Wees de weerstand – De enige getuige exposed Jaap van Dissel als moordenaar

Onze ‘collega’s’ van Wees de weerstand zijn bezig met een onderzoek naar Jaap van Dissel die op een Bodegraafse School een meisje de nek zou hebben omgedraaid. In dit filmpje doen zij een schokkende onthulling over de enige getuige die dit verhaal overleefd zou hebben. Hopelijk kunnen we snel meer updates van hen verwachten over hun grondige onderzoek naar deze ‘diepe doofpot’.

….Binnenkort meer over deze aparte zaak, die ik met bijzondere interesse zal blijven volgen!

Bron: youtube / www.WeesDeWeerstand.nl

7 reacties

  1. Q News official TV peter Thoughts met Rinus Verhagen. We gaan over naar een nieuwe wereld. Er zijn 16 politie agenten geëxecuteerd zegt de commisares uit Duitsland. Omdat de satanisten baby's in hun kont keuken vooral jongetjes. Meisjes houden het niet lang vol. Dit zijn baby's mensen. De politie van de deepstate hebben zakken over hun hoofd gekregen en zijn zonder pardon doodgeschoten. Ik zal morgen verdere informatie sturen ze doen dit ook met dieren. En ze genieten ervan. TRUMP heeft het startsein gegeven. USA army is in Duitsland nog bezig. Merkel en Macron hebben Corana. Rutte is waarschijnlijk vertrokken voor de kerst. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat dit zoveel mensen dit gaan weten. Fysiotherapeut, kantoor ASN BANK is ook op de hoogte. Ik heb ze natuurlijk eerst de DOCUMANTARIES van JANET OSSENBAARD gegeven. Nou ze zijn helemaal om. Hier word je vrolijk van mensen YOUTUBE: GAME OVER: THE LEVEL PLAYING FIELD ( BONFIRE GUY ) hier kun je zien hoe TRUMP Putin en koning soloman het aanpakken. Ze gaan er allemaal aan. Ik heb één vraag, ik heb beloofd om MICHA KAT te steunen om 50 euro te doneren. Maar op de de één of andere manier lukt dit niet. Hebben jullie een tip? Het spijt mij voor mijn grove woorden maar het is zoals het is. Morgen duidelijke info, ik ga nu slapen. Ben erg trots op jullie. GOD wint. Slaap lekker

  2. Is er dan nog een getuige? Met slechts 1 levende getuige doe je niks zonder direct bewijs in een rechtszaak. Dat de anderen dood zijn gegaan op jonge leeftijd duidt erop voor mij dat dit geen verzonnen iets is (helaas).

  3. "…Jaap van Dissel. Jaap Tamino van Dissel is a Dutch psychopath and serial killer. Van Dissel is director of the Centrum Infectieziektebestrijding of the Netherlands National Institute for Public Health and the Environment. He is also professor at the Leiden University with specialization Internal Medicine, in particular infectious diseases. Wikipedia…"
    – "Jaap van Dissel" search result at DuckDuckGo

  4. Hebben ze het over Micha? De enige echte… >>>ZEER STERK<<< >>>KEIHARD<<< . Wouter moet in de reclame branch gaan werken. Man, man…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *