23 reacties

 1. Spannende tijd. Ik heb goede hoop.Ik volg Twitter, Parler, bitchute al een lange tijd en dit gaat goed uitpakken voor heel de wereld. Je kan het vaccin gewoon weigeren. Stop met het dragen van mondkapjes. Wordt massaal ongehoorzaam en geloof dat het goed komt.

 2. Teken allemaal de petitie voor vrijheid van FVD 🆘🇾🇪🆘🇾🇪🆘🇾🇪🆘

 3. Hebben jullie er wel eens over nagedacht dat deze vaccinatiepunt geeft die originele dan die gevaarlijke vaccinaties omgeruild zijn door gewoon vitamine prikken want ik heb op tweet gelezen dat hij zelf zegt dat er veel minder doden zijn er dat ze zeggen bijna 0,0 Het is allemaal een politiek spelletje net zoals jullie dat zeggen heb vertrouwen op Trump Het komt goed want ruimte betekent triomf bazuin ook wel genoemd

 4. de mensen die alleen de propaganda media bekijken en die zelf onderzoek doen kon je er zo tussenuit mensen geloof niet alles doe zelf onderzoek

 5. Alles moet nu zo snel worden uitgerold…want ze weten dat Trump over 2 dagen laat weten dat hij nog voor 4 jaar aan blijft.

  Verder wil ik Hans voor de volle 100% gelijk geven dat we niet direct op de steun van Amerika moeten rekenen/vertrouwen en zelf NU het heft in handen moeten gaan nemen.

  Van een Nederlandse militair heb ik al vernomen dat hij aan dit spelletje niet mee doet en dat er meer zijn zoals hij. Daar zitten ook echt wel wakkere mannen en vrouwen die het land willen verdedigen maar niet uitmoorden. De vaccinatie zal op zich niets doen….tot ze de 5G aanzetten dat is volgens mij de trigger om de inhoud van deze injecties te activeren. ( let wel dat is mijn idee)

 6. Satan is ook net als Jezus Christus iets wat tussen de oren zit. Lekker makkelijk om een ander de schuld te geven van jou misdragingen of die van een ander. Wel erken ik dat er mensen zijn die in hem geloven of doen alsof en er ook naar handelen. In die zin is Satan wel degelijk gevaarlijk, of liever gezegd de mensen die in hem geloven en ernaar handelen.

 7. De meeste mensen, inclusief het overgrote deel van de zgn. waarheidsvinders beseffen niet hoe groot de leugens zijn. De grootste leugens allerijden zijn Jezus Christus als levende man van vlees en bloed en de bolle aarde in de ruimte. Veel groter nog dan de Corona hoax. Jezus Christus is de zon, niet de zoon en die reist in een kaarsrechte lijn van oost naar west over de vierkante platte aarde zoals beschreven in Enoch 1. Enoch 1 bewijst dat de rest van de bijbel niet klopt. Na jaren van alles en nog wat bekeken, beluisterd en bestudeerd te hebben, durf ik inmiddels te stellen dat wij over ALLES voorgelogen zijn. Niet over veel, nee ALLES. Halve waarheden zijn immers ook leugens. Google maar eens op Tartarie bv. Nobody is gonna save your ass. Geen niet bestaande buitenaardsen, geen niet bestaande Jezus en ook geen sterke "man" als Trump. Alleen als je geluk hebt een ander mens, dier of ander wezen of ding of fenomeen. Links en rechts zijn beide vleugels van dezelfde polizieke roofvogel. Wanneer je op Trump stemt of hem promoot, doe je volop mee aan het verdeel en heersspel van de ei gen aren van het geweldsmonopolie spel en hun handlangers. Dat geldt natuurlijk ook voor alle andere politici. Trump liegt over de maanlandingen, marslandingen, ruimtereizen en alles wat met de bolle aarde in de ruimte te maken heeft. Grote hoeveelheden water in een container zijn altijd vlak. De zon tussen de wolken en het verspringen van de maan zijn dingen die alleen maar kunnen op de Enoch 1 vierkante aarde. Check out Sam Kelly op Youtube bv zoals in een van de video's waarin hij geinterviewd wordt door de Nederlander Monogani: https://www.youtube.com/watch?v=WNGjYUdWoZs .Ook beheert hij een aantal Facebookgroepen en pagina's. Hier is er een van waarin je bijna alles kunt vinden over de belangrijkste waarheid en ons ware huis: https://www.facebook.com/groups/986782004690750

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *