Weeffout 75 jaar United Nations, college met Professor Cees Hamelink

De Weeffout in 75 jaar United Nations!

Professor Cees Hamelink is emeritus hoogleraar mensenrechten en werkte als adviseur voor de VN en adviseerde oa. secretaris-generaal van de VN Kofi Annan. Hamelink is pessimistisch over de uitkomst van bijna 75 jaar Verenigde Naties en schreef een tekst die ons allen laat nadenken over de ‘statelijke’ organisatie anno 2020.

Zo beschrijft hij anekdotische stroperige processen, belangen van de 5 grootste landen in de VN die handelen in wapens en de kardinale weeffout dat het feitelijk om een Vereniging van Staten gaat i.p.v. Nations, wat de initiele opzet was. Naties zijn volkeren en volkeren hebben geheel andere wensen en idealen dat staten, zo betoogt de 80 jarige.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

20 reacties

 1. Rutte, maak je borst maar nat! 45 artsen slepen Nederlandse overheid voor de rechter ,Zo’n 45 artsen zijn van plan om de Nederlandse overheid aan te klagen. Ze willen dat Covid-19 van de A-lijst wordt gehaald. Dan kunnen namelijk de coronamaatregelen worden opgeheven.bron , artsen voor waarheid ,

 2. 17 miljoen mensen EN DE AARDE IS VAN ONS ALLEMAAL …EN ALLE grondstoffen OOK !! 🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬 niemand hoeft ARM TE zijn…. we zijn het gemaakt ..
  .door inhalige egoïstische narcisten !!!!!!! Hell ja …en zo is het of nie ??????

 3. Wij moet stopen met ons kapitaal die onze grootouders, ouders en wij hebben opgebouwd en gespaard aan die zieke vakantie landen te lenen en door weg te geven, Eu ontneemt ons al onze VRIJHEDEN en onze KAPITAAL.

 4. het is "verenigde nazies" nog ff en er word op ons geschoten! dit lelijke kabinet is tegen haar EIGEN bevolking, god bless Putin & Trump!!

 5. Een zinloze tandenloze burocratie die agressie van het westerse imperialisme geen strobreed in de weg legt: Syrie, Iran, Irak, Yemen, Palestina, Afganistan, Libie. etc.

 6. Het goede aan een zwetsverhaal als dit is, dat er en passant wel gezegd wordt wat er mis is met de United Nations. Deze organisatie is door de tijd heen gekaapt door socialistische fantasieën.

  Dat is niet iets nieuws. Er is al een lange aanloop naar. Wij plukken hier nu de wrange vruchten van totalitarisme en van boven opgelegd sociaal/cultureel constructivisme van in de wereld.

 7. Maar ja, Cees, dan moeten er wel genoeg mensen kennisnemen van dit soort wijsheden, die in eerste instantie moeten worden verkondigd door wijze opvoeders en wijze opleiders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *