4 reacties

  1. @Eric Donk, goeie vraag, het komt me een beetje over als een toneelspelletje, dat hij jou niet terug zal bellen, valt ook in de lijn der verwachting, dit is uiteraard weer een prachtige stunt voor de bühne, waar veel leerlingen van deze "avatar" gelukkig van worden, maar niet iedereen:
    Johan Segers

    11 uur geleden

    Dankjewel voor je reactie. Dit is inderdaad precies wat er zou moeten gebeuren. Echter is er geen sprake van een samenwerking. Wat ik en andere mensen ook geprobeerd hebben. Hoewel er heelveel geld opgehaald wordt. Is er nooit geld voor onderzoek. Hoewel ik mijn onderzoeken gedeeld heb afgelopen maanden. Ben ik nergens bij betrokken. Dan komt er een moment dat je jezelf moet afvragen? Waar gaat al het geld naar toe? Waarom is er geen geld voor onderzoek? Waarom sta ik er met mijn team steeds alleen voor? Mooie verhalen vertellen kan iedereen. Maar in mijn visie is het tijd om de verhalen om te zetten in actie! Er is genoeg gepraat! Helaas staan mijn team en ik er alleen voor. Daarom zamelen wij nu onze eigen financiën in. Om over te gaan tot actie! Wouter roept al maanden. Werk samen. Dat hebben veel mensen geprobeerd. Maar het feit is. Dat wij wel samen werkte met Wouter. Maar Wouter niet met ons! Onze onderzoeken zijn op alle vlakken tegen gewerkt. Om zo de oplossing van dit probleem uit te stellen in Nederland. Voor mij en mijn team de reden om solo verder te gaan. Wat ontzettend jammer is! Maar ontzettend nodig! Hoe jij het omschrijft in jou reactie. Is ook de manier waarop ik er in sta. Maar ik ben van mening dat de donaties van van mensen gebruikt moeten worden voor onderzoek! Ook ben ik van mening dat er samen gewerkt moet worden. Maar dan moet dat van twee kanten komen. Bedankt voor je reactie! Helaas is het niet anders. Groet Johan Segers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *