Wij hebben wat te vieren met jou! Crowdfunding, verbouwing en planning #nextstep…

Wij hebben wat te vieren met jou! Crowfunding, verbouwing en planning #nextstep…

25 maart 2021 startten we de crowdfund campagne Blckbx #nextstep waarbij we kijkers opriepen om ons te steunen. 250.000 euro was ons beoogde doel en vandaag kunnen we officieel bekend maken dat we dit doel behaald hebben. Dat is niet alleen heuglijk maar ook een mijlpaal voor ons project waarbij we ongelofelijk veel steun en liefde ervaren van mensen die ons onbezoldigd en met grote passie hebben geholpen en nu nog dagelijks helpen. En daarom hebben we een video gemaakt om onze dankbaarheid te tonen maar tevens een update te geven over de voortgang. Wat doen we zoal met de geΓ―nde gelden? Met wie doen we dat? Hoe gaat het er allemaal uitzien? En wat is onze planning?

Vacatures

Binnenkort zal er ook een vacature pagina worden ingericht op onze site zodat mensen die willen helpen, gericht kunnen solliciteren op functies en specialismen die ook daadwerkelijk vacant worden.

Hieronder staat de video waarmee het allemaal begon op 25 maart 2021. Wie had gedacht dat we nu al ons doel hebben bereikt?! Iedereen ontzettend bedankt voor de bijdrage, hoe groot of klein het bedrag ook was.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wΓ©l anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

16 reacties

  1. Bedrijfs branden je ziet ze veel,komt gewoon door iemand die totaal geen diploma`s heeft die heeft wat gedaan daar,meestal polen.Polen .zijn 90% schuldig aan panden die afbranden.

  2. Van harte gefeliciteerd Flavio en de geweldig team. Heel veel succes πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ‘πŸ‘

  3. Gefeliciteerd volg blvkbx vanuit Canada. Wij laten ons niet vaccineren gezin met onze 3 zonen. Vindt dit geweldige programma

  4. Gefeliciteerd met jullie slagen. Ik hoop nog vele jaren naast CafΓ© wellsmetch en Omroep ON nog veel van jullie te zien.

  5. Blijven jullie AUB zoals jullie zijn !
    Ga verder met wat jullie doen respect!
    Veel succes eerlijk, recht uit , de waarheid met menselijkheid β™₯️

  6. Het lijkt bijna op het verhaal van David en goliath(dawoed en djaloet). hun allersterkste wapen is de media en dit is een Van onze sterkste wapens de onafhankelijke media die de waarheid verkondigd en de leugen teniet doet. Wat een vreemd landje Nederland Haha hoe snel we weer reorganiseren innoveren en terug vechten. Dit lijkt nergens op zoon schaal plaats te vinden qua burger initiatieven.geen marcherende mensen door de straat(jammer denk ik soms) maar georganiseerde strategische waarheids oorlog.op een schaal die nergens op zo'n klein stukje aarde op zoon grote schaal word gevoerd geniaal!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *