Wij zijn niet te stoppen – Vrij en Sociaal Nederland – 22/12/20

De spelregels veranderen nadat het spel al is begonnen! Dat kan natuurlijk niet. En toch wordt er een poging gewaagd door onze minister van Binnenlandse Zaken, Ollogren.

Volgens de huidige kieswet heeft een nieuwe politieke partij 19 x 30 + 1 x 20 = 590 ondersteuningsverklaringen nodig om mee te kunnen doen met de Tweede Kamerverkiezingen.

Er wordt nu gewerkt aan een wetsvoorstel waarbij we als nieuwe politieke partij geen 590 maar 5000 !!! ondersteuningsverklaringen nodig hebben! Hoe is dit mogelijk?

Hoe kan jij helpen?

1. Help ons straks aan zoveel mogelijk ondersteuningsverklaringen en meld je hier aan: https://vrijensociaal.nl/kieskring/

2. Geef je reactie op dat wetsvoorstel. Dat kan heel eenvoudig met een stukje tekst zoals: “Ik ben het hier niet mee eens” op https://www.internetconsultatie.nl/burgerforum.

3. Wordt lid en help ons een grote partij te worden op 17 maart 2020: https://vrijensociaal.nl/word-lid/

Onze dank is groot!

14 reacties

  1. daar waar verkiezingen per post zou kunnen, deze verklaring zou in tijde van corona dan toch OOK on-line aangeboden dienen te worden, ipv door dan eigenlijk onnodig 250 mensen een reis[beweging] naar stadskantoor te moeten maken.

  2. Alleen…….euh….ons politiek beleidsysteem zal heel anders worden. Zoals het nu is werkt niet meer. Dat zien we toch! Het gaat heel anders worden.

  3. Tot wanneer hebben we tijd om de ondersteunings verklaring te tekenen, we zitten nu met de feestdagen dus alles is nu dicht

  4. Ik kan mijn energie niet meer steken in politiek. In anderen die het weer voor mij zullen doen. Ik denk dat we de energie bij onszelf moeten houden. Als niemand gaat stemmen is dat veel krachtiger dan dat wij door onze stem dit weer op één partij doen. Uit angst zijn deze maatregelen gecriëerd. Uit angst van verlies gaan zij steeds verder hierin. Verandering kun je brengen door niet meer mee te gaan in wat was in een "nieuw jasje" gestoken maar het collectief weten. En we weten nu al zoveel. Dit is wat wij moeten vasthouden om verder te kunnen. Zelfvertrouwen, zelfweten en zelf sterk staan maakt ons als groep ook sterk. Fraude kan alleen bestaan als wij meewerken. Macht corrupt. En die toekomst wil ik niet meer.

  5. SCHANDE SCHANDE 💣💣MEDELANDERS DIT WILLEN WE NIET,,, DAT WETEN WE` DIEP IN ONS HART❤ geen hand geven of een knuffel alle handel is kapot horeca naar de kloten geen festivals geen verjaardagen de boeren zijn alles kwijt de milieu wet de zorg , enz enz enz WE ZIJN BOOS 31 dec GEVEN WE DIT KABINET EEN PAK RAMMEL💣💣GENOEG IS GENOEG💣💣

  6. Weet je wat zo bijzonder is .. dat wij de oprechte strijders het doen vanuit een intrinsieke wens tot vrijheid voor met name onze kinderen.
    Zonder dubbele agenda. Wij praten niet over politieke partij .. want als PVV en FvD al gedemoniseerd zijn, dan heeft een politieke partij dus geen enkele zin.
    Het enige wat werkt is het volledig instorten van dit systeem .. en dat gebeurt niet door stemmen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *