12 reacties

 1. jawel… het is op dieren uitgetest.. en die gingen allemaal dood
  ( katten en resus apen ) daarna zijn ze snel gestopt omdat de dierproeven de schadelijkheid aantoonden.

 2. PCR test, corona app, QR-Code en anders niet mogen meedoen? Dit is 2000 jaar terug in opdracht van Jezus Christus opgeschreven door de apostel Johannes en staat in de Bijbel, en wel in het laatste boek, het boek Openbaring, hoofdstuk 13, verzen 16 en 17: Daar staat: "En "het" maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de armen en de rijken, de vrijen en de slaven, een MERKTEKEN gegeven word op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand (!) kan kopen of verkopen, dan wie dit merkteken, de naam van het beest (dat is satan of de duivel), of het getal (666) van zijn naam heeft". Die corona app is een voorloper hiervan. De invoering van dit merkteken zal onderhuids worden geplaatst nadat de Globalisten in de gaten hebben gekregen dat de app en pcr test geweigerd of vervalst worden ! Bij weigering? Maatschappelijke uitsluiting, gevangenis, verhongeren en tenslotte…dood. Is er een uitweg? Ja, terugkeren naar de God van onze voorvaderen: Jezus Christus, en bid Hem om hulp, naast acties. Dan zal God helpen (zonder hem gaat niets lukken…en zien we dat al niet na zowat anderhalf jaar demonstreren?). Hij bied u eeuwig leven aan na uw dood….want u en ik gaan dood ! Kies dan Jezus, kies dan aub eeuwig gelukkig leven.

  Het overgrote deel van de Nederlanders is van God los: daar ligt de oorzaak van deze dictatuur: wie God niet meer gedenkt en gebod niet meer naleeft wordt corrupt…en krijgt dezelfde regering.

 3. De fabrikant van het vaccin dat in Israël is gevaccineerd, BioNTech/Pfizer, beweerde een beschermingsfactor van 90 procent. Intussen blijkt uit studies dat dit absoluut niet overeenstemt met de feiten. Langzaam en onmerkbaar veranderde dan ook de argumentatie van het vaccin van “beschermt tegen infectie” in “de symptomen van infectie worden aanzienlijk verlicht”. Ook dit lijkt niet langer het geval te zijn. Hier is de verklaring van de dokter, Dr Kobi Haviv:

  “95% van de ernstig zieke patiënten zijn gevaccineerd”.
  “85-90% van de ziekenhuisopnames zijn van volledig gevaccineerde mensen”.
  “We openen steeds meer COVID-afdelingen”.
  “De effectiviteit van het vaccin neemt af”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *