Win het boek "Society 4.0" van Professor Bob de Wit!

Maandag 14 december brengt BLCKBX het exclusieve interview met Hoogleraar Strategisch Leiderschap Bob de Wit, naar aanleiding van zijn nieuwe boek Society 4.0.

Een boek van hoop dat ageert op de onontkoombare Great Reset die het World Economic Forum zo gretig aangrijpt om de wereld te transformeren waarbij de burgers een nieuw sociaal contract aangaan met de overheid.

Maar is dat wat wij willen? Hebben we daar invloed op? En zo ja, wat kunnen we doen, anders dan lijdzaam toekijken?

Flavio Pasquino bespreekt het met Professor Bob de Wit aan de hand van zijn boek Society 4.0 maar….jij kunt de allereerste editie van dit boek winnen….inclusief een handtekening van de auteur.

Vrijdag 11 dec is Flavio aanwezig bij de boekpresentatie en dan kan hij Bob de Wit vragen een persoonlijke boodschap voor jou erin te schrijven.

Wil jij dit boek dus winnen? Doe dan het volgende;

Subscribe op dit kanaal
Deel onze laatste 3 video’s op je social media kanalen
En schrijf je in voor de nieuwsbrief op onze site http://blckbx.tv

Vrijdag 11 dec is de loting en maken we bekend op twitter en facebook wie het gesigneerde boek + een persoonlijke boodschap gaat ontvangen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

30 reacties

 1. WIE IS KLAUS SCHWAB ???

  En wat heeft hij met de virus gekte te maken? ALLES

  99% Van de bevolking weet niet wie hij is; in media en opleidingen wordt hij stelselmatig verzwegen.
  Opmerkelijk, maar bewust, want deze man heeft meer invloed dan welke koning of keizer ooit had in deze wereld. En die macht wil geen publieke aandacht die niets brengen kan en slechts ondermijnend kan werken…
  Vanachter de coulissen werken en politici het werk laten doen is dan veel effectiever. Politici bewonderen Klaus Schwab en zijn onder de indruk van zijn macht en invloed, ze voeren opdrachten voor hem uit. Dat is laf en achterbaks en ook héél erg gevaarlijk omdat je als burger niet weet wat er precies speelt en waar eventueel gevaar dan vandaan zou moeten komen.
  Maar! Die antwoorden zijn er inmiddels al een tijdje:
  In 1970 richtte Klaus het World Economic Forum (afgekort WEF) op. (Niet helemaal juist, hij richtte eerst het European Management Forum op en veranderde dat in 1987 in het World Economic Forum. MvT)
  Als Executive Chairman van zijn WEF maakt hij al ruim 50 jaar plannen voor “Globalization”; Westerse landen moeten hun identiteit inleveren en opgaan in één globale wereldmacht. Het WEF koppelt politici, beleidsmakers en multinationale bedrijven aan elkaar om “Global Control” vorm te geven. Nationale Politici committeren zich aan de WEF plannen. Alleen dan bereik je één globale macht voor de hele westerse wereld.

  Klaus Schwab vindt dat dit de controle brengt die de wereld nodig heeft. Anno 2020 zijn veel plannen van Klaus Schwab realiteit; het WEF is inmiddels uitgegroeid tot een historisch machtsorgaan, bestaande uit miljardairs (uit o.a. multinationaal bankwezen, farmacie, tech- en mediareuzen) die samen met nationale overheden aan de WEF plannen werken en elkaar diensten verlenen. In economische (en politieke!) zin beheersen de WEF miljardairs en de WEF partners de westerse wereld al volledig. Zo’n concentratie van ongekende macht was er nooit eerder in de wereldgeschiedenis.
  Klaus Schwab heeft (al vóór 2019) Covid-19 ingepland als instrument voor “The Great Reset”. Zijn boek “Covid-19: The Great Reset” staat vol met plannen. Ook COVID-pass moet ingevoerd worden; Via bloedscan komt intensieve controle op jaarlijks verplichte vaccinaties voor elke wereldburger. In sommige landen (o.a. Australië) zijn al wettelijke sancties opgesteld (o.a. hogere zorgpremie, uitsluiting van kinderopvang, reizen, scholing etc.)

  Het vervolg plan is ID2020; dit brengt bio chips & DNA-vaccinatie die ons moeten koppelen (via G5 in de blokchain) met controle op het brein en immuniteit. Dat haakt aan op het plan; Trans Human Agenda waarin mens & technologie samensmelten.
  Presidenten, ministers, hoge ambtenaren (inclusief Kabinet Rutte!) waren in januari 2020 weer bij het jaarlijkse WEF Symposium Davos, Zwitserland. Het 2020 thema was “Globalization 4.0” met videopresentaties, lezingen én trainingssessies. Het WEF voedt het Brusselse netwerk waar politici driftig lobbyen en allemaal werken aan de WEF-agenda. In het WEF-elite kartel zitten de banen waar de politici allemaal op azen. WEF-multinationals maken deals met nationale politici en zetten deuren voor elkaar open. Het WEF is dé spil in globale machtsvorming. Politici werken collectief (uit eigenbelang) aan de WEF-agenda.

  Het volk weet totaal niet wat er speelt en leeft zo al decennialang in een 100% schijndemocratie. Alle WEF-miljardairs, zoals o.a. de Rockefellers, de Bilderbergers, waar Klaus er ook één van is. George Soros en Bill Gates zitten al extreem ingeworteld in alle vitale delen van onze westerse wereld. 95% van Radio, TV, print media, medische faculteiten, opleidingsinstituten, educatieve uitgeverijen, etc. zijn in bezit en van hen afhankelijk.
  doneer
  Bill Gates (WEF agenda contributor) financiert via zijn Bill & Melinda Gates foundation (WEF partner) de WHO (WEF partner) voor ruim 70%! De WHO heeft diepe banden met de vaccin-industrie; Bill Gates was al, vanwege zijn passie voor vaccins, investeerder in 7 vaccinfabrieken. De WHO opereert buiten toezicht van de wet en in haar vaccinatie ‘proeftuinen’. In India & Afrika hebben al vele duizenden mensen letsel opgelopen of de dood gevonden. Zoals in 2014, toen de WHO in Kenia duizenden vrouwen tegen ‘Tetanus’ vaccineerde. 90% kreeg miskramen en werd onvruchtbaar. Lokale artsen startten een rechtszaak tegen de WHO. Daar kwam uit dat dé-populatie het doel was waarbij Tetanus als cover-up is gebruikt.
  Onder Gates krijgt de WHO in 2017 Dhr. Tedros, aangeklaagd voor genocide in Ethiopië, als nieuwe Generaal Directeur. Hij wordt de ‘trekpop’ van Gates genoemd. Ook is Bill Gates oprichter van GAVI; the Vaccine Alliance (WEF-partner) die van ons land 350 miljoen donatie kreeg én van project ID2020; bedoelt om wereldburgers te voorzien van (nano) bio chips en jaarlijkse vaccinaties. Het Bill Gates project id2020 is door het WEF omarmt en onderdeel geworden van de Trans Human Agenda. Geen toeval; alle ID2020 founders (o.a. Microsoft) zijn ook op hun beurt weer WEF-partner.

  Op 20 maart jl. stelt Minister Hugo de Jonge, ex-basisschool leraar zonder enige medische kennis, en Feike Sybesma, WEF-comité member, aan als ‘onafhankelijk corona gezant’ om een Covid-19 vaccinleverancier te vinden. Feike adviseert AstraZeneca AG (WEF-partner), waar zijn broer Hans de CEO van is. Hugo bestelt direct al voor honderden miljoenen aan vaccins.
  Kabinetten in westerse landen werken, samen met WEF-multinationals, collectief aan de WEF-agenda en maken zich schuldig aan ernstige vorm van kiezersbedrog. Dat er geen democratie is, is een keihard gegeven. Het politiek systeem verandert in hoog tempo naar een dictatoriaal systeem waar de bevolking niets meer in te brengen heeft. Het is van belang dat zoveel mensen zich beginnen te realiseren wat Klaus Schwab & Co (World Economic Forum) allemaal als plan klaar heeft. En hoever politici wereldwijd zijn ingekapseld, omgekocht en gebrainwashed om de WEF doelen mogelijk te maken.
  De focus bij burgers moet al lang niet meer liggen op de Corona-hoax, en hoe gevaarlijk het wel of niet is. Covid vormt op zich geen enkele bedreiging (meer). Maar als iedereen daar wel mee bezig is, is dat de afleiding❗️ die deze elite miljardairs graag willen. De Jonge en Rutte zijn heel hard hun best aan het doen zodat we de focus op Corona houden. Elke twee weken een nep Corona persconferentie, dat gebeurt in elk land, met veel onzekerheid angstpraat en leugens. Ondertussen wordt de bevolking in de rug aangevallen om te worden lamgelegd.
  Tijd voor inzicht en blik op waar het werkelijk vandaan komt en massale wake up!

  Njoy, man met luier, die ook de luier wil verplichten bij de vrije mensen …

  "Zij die het teken niet dragen kunnen niet kopen of verkopen."
  Openbaring 13 vers 15-18.

 2. jullie lopen een beetje achter ik heb een file gevonden over society 5.0 . ik heb hem nog niet doorgelezen als je hem wil hebben laat me het dan weten . groetjes Davy Erni

 3. Klaus ..krijg de klere..wat jij wil is niet belangrijk. ..wie is tie dan joh…met zijn satanische apepakkie en zijn negenpuntige sterretje erop . zo gek als een deur..met hun geheime clubjes..word tijd dat we al die idioten eens gaan aanpakken en ergens op een verre geheime locatie gaan dumpen . . ! ergens waar de zon in ieder geval niet schijnt!

 4. Mondkapjeswet is onwettig zie hieronder :

  Regeling van de Ministers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, van Justitie en Veiligheid en van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 19 november 2020, kenmerk 1784379-214492-WJZ, tot wijziging van de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 in verband met de invoering van aanvullende verplichtingen om een mondkapje te dragen (Regeling aanvullende mondkapjesverplichtingen covid-19)

  De wet is gepubliceerd in de Staatscourant van 30 november maar is niet ondertekend door De Jonge dus ook niet rechtsgeldig !!

  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-62032.html ….. kijk bij Authentieke versie en print hem uit

 5. Ach die Klaus, oud maar te jong gweest om een baan in het regime in de tweede wereldoorlog te kunnen hebben, dus nu pakt hij alsnog de kans om bijna hetzelfde kunstje te flikken, total control en.macht voor de elite.

 6. Tegen covid 19 is n nieuw 100% veilig medicijn..het heet IVERMECTIN,! Nie m and hoeft meer dood te gaan aan covid..onderzoek dit en breng het naar buiten! Het allerbelangrijkste nieuws nu. PIERRE KORY..ZOEK HET OP,

 7. Immer wenn Ich Der Klaus sehe denke Ich:
  Hee ! Du ! Schwabchen! Wass hast DU währent der Zweite Weltkrieg gemacht, Du Cochon, Du Schwein !??

 8. Wat een engnek die Klaus Schwab! Er komt in de nabije toekomst een tribunaal voor dit soort sinistere figuren die het echte gevaar vormen voor de toekomst van de mensheid.

 9. Ik ben tegen alle corona maatregelen, dat ten eerst.

  Maar toch ben ik het eens met dat het nou eenmaal anders moet op de wereld. Er leven eerdaags 8 miljard mensen op dit bolletje en als het zo door gaat zijn er over 50 jaar al 20 tot 40 miljard mensen.

  Ik weet ook dondersgoed dat mensen met macht en geleerden dit al tientallen jaren geleden konden voorspellen en hier een plan voor opgezet hebben om dit tegen te houden.

 10. Blackbx is het enige channel waar je 100% de waarheid hoort, Flavio bedankt voor wat je voor ons volk doet en voor ons land, broeders en zusters abboneer je op Blackbx , peace too the world

 11. Covid-19 is het excuus van de Nieuwe Wereld Orde voor deze Great Reset. Covid-19 was gepland, door mensen gemaakt en verspreid. Met spelers als George Soros, World Economic Forum, China, Brussel, Koningshuizen, Democratische partij van Amerika, Bill Gates, Clintons, social media platforms als Facebook, Google, YouTube en Twitter. Niets is toevallig, alles is gepland. Regeringsleiders worden niet door burgers gekozen, maar door bovengenoemde partijen. Rutte is een uitvoerder, geen bepaler.

 12. Net het verhoor van Prof Dr Bob de Wit bekeken. Onze regering zit klem. Hij geeft aan dat de cijfers van het RIVM niet betrouwbaar zijn, maar dat Rutte niets doet met de goede cijfers van het CBS.
  Besmettingen of oplopende besmettingen zeggen helemaal niks. Dat licht hij toe. Volgens de Wit zitten we in een grijs gebied waar we uit moeten gaan komen al duurt dat jaren. Om het in mijn eigen woorden te omschrijven, we hebben een schoen die kapot en versleten is en die allang niet meer past.
  https://www.youtube.com/watch?v=iJpl9BdZN8w&t=6839s

 13. PCR testen zijn vals positief te manipuleren en kunnen niet eens ziekte of besmetting laat staan besmettelijkheid aan tonen dus waar zijn ze echt mee bezig?! BPOC2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *