Webinar Corona vaccinatie, antistof uitslagen en een derde vaccinatie

In deze webinar van 24 augustus 2021 voor zorgprofessionals delen deskundigen de nieuwste inzichten over vaccinatie en gaan in op de gevolgen voor nier- en transplantatiepatiënten. Ook vertellen zij meer over de uitkomsten van het RECOVAC-onderzoek.

2 reacties

 1. vaccin zou de enige uitweg zijn volgens Rutte en Hugo. Een leugen en big pharma spint daar garen bij. Gevaccineerden komen ook op de ic, kunnen covid19 verspreiden en mutaties onstaan ook bij hen. Ondertussen wordt medische apartheid toegepast met corona apps. Vaccin als entree met een doorgeschoten surveillance maatschappij. DDR 2.0. Angst verblind!

 2. Van de 5 fabrikanten zijn er 3 veroordeeld tot een miljarden boete omdat ze bewust een schadelijk vaccin op de markt hadden gebracht En de 2 andere hebben nog nooit een vaccin gemaakt! En bij het huidige testvaccin zijn ze niet aansprakelijk, ze hebben dus vrij spel. Ik breng mijn goede auto waar ik heel zuinig op ben en nog 50jaar mee moet doen ook niet bij een bewezen onbetrouwbare garage die niet aansprakelijk gesteld kan worden. Dat doen alleen domme of angstige schapen.
  De nieuwe techniek is nog nooit als vaccin gebruikt, ze nemen een grote gok. Als het de komende 5jaar fout gaat door bijwerkingen op de lange termijn dat kunnen er tientallen miljoenen mensen overlijden!
  Veel schapen halen het testvaccin voor de vakantie of sociale druk. Pfff wat zijn er toch domme mensen.
  Inmiddels zijn er al meer dan 25000 vaccinatie doden in de EU. Deze cijfers worden natuurlijk ook gewoon bijgehouden door de EMA. Je bent wel heel naïef als je denkt dat ze dit niet bijhouden.
  Ondertussen krijgen steeds meer mensen in hun kennissenkring de bijwerkingen te zien. Hersenbloeding, ontstekingen, bloedproppen, lymfe problemen, doofheid , miskramen, vermoeidheid en onvruchtbaarheid etc…. Een kennis van mij ziet ook een flinke toename van bijwerkingen in zijn praktijk.
  Dus kijk om je heen. Blijf wakker…..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *