15 reacties

 1. Hallo Hans.

  Ik heb de meest mooie preken gehoord ,die de mens maar kan bedenken.
  Maar heb nog nooit iemand horen spreken zoals jij dit doet.
  En dat is zeker geen zuurstok evangelie.
  En wat je al zei, je kan zoveel weten van de Bijbel, zoals ik leerde toen ik in de bajes zat.
  Na mijn bekering, want ik was 30 jr verslaafd.
  Je kan de Zegen hebben, Maar wat die je ermee.
  Iemand zei me eens ,Mario het moet 30 cm zakken.
  Dank voor dit krachtige Woord.
  En je uitleg erbij die iedereen kan begrijpen.
  En ik wil mijn bekeren van mijn zonde en dit bij het Kruis brengen .

  God Zegen jullie voor de goede Werken.

 2. Ik lees de bijbel maar lees er vaak niet in .Omdat ik alles leer van Jezus en de Heilige Geest ik was 2 jaar oud wandelde ik al met Jezus . Ik zou graag met je in kontakt willen komen als het mag

 3. zo mooi wat je zegt . Jezus sprak nog met mij dat als er vele doden vallen om je heen voor je achter je naast je .Heb geen angst want ik kom zo sprak Jezus tot mij .

 4. Leuke podcast. Ik lees de bijbel op een andere manier. Maar all the gods are one. En de zeven sterren zijn de zeven zusters. De pleiadians. Zeven is het getal van de engelen. En zeven is mijn levenspadgetal. Numerologie. In tuitie is van binnenuit weten Weten met een hoofdletter. En dat voor iemand die niet is opgevoed met het geloof. Maar voor mij horen de tien geboden en de zeven hoofdzonden bij spiritual law. En als je schijn heiligheid doorziet ben je al een heel eind op weg. Mensen werk hard aan je schaduwkant pas dan kun je heel worden. Dank voor je verhaal.πŸ’œπŸ™

 5. HET DOORDRUKKEN VAN ELKE VORM VAN VERPLICHTING VOOR HET DRAGEN VAN MONDKAPJES OF VAN EEN GEDWONGEN VACCINATIE PROGRAMMA AAN HET ALGEMENE PUBLIEK ONDER HET MOM VAN DE WET, IS EEN MISDAAD VAN JURIDISCHE FICTIE.
  GEDWONGEN VACCINATIE IS VERBODEN VOLGENS DE CODE VAN NEURENBERG, ARTIKEL 6, LID 1 EN 3 IEDEREEN DIE BETROKKEN IS BIJ EEN GEDWONGEN INENTINGSPROGAMMA IS AANSPRAKELIJK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *