29 reacties

 1. Waarom zou je een vaccin nemen …het vaccin is getest op 43.000 personen helft met vaccin andere helft met placebo… met vaccin kregen 8 personen corona …dus prima resultaat … van de mensen met het placebo kregen 163 mensen corona dat is aardig wat meer ….maar zet het even tegen 21.500 mensen af ,dat is onder de 1% …. dus voor een bescherming van 1% je laten vaccineren ….ik dacht het niet

 2. Jensen, misschien is het jou ontgaan dat de ziekenhuizen de reguliere zorg op een laag pitje moeten zetten omdat er een snel stijgend aantal Corona patiënten binnen worden gebracht.
  Vertel eens aan jou kijkers waarom deze pandemie een overdreven verhaal is van de overheid om alleen maar angst te zaaien onder de bevolking en wat de overheid hier mee denkt op te schieten.
  Kijkers van de Jensen show, loop niet klakkeloos achter opruimers zoal Jensen aan maar probeer
  zelf je hersens te gebruiken en stel jezelf de vraag, "Hoezo en waarom" het voordeel van geloven in complottheorieen dat je iets of iemand de schuld kan geven van iets wat je zelf niet begrijpt en dus daarom maar als een schaap achter losers zoals Jensen gaan lopen !

 3. Wat een gekkie… Nog steeds op youtube, wat een hypocriet ben je toch Robert, je had dit medium toch afgezworen…. practice what you preach.

 4. mensen ! ik heb een vraag en die staat pas helemaal onderaan mijn verhaal 🙂 , ik draag nog steeds geen mondkapje en heb hem ook nooit gedragen, waar dan ook, ik heb sowieso een medisch argument maar vooral principiële.
  maar ik merk dat er steeds meer idioten burgers, geen personeel, opstaan in de supermarkt en meer en meer (soms) agressief mij (ongevraagd) afblaffen dat ik een mondkapje op moet.
  aan het begin vond ik het nog niet zo erg dat mensen dat deden en bleef rustig, maar ik merk nu, 5 dagen later, dat mensen absurder beginnen te reageren, tot aan schelden toe ! en het begint mij nu wel te raken op een 1 of andere manier.
  ik besefte mij ineens (enigszins) hoe de joden zich in 40/45 gevoeld moeten hebben, en dan doel ik specifiek op de plotselinge vijandigheid van gewone mensen uit de samenleving naar hun toe in het openbare leven.
  ondanks dat het nu na meerdere aanvaringen mij toch begint te raken zal ik niet overstag gaan, maar het voelt wel moeilijk !

  mijn vraag aan jullie, wie houdt het ook nog steeds vol zonder een mondkapje te dragen en nog nooit 1 gedragen te hebben, of ben ik nu de enige in nederland ?

 5. nou robert, het testen is (integendeel van de email die je voorlas over weinig testen in de teststraat) tot een olympische sport verheven in mijn dorp ! ik kwam elke dag langs de teststraat op weg naar de sportschool, en zag sinds een week of 4 die files meer en meer toenemen voor de teststraat.
  ik dacht nog, dat wordt straks wat met de persconferentie, zal wel een strenge lockdown worden met de feestdagen ?
  mijn voorgevoel was juist, ik haat het om (in deze) gelijk te krijgen….

 6. Maar vinden de laagopgeleide wappies zelf ook niet dat ze gewoon tegen een muur gezet moeten worden en doodgeschoten dienen te worden. Ze roepen steeds dat het niet zoveel doden zijn nou wees dan zo sportief en maak een einde aan je eigen leven. Die paar duizend doden maakt toch ook niet uit dan. Het ongestraft oproepen tot massamoord door dit soort figuren mag toch niet zomaar door blijven gaan. Ik vind het een hele asociale manier van met elkaar omgaan als we dit soort mensen in leven laten. Elk fatsoenlijk mens wil dit soort gestoorde types toch achter de tralies of dood……Als hoogopgeleide intellectuele elite moeten we voor onszelf opkomen. We laten toch niet een paar van de domme wappies ons mooie land naar de klote helpen. Jensen oppaken en ergens op een plein ophangen met een bordje dit zijn minder doden dan een griepje aan zijn nek. En elke tokkie die op een pannetje loopt te tikken overgieten met benzine en in de fik steken. Het moet duidelijk zijn voor de extreem laagopgeleiden dat je niet wegkomt met het op touw zetten van genocide. Het systematisch uitroeien van de generatie die ons land weer mooi heeft opgebouwd na wo2. Het is toch een grote schande dat we dit soort gekken vrij land laten lopen. Het zijn er maar een paar dus gewoon executeren graag!

 7. ‘Ons krijgen ze er niet onder!’ ‘Psychopaten, gestoorde gasten!’ Klein team? Vertel me niet dat er nog meer psychopaten en gestoorde gasten meewerken aan de Jensen show…

 8. De maatregelen zijn als een sluipmoordenaar, met een machinegeweer. Die treffen immers de hele bevolking. Misschien niet zo hard omdat het een propjesmachinegeweer is, maar er zijn heel wat mensen (steeds meer) die maar weinig kunnen hebben. Niks zelfs.

 9. Jullie worden bespeeld. Degene die het hardst roepen dat corona meevalt of onzin is staan als eerste in de rij voor een vaccin. De elite zorgt goed voor zichzelf.

 10. Jensen zou toch stoppen met Youtube?? Naast een hoop wekelijkse misinformatie, complot theorieën en halve waarheden komt hij ook geen afspraken na. Zal wel te veel geld kosten en leveren die t-shirtjes toch te weinig op. Nieuw dieptepunt. Weet iemand hoe ik deze gast van mijn you tube af kan krijgen?

 11. Wappie woordenboek:

  – Heb op feesbook gestaan

  – Doe je eigen onderzoek

  – Ik ben wakker

  – Jij bent schaap

  – Jij bent ingehuurd staatstrol

  – In vaccins zitten chips om mensen te programmeren en slaven te maken

  – Bill Gates wil de mensheid uitmoorden dmv vaccins

  – NOS is fakenews

  – Regering bestaat uit satanisten

  – Elite jaagt in bossen op kinderen en drinkt kinderbloed

  – Koningshuis gebruikt antirimpel crème gemaakt van baby huid

  – Queen Elizabeth is een reptiel.

  – 5g veroorzaakt corona

  – Corona is maar een griepje

  – Trump heeft de verkiezingen van 2020 gewonnen.

 12. Naar mijn kleinzoon van 8 jaar luisteren maakt duidelijk dat men kinderen als de corona-garde opvat zoals hiervoor kinderen als de groene-garde werd gebruikt. Het mondkapje dragen wordt met een leuk liedje bijgebracht dat het normaal is en gezond en beschermt tegen het kwade virus. Andere kleinzoons in Zwitserland geven ruwweg hetzelfde beeld. Blijf herhalen: alleen geweld hetzij door de natuur dan wel de mens zelf kan deze situatie opheffen, omdat dan de gedachten afgeleid zal worden op andere noodzakelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *