Wim van Harten (directeur Rijnstate) haalt vaccinatiebeleid onderuit

Dit is een fragment uit The Friday Move met Wilfred Genee en Wim van Harten, baas van het ziekenhuis Rijnstate. Meer horen? Je vindt hier de uitzending terug als podcast: https://www.bnr.nl/podcast/the-friday-move

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

27 reacties

 1. Ziekehuizen zijn winstfabrieken. Om winst te maken, maken ziekenhuizen anno 2021 alles erger. Directeurs van ziekenhuizen zullen worden berecht en bestraft. Kwestie van tijd.

 2. Dit klinkt allemaal nobel, echter de basis blijft vergeten. Het 'feit' dat preventieve behandeling en bestaande medicatie verboden zijn (met intense chantage en boetes als dit wel wordt toegepast) is de basis van ellende. Althans, als ik de meta-analyses mag geloven die wetenschappelijk zijn vastgesteld. De zogenaamde wetenschappers die op persoonlijke titel zaken groter blijven maken, incl. de succesvolle beïnvloeder dr. Scherder blijven de overheid indirect vooral steunen met dit wanbeleid. Wie durft terug naar de echte basis?
  Is er een gevaarlijk virus?

 3. Dan de vaccinatie vraag? Wel niet inenten? BLCKBX legt het duidelijk uit! Ook de meest verwijderde video door youtube! Is nog steeds te downloaden. Waar wereldwijd genomineerde wetenschappers, de top vd wereld zijn opgezocht, die de waarheid vertellen,met risico carriere schade. Ook in duitsland,belgie,nederland al hun baan verloren!? Dokters die vaccinatie niet zetten, of zoals edn dokter wel wil doen maar dan afstand van aansprakelijkheid. WOG waarschuwd voor mixen vaccinaties, bv astra en 2de spuit pfizer? Rna,rmna, er zit ook mrca5 in, gemaakt uit cellen geaborteerde baby s, men zegt na verwerking zit nog minuscule in vaccinatie. AMA die ontkende toen trumph zei het werkt, dat niet zo is! NU ZEGT AMA het werkt wel.Medicijn hydroxychloroquine, india gebruikt het, ivb te weinig vaccinaties. Ook interresant de nieuwe wereld, thema the great reset. De hysterie, angst,corona regeerd! En gaat steeds verder? Duitsland nu nieuwe maatregel, alleen genezen corona ? Vaccineerde,24 uur test, mogen restaurant in,evenement etc ongevaccineerde niet,ook kapper of ziekenhuis niet in? Ook zo iets,er zijn personen die kunnen niet vaccineerd worden. Dus verrek maar? Als je operatie nodig hebt bv? Ook dat een minister nu onder druk gezet wordt? Spuit anders aftreden? Coronanazisme? Omdat hij nog even meer informatie wil? Over democratie gesproken? Of misbruik nu mensen te ontslaan? Wie ongevaccineerden hun recht afneemt moet niet vergeten dat je ook jouw rechten wegneemt! Opvallend dat ongevaccineerden zich juist ad regels houden! Wie zorgde juist voor 2de lockdown? En nu weer begint het in zonnig zuiden? Ik wil mijn leven terug,ik wil zuipen,vakantie etc als juist deze personen zo doorgaan? Massaproduction,fashion,luxe,vliegen etc zal alleen nog erger worden met rampen! Ook dat marlorca nu al begint, met verandering, met wil af vd BALLERMAN TOERISME ZUIPEN,VECHTEN, ETC ZE ZIJN HET ZAT, SLECHT VOOR DE NATUUR, MEN WIL DE GECIVILiSEERDE TOERIST ! Gelijk hebben ze. Want vakantie is om te relaxen,rust,genieten etc maar op moment zijn het gewoon zuipvakanties ,zuipen tot je erbij neervalt. Eigenlijl gewoon terug na normaal? Zuipen kan je hele jaar thuis? Toch? Wijntje erbij?

 4. Ik lees van alles, ivb corona, ook van mij de vraag? Waarom tijdens? Corona lockdown? Zoveel werd besteed aan corona patienten? Maar kanker,hart,nier etc patienten konden niet na de poli,opereerd worden etc? Waarom toen niet besloten een ziekenhuis alleen vrij houden voor deze patienten?

 5. Is het niet fijn, om een niet geïnjecteerde Nederlander te zijn.?

  Want al dat injecteren daar komen corrupte en zakkenvullende bacteriën van en daar gaat Nederland aan kapot. Dus in Den-Haag en zijn Polizieke regenten dekken de Polizieke oplichters die met gemeenschap geld zelfs de Ziekenhuizen leegvreten en een totale maling schijnen te hebben voor de vele gedupeerden Patiënten die dus letterlijk dood kunnen vallen.! Het ergste van dit verhaal zijn das de curatoren die de malafide leegtrekkers en oplichters gewoon beschermen uit een vreemde gedachte goed.?

  Je zou toch denken dat een curator een onderzoeker is naar deze oplichters en uitvreters en schuldige die een faillissement hebben veroorzaakt ten kosten van de Nederlandse Burgers en belasting betalende sponsor van onze staat. Nederland heeft gekke en veel hele rare oplichters tot zelfs op het regering 's niveau blijkt weer.

  Doofpotten zijn groter in Nederland dan stoofpotten in de Keuken blijkt steeds maar weer. Een "gezond" ziekenhuis ziek maken je moet maar durven. En dan ook nog even zwijgen over de oorzaak.

  Zou hier wat meer achter kunnen zitten dan een oplicht bacterie .

  Want injecteren daar is onze Regering zelfs een kei in. Maar de injectie 's van de oplichters die onze belasting centen lekker weg spuiten daar hebben ze in Den-Haag geen enkel belang bij.

  Wat een zieke wereld leven we toch steeds maar al blijvend in.!

  Curatoren die diepe zakken hebben.? Ziekenhuizen die kapot gaan aan mismanage Menten en Ziekenzorg verzekeraars die voor de winsten gaan, kost wat kost aan patiënten. Winsten en eerst de gezonde ziekenhuizen ziek maken, en de patiënten? ach wat die kunnen sterven, een vreselijk land is Nederland geworden.

  Hoeveel Ziekenhuizen zijn we al verloren om de centen jacht.?

 6. En geen veilige medicijnen inzetten als HCQ maar wel zo een gevaarlijk gentherapie zonder mensen een wettelijk informed consent vooraf te geven. Schandalig, er klopt niets van dit beleid

 7. Waarom zou je al het gezonde ziekenhuispersoneel vaccineren, terwijl als je de kwetsbare groepen vaccineert, het overgrote deel van de gevaren is weggenomen? Of heeft men geen vertrouwen in het vaccin?

 8. inderdaad nu mensen met griepprik aan de beurt…lees net jansen vaccin nou ik ga gewoon weg als ze deze tering zooi spuiten.. wil pfizer of moderna

 9. Alsof een vaccins ons terug naar het normale zal brengen… die zijn dodelijker dan de virus zelf.
  Terecht dat weinig mensen die rotsooi niet willen

 10. Het test genetisch gemodificeerd vaccin gaat voor problemen zorgen zeggen meerdere deskundigen waaronder pierre capel. Ook niet gevaccineerde lopen gevaar door de gevaccineerde. Waarom geeft de overheid geen volledig informed consent en de media speelt een kwalijke rol in propaganda en leugens verspreiden

 11. Vaccinatie je moet het niet willen.!!! Punt
  Gezien we te maken hebben met een criminele organisatie .
  Waar zijn je rechten gebleven.
  Ontzegging…vals voorlichting…data die niet klopt..censuur…rechters dienen de overheid…..media propaganda…Israël Den Haag Tribunaal….De macht van Bill Gates…de infiltratie van Soros…Kaag moet de nieuwe minister President en zit zelf ook bij WEF… Virus dreiging???
  Ja dat willen ze je doen geloven…om juist naar een nieuwe normaal te gaan…waar de overheid net als China meet macht heeft…Oh China heeft geen vaccin nodig om terug naar normaal te gaan….omdat ze die onderdrukking al kennen..Communisme…

 12. Hoeveel seconden in de opleiding geneeskunde komt voeding aan de orde?
  Wat ik vooral zie is dat 'chronische' ziekten alleen met medicijnen onder controle worden gehouden. Met andere woorden gecontroleerd ziek gehouden worden. Zolang de medische wereld zich vooral richt op symptoom bestrijding geloof ik helemaal niets van de goede intenties.

 13. Vaccinatiebeleid is prima te begrijpen als je ook begrijpt dat de regeeragenda draait om: meer macht en controle, dat is nl ALTIJD de regeeragenda

 14. We hebben een jaar de tijd gehad om de zorg op te schalen en dat is niet gedaan!
  De vaccinatie is niet bewezen dat hrt werkt en veilig is.
  2 redenen om anders te gaan handelen…
  Geen vaccinaties maar eerste lijn medicinaal bestrijden!!!
  Stoppen met verbieden van medicatie!

 15. Wat doet die irritante muziek door het stuk heen dan? Bnr is toch een praatprogramma?

  Toen er kritischere onderwerpen besproken werden ging ineens de muziek harder vanaf 5.10

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *