24 reacties

 1. dit stuk helpt mij heel vaak om moeilijke dagen te doorbreken. Het is zo krachtig. Ik heb het stuk leren kennen een aantal jaar geleden bij een thuisconcert. Ik zat op de eerste rij met mijn moeder, en ik kon Wibi's handen zien dansen over zijn vleugel. Ongelofelijk hoe mooi het is om dit life mee te maken.
  Dankjewel Wibi🙏🌟

 2. Als je deze video's ziet ga je Wibi met heel andere ogen bekijken!
  —-
  Emily Bear at Carnegie Hall (9 jaar oud)
  watch?v=wPvqARjDBuE
  —-
  Emily Bear – Bumble Boogie (9 jaar oud)
  watch?v=lOcXyHiZCi8

 3. @tsireotmrad vriend? voel je je wel lekker? wij zijn geen machines. probeer maar zonder ons te leven. hoeveel dingen in jou huis hebben ''made in china'' op de achterkant staan? (ook al kom ik niet uit china maar ik ben indo dus)

 4. hoe kan je dit nou niet leuk vinden het is geweldig dat iemand zo kan spelen het is iets om te respecteren!!! iedereen wou toch dat hij zo kon spelen, ik zelf ben een jongen van 13 en hij is een van de beste pianisten die ik ken!!!

 5. haha wibi een indo wibi is een indonesier dat is echt een wereld van verschil als je een indo bent moet je jezelf geen indonesier noemen

 6. Ik wil niemand uit zijn politiek correcte droom helpen, maar er zijn wel degelijk verschillende in intelligentie van rassen. Massa's "gemiddelde" IQ-publicaties zijn zelfs hier op youtube te vinden (per land). Je zou natuurlijk kunnen zeggen dat dit toeval is en dat het ene ras toevallig beter scoort dan het andere, maar dan moet je eens letten op de patronen van rassen die goed of slecht scoren. De scores vloeien meestal per buurland netjes over….en let eens op in het dagelijks leven..

 7. Wat doet iemands afkomst ertoe als je zo kan musiceren? Het gaat er toch niet om wie er beter zijn, oosterse mensen of westerlingen, het gaat om de muziek. Als iemand zodanig de piano kan bespelen dat mijn emoties zich samenbinden tot een brok in mijn keel en tranen in de ogen, dan kan ik slechts zo dankbaar wezen dat deze persoon is geboren en zijn ambities met de wereld bereid is te delen. Prachtige compositie, maar wellicht nog een mooiere uitvoering!

 8. @roflbbqlolwtf
  Heel leuk gast dat die gast uit het westen komt gast.
  Maar leer eerst is lezen, hij heeft het toch ook nog over hun ouders…

 9. ik denk dat er simpel weg minder belangstelling is voor dit soort muziek door westerse jongeren. In Azie hebben mensen veel minder invloed van de westerse cultuur.
  Daardoor kan het zijn dat de jongeren daar meer interesse hebben voor dit soort muziek, en niet voor die stampende, elektronische muziek. ( Wel vereist in uitgaanscentra )

  Heerlijk dit stuk van Wibi.

 10. @musicioso

  Inderdaad het Aziatische voetbal is veel beter dan het Westerse voetbal..
  Wat je zegt slaat nergens op. Aziaten zijn over het algemeen klein en tenger, die bewegen explosiever, wat handig is als je op een professioneel niveau een instrument wilt bespelen. Een ander iets wat meespeelt is denk ik de belangstelling. In Azië hebben ze vele goede pianisten gehad, ze hebben de trots om de beste te blijven. Dat hebben de Europeanen met het voetbal..

 11. westerse mensne hebben vaak andere interesses zoals ik speel bass en daar ga ik ook echt voor volgens mensen ben ik kk goed maar dat komt omdat daar mijn intersse licht

  Duzz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *