hun nieuw wereld systeem nodig is.

 3. Zeg LinkedIn nou niet op mensen! Plaats de waarheid zodat je er afgegooid wordt! Dan heb je in ieder geval nog iets gedaan door nuttige informatie te verspreiden, voordat je er af ging.

 4. NL zeikland. Allemaal geouweteringhoer op de vierkante mening. In Singapore zeikt niemand over mondkapjes en anderhalve meter en is bijna geen corona. Toeval? Denk het niet. Nederland gaat naar de klote door alle gezeik en moeilijk doen…..

 5. Alles wat te dicht bij de waarheid komt mag niet dan verwijderen ze je. Vrijheid van meningsuiting en democratie noemen ze dat ( nog.

 6. Iedere Nederlander MOET 3 maanden salaris per jaar, in leveren…om SAMEN deze Corona angst te mogen betalen…..👍🏻 dus niet alleen ondernemers ..maar elke Nederlander…..👍🏻😂 dan hebben een hele hoop mensen ineens een hele andere kijk op deze wereld wijde virus hysterie ….!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *