Wel of geen vaccinatie? Vriendinnen lijnrecht tegenover elkaar

Ze staan lijnrecht tegenover elkaar. De een is gevaccineerd, de ander niet. “Ik vind het een lastig onderwerp.”

Valeria (19) is niet gevaccineerd. “Ik was er eerst niet heel veel mee bezig, ik had het niet echt nodig. Ze zijn er nu over na aan het denken of ze dingen gaan sluiten voor als je niet gevaccineerd bent. Dus nu ben ik er wel steeds meer over na aan het denken.”

“Er was heel veel informatie wat je erover kon vinden, zoveel informatie waardoor ik niet wist wat wel en niet waar was.”

Maria (18) heeft besloten wel een prik te halen. “Ik heb gelijk een afspraak gemaakt. Het geeft veel meer vrijheid. Bijvoorbeeld toen de clubs open waren. En ik ben beschermd voor zwakkere mensen. Want mijn ma is nu zwanger en mijn vriend werkt in een verpleeghuis.”

Abonneer je hier: https://bit.ly/2Q0PcRP

Volg ons:
Facebook: https://www.facebook.com/NHnieuws/
Instagram: https://www.instagram.com/nhnieuws/
Twitter: http://twitter.com/nhnieuws
Het laatste nieuws op onze website: https://www.nhnieuws.nl/

Heb je een tip, video of opmerking? WhatsApp ons op: 06-30093003!

7 reacties

  1. Vind het maar onzin dat mensen weer over discussie gaan over hebben over vaccinatieplicht dat is rotzooi laat jongere zelf moeten kiezen als ze dat willen of niet maak niet uit jullie lichaam

  2. Dat prikken was toch alleen maar voor ouderen en kwetsbaren, toch niet voor gezonde mensen,oeps Nee spuit 11 bedoelde toen :Van de wieg tot aan het graf,anyway meiden,feestje ,vakantie,zonder bewijzen gevolgen iv spuit (werking tot 3mnd RIVM de rest weten ze niet,onderzoek volgt duur ong 3 tot 5 jaar justsaying) ,zoek het lekker uit Adios.

  3. Ik vind vaccinaties niet interessant jonge mensen moeten niet leidend doet zelf moeten kiezen van wie of niet wil gevaccineerd worden mag je zelf bepalen

  4. Wat een onzin redenen om deze prik te nemen “dan krijg je meer vrijheden” en “je beschermd iemand anders”. De enige redenen zouden moeten zijn: is de ziekte een reëel gevaar voor jezelf en de gevolgen ervan. Kans x effect. Als 19 jarig gezond mens dus totaal nutteloos en een risico wat je neemt.

  5. Mogen ze toch zelf weten! Stelletje nazi's. Stop de vaccinatie dwang! Sinds wanneer zijn antistoffen van vaccinaties beter dan de echte antistoffen? Hoezo loopt een gevaccineerde gevaar van niet gevaccineerden? Ik heb 2x corona gehad, alleen beetje hoofdpijn, ik barst van de antistoffen. Hoezo moet ik mij laten vaccineren dan? 70% is gevaccineerd, 20 % genezen. Laat de andere 10% met rust die krijgen het wellicht wel een keer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *