20 reacties

 1. De Elite laten zich geen officieel vaccine inspuiten, het zal wel lauw water zijn, want ze weten natuurlijk allang wat voor rotzooi erin zit.

 2. Onder Berlijn Parijs ect..lopen ook km lange gangen stelsels ect..uit de oorlog en ver daarvoor dus waarom niet in Nederland?🤷

 3. Die vaccins zijn complete sterilisatie programma,s.
  Ze hebben aparte vaccins voor mannen en vrouwen.🧐 Die zogenaamde moderna vaccins pleisters met nanotechnologie verkloten je DNA en zijn voorzien van een gel luciferia die oplicht met uv zodat ze kunnen zien dat je vaccineert bent!😏 Dan daarna de chips van naurolink van elon maak en de covi-passport,s en 5G.
  Die psychopaten vinden dat wij teveel consumeren en dat omdat onze grondstoffen opraken krijgt de bevolking de schuld!🧐
  Maar ze vertellen er niet bij dat Amerika 4% van de bevolking is maar wel dik 40% van onze grondstoffen consumeren!🧐

 4. Dit was het laatste wat we van Micha Kat hebben gezien voor minimaal de komende 5 maanden… Is er al meer bekend? Geen filmpjes van zijn arrestatie?

 5. Je denkt toch niet dat ze dat met het voor ons bedoelde vaccin zullen doen? Hoe dom denken ze dat het volk is? Ja heel dom, maar zó dom???Een zoutoplossing krijgen ze.
  Men zou zich af moeten vragen waarom ze toch persé willen dat we allemaal gevaccineerd gaan worden…Zo bezorgd zijn ze toch niet over onze gezondheid als je ziet wat een rotzooi het eten is. En de lucht en het water etc. Wat een duivels.

 6. Rutte is 33rd masson de Ur royaal vrijmetselarij loge in den haag we zijn geschtoefd sinds 1 dec en staan tegenover elkaar David had one little little stone !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *