3 reacties

 1. Dit artikeltje bevat video's die niet geschikt zijn voor kinderen:
  Lin Wood drops major bombshells: Entire world controlled by pedophile extortion and blackmail schemes, ensnaring top influencers like Justice Roberts (VRIJE VERTALING)

  Advocaat Lin Wood pelt de lagen van het kwaad weg en onthult de waarheid over hoe de hele wereld wordt gecontroleerd door een wereldwijde kliek van afpersers die topleiders chanteren met videobanden die hun daden van pedofilie en kindermoord vastleggen.

  Dit wordt al jaren door de onafhankelijke media besproken, maar de bedrijfsmedia, Big Tech en rechtbanken hebben het verdoezeld (omdat ze allemaal medeplichtig zijn).

  Volgens tweets in de vroege ochtend van Lin Wood (zie hieronder), "worden opperrechter John Roberts en een groot aantal machtige individuen wereldwijd gechanteerd in een gruwelijk plan met verkrachting en moord op kinderen die op videoband zijn vastgelegd."

  Lin Wood zegt dat hij een decoderingssleutel heeft voor de videobestanden, en hij legt uit dat anderen dat ook hebben.

  Hij suggereert dat dit is waarom opperrechter Roberts consequent SCOTUS-beslissingen heeft genomen die verraderlijk lijken te zijn voor de Verenigde Staten van Amerika. Hij wordt gecontroleerd en gechanteerd, zo wordt beweerd.

  Maar het is niet alleen Roberts die hierin is verstrikt, legt Wood uit. Er is een wereldwijde kliek van handhavers die leiders in de val lokken in deze plannen voor verkrachting, pedofilie en moord op kinderen, en vervolgens videochantage gebruiken om hen gedurende hun hele politieke carrière onder controle te houden.

  Lin Wood blaast de deksel wijd open over een aanhoudend, wereldwijd pedofilie-misdaadsyndicaat dat wordt geleid door vooraanstaande globalisten, democraten en kwaadwillende actoren om de wereld te beheersen. Dit is waar Jeffrey Epstein natuurlijk over ging, maar volgens de tweets van Lin Wood (hieronder) zijn er 10 inlichtingendiensten bij betrokken.

  Lin Wood zegt ook dat Jeffrey Epstein nog leeft en waarschijnlijk alles wat hij weet heeft overgedragen aan de advocaten van Trump.

  Hier is de volledige tekst van een reeks Lin Wood-tweets over dit alles:

  Teksten van Lin Woo op 4 januari 2021:

  De prijs voor het spreken van WAARHEID kan hoog zijn. Uiteindelijk kunnen iemands leven en dat van zijn of haar familieleden en vrienden in gevaar zijn of verloren gaan.

  Ik vraag om uw gebeden dat de Almachtige God mij, mijn familieleden en goede vrienden bedekt met Psalm 91-bescherming.

  @RTLnieuws

  Ik heb met verschillende individuen de WAARHEID gedeeld die ik tot jullie zal spreken. Mij ​​vermoorden zal NIET voorkomen dat de WAARHEID wordt onthuld – het zal alleen de vrijlating door vele anderen activeren. Ik vraag @realDonaldTrump om onmiddellijk een eerlijke speciale aanklager te benoemen om gerechtigheid na te streven.

  Ik geloof dat opperrechter John Roberts en een groot aantal machtige individuen over de hele wereld worden gechanteerd in een gruwelijk plan met verkrachting en moord op kinderen die op videoband zijn vastgelegd. Ik heb de sleutel van de bestanden met de video's. Ik heb deze informatie ook gedeeld.

  Dit chantageplan wordt uitgevoerd door leden van 10 van 's werelds meest bekende en ‘elite’ inlichtingendiensten.

  Een van die groepen is gehackt door een groep die bekend staat als Lizard Squad. De chantagebestanden van verkrachting en moord werden door deze groep verkregen en er werd een kopie verstrekt aan Isaac Kappy.

  De afpersingsdoelen worden benaderd met een pistool, een kind en een camera. Het doelwit krijgt de opdracht het kind op video te verkrachten. Het doelwit krijgt vervolgens de opdracht om het kind op video te schieten. Het doelwit is dan eigendom van en wordt gecontroleerd door de afpersers totdat het bewijs van afpersing zijn waarde verliest.

  Nadat Kappy de gehackte bestanden van een lid van Lizard Squad had ontvangen, gaf hij de bestanden aan een vriend en de coderingssleutel aan een andere vriend. Hij verstrekte deze informatie aan zijn vrienden kort voordat hij op 13 mei 2019 werd vermoord. Leden van Lizard Squad werden veroordeeld wegens hacking.

  Jeffrey Epstein gebruikte hetzelfde chantageplan van kinderverkrachting en kindermoord om zijn eigen belangen te behartigen of die van een inlichtingendienst waarmee hij samenwerkte. ALLEN die met zijn privéjet vlogen of zijn eiland bezochten, moeten ONMIDDELLIJK worden ondervraagd en voor de rechter worden gebracht.

  Ik maak me zorgen dat informatie van Kappy niet is afgeleverd bij @realDonaldTrump en dat zijn poging om het bij de president te krijgen, mogelijk de oorzaak is geweest van zijn dood. Ik ben me ervan bewust dat mijn leven nu groot gevaar loopt. Maar ik vertrouwde op God. Ik bad voordat ik de beslissing nam. Ik moest de WAARHEID onthullen.

  Nu heb je meer context voor het bericht dat ik hieronder tweette op 1 januari. Ik had gehoopt dat deze openbaring ontslag en bekentenissen zou veroorzaken. Omdat ik niet zeker was van dat resultaat, moest ik mijn volledige kennis onthullen. Ik doe het nu.

  Deze tweet was een verzekeringspolis. De kwade krachten achter dit chantageplan van verkrachting en moord op kinderen moeten weten dat anderen een coderingssleutel hebben. Ik heb een procedure ingesteld als ik op korte termijn overlijd of als een lid van mijn familie wordt geschaad of bedreigd, de sleutel zal door velen worden vrijgegeven.

  Ik zou nooit een beschuldiging uiten zonder een betrouwbare bron ervoor te hebben. De inzet is te hoog. Dus ik heb de nodige zorgvuldigheid betracht om de juistheid van de schokkende informatie die ik vanavond onthul, te valideren. Ik voel me helemaal op mijn gemak dat je de waarheid leert. Een waarheid die veel verklaart.

  De 10 inlichtingendiensten die leden hebben die deze chantage-regeling toepassen, zijn onder meer CCP, CIA, Mossad, FBI, MI6. De anderen zijn gemakkelijk herkenbaar. De agentschappen weten niet welke van hen is gehackt door Lizard Squad.

  Ik heb geen idee van de omvang van het chantageplan voor het verkrachten en vermoorden van kinderen, maar gezien het aantal betrokken instanties, de honderdduizenden vermiste kinderen en de anders onverklaarbare acties van vele machtige ambtenaren, beroemdheden en bedrijfsleiders, vrees ik het ergste.

  Het aantal vermiste kinderen wereldwijd en in de Verenigde Staten is duizelingwekkend.

  Dus ik heb nu de waarheid overgebracht zoals ik die ken. Er is de afgelopen dagen een groeiend koor van mensen geweest die mijn gezond verstand in twijfel trekken. Nu begrijp je waarom. Ik heb geen idee wat er de komende dagen met me zal worden gedaan of over me zal worden gezegd, maar ik zal vanavond goed rusten omdat ik de waarheid heb gesproken.

  Veel problemen in onze wereld kunnen verband houden met een chantageplan dat ik vanavond heb beschreven, inclusief bizar gedrag van ambtenaren en rechters bij recente verkiezingen. @realDonaldTrump moet een speciale aanklager aanstellen om grondig onderzoek te doen. We hebben antwoorden nodig. We moeten onderzoeken. Voor de kinderen.

  Als ik wordt gevraagd om de coderingssleutel en andere informatie die ik heb aan de politie over te dragen, ga ik alleen akkoord om deze rechtstreeks aan @realDonaldTrump @GenFlynn of @ SidneyPowell1 te verstrekken. Ik vertrouw ze. Nogmaals, bid alstublieft voor mijn gezin. Dank je. – Lin

  ###

  In de volgende video van Isaac Kappy, die specifiek genoemd wordt in de Lin Wood-tweets, beweert hij dat veel Hollywood-acteurs en regisseurs van hoog niveau pedofielen zijn: enkele weken hierna is hij vermoord: https://www.youtube.com/watch?v=F6m256DRTNg https://www.brighteon.com/33b6f8fe-031e-4a88-889f-9ce7df69b5f5

  En hier is het laatste interview van Lin Wood, dat binnenkort waarschijnlijk door YouTube wordt verboden:

  https://www.youtube.com/watch?v=vwWvnvLw02M&feature=emb_logo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *