“We zitten in een proces van Dehumanisering” zegt Emeritus Hoogleraar Mensenrechten…

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/we-zitten-in-een-proces-van-dehumanisering-zegt-emeritus-hoogleraar-mensenrechten

“Waarom hebben we mensenrechten? Om onze waarden en ons mens zijn te beschermen. Dit werd na de tweede wereldoorlog een belangrijk thema omdat er op grote schaal misbruik van is gemaakt”, opent Emeritus Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink het korte college.

Proces van Dehumanisering

“Het is dus heel belangrijk er uiterst zorgvuldig mee om te gaan want als we toestaan de mensenrechten even op te schorten, komen we op een glibberige pad van het proces van Dehumanisering. Een fenomeen dat we nu al waarnemen in onze samenleving”, aldus Professor Hamelink.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

22 reacties

 1. Ik had mijzelf beloofd om af te kicken van naar het kijken naar dit soort filmpjes. Allemaal verontrusting. We zijn geen mensen meer. We zijn gevaccineerden niet gevaccineerden dragers van corona weigeraars demonstranten mondkapjesdragers verzin het maar. Weg ermee lieve mensen. Je gaat er aan kapot geloof me. Precies wat men wil. Verleg je energie en stop met kijken. Het brengt je in de ellende en nergens anders. Ik open dit filmpje alleen voor deze boodschap. Doe het mensen. Kijk naar binnen en ondek je wezenlijke mensheid. We weten het nu zo onderhand wel.

 2. In mijn ervaring weten veel mensen niet meer wat mensenrechten zijn.
  Ik heb met zo veel mensen gesproken die zeggen dat mensenrechten (op z'n minst ten dele) afkomstig zijn van de overheid en geen antwoord kunnen geven ik vraag of daardoor genocides oké is omdat daarbij de overheid gewoon de mensenrechten intrekt van een groep.

 3. Artsen dringen coronavaccins op aan mensen. Ze doden mensen ermee en voelen zich daar goed bij. “Hoe is dit mogelijk?” vroeg professor Sucharit Bhakdi tijdens een interview met The New American. Hij zei dat de artsen zich juist zouden moeten schamen.

  Grootste catastrofe

  De vaccinatiecampagne tegen corona gaat volgens de microbioloog leiden tot de grootste catastrofe uit de geschiedenis. Hij zei dat Israël, waar de meeste mensen inmiddels zijn gevaccineerd, is veranderd in een hel.

  Het vaccin zorgt ervoor dat mensen antistoffen aanmaken die in het bloed wachten op indringers. Aan die antistoffen heb je niets, want het virus komt het lichaam binnen via de longen en nestelt zich in de longcellen, aldus Bhakdi. “Daar zijn geen antistoffen. Ze zitten in het bloed. Dit is algemeen bekend. Ik heb dit meer dan 40 jaar lang bijgebracht aan mijn studenten.”

  Dit is crimineel

  Het is volstrekt naïef om te denken dat je beschermd zult zijn tegen een longinfectie door jezelf te vaccineren, benadrukte de professor.

  De coronavaccins zijn nooit getest op ouderen met onderliggende ziektes en toch worden ze op grote schaal aan oudere mensen toegediend. “Dit is crimineel.”

  Bhakdi legde uit waarom deze vaccins zo gevaarlijk zijn. Na vaccinatie komen er vele miljoenen pakketjes met het virusgen in het bloed terecht. Ze blijven daar voor eeuwig gevangen. De pakketjes gaan de voering van de bloedvaten binnen, waar vervolgens het spike-eiwit van het virus wordt aangemaakt.

  Decimeren van de wereldbevolking

  Op het moment dat een bloedplaatje in aanraking komt met het spike-eiwit, wil het plaatje de bloedstolling in gang zetten. Bij de aanmaak van het spike-eiwit komt ook afval vrij dat wordt opgeruimd door killerlymfocyten. Zij zijn getraind om cellen te spotten die virusafval produceren en zullen deze cellen proberen te doden. Enerzijds wordt de bloedstolling in gang gezet, terwijl anderzijds cellen worden gedood. “Dit kan overal in het lichaam plaatsvinden.”

  Dit verklaart waarom mensen na vaccinatie bijvoorbeeld last krijgen van hevige hoofdpijn omdat het bloed begint te stollen in het brein. Bhakdi benadrukte dat mensen momenteel worden blootgesteld aan het grootste wetenschappelijke experiment uit de menselijke geschiedenis. “Elke stolselvorming is potentieel dodelijk.”

  “Informeer jezelf in vredesnaam voordat je jezelf en je geliefden laat vaccineren. Als je één keer gevaccineerd bent, zullen de lymfocyten de volgende keer nog actiever zijn. Daarom is de tweede prik altijd erger dan de eerste. Haal alsjeblieft geen derde, vierde of vijfde. Als je dat wel doet, draag je bij aan het decimeren van de wereldbevolking,” waarschuwde dr. Bhakdi.

 4. Stal je niet zo aan man, je hebt nog steeds mensenrechten, maar misschien moeten we die mensenrechten intrekken voor jullie wappies. Fannzullen jullie eens echt voelen wat het is als jullie mensenrechten zijn ingetrokken.

 5. Allemaal goede uitzendingen . Maar wat bereiken we er mee ? Niets leuk om te weten. Maar daar houd het om wel mee op . Het Oude normaal komt niet meer terug . Ook niet dmv vaccinatie .laat je niet in de maling nemen . Alles is op dit moment list en bedrog wat dit kabinet uitspreekt .

 6. Waarom verstopt Van Ranst Zich 🤔 waarom als je zogezegt je Recht in je schoenen staat? Lol 😂😂✌🏻 zoals ik Al zei what ya gonna do when we come for you Bad Boy Bad Boy 👊😉 Nu eens zelf meemaken Wat een Lockdown is 😉✌🏻😂😂Mark it was a Matter of time Pannekoek ✌🏻😂😂😉

 7. Jongens moeten jullie nou echt 17 minuten een logo video doen? Doe gewoon een korte versie op youtube en dan de volledige versie op je website. Dat staat veel beter, werkt veel beter. 17 minuten logo is raar. Dat wou ik bij de vorige video al zeggen maar ik dacht jullie komen er wel achter, misschien toch beter om recht voor zn raap te zijn. Ik snap dat het allemaal nieuw voor jullie is. Dit is mijn tip, doe ermee wat je wil 😉 <3
  Edit: En 6 minuten loze ruimte aan het einde van de video op jullie website? Was dat bedoeld?

 8. Helaas blokt iets op internet je video op je website, je andere video,s zijn wel zichtbaar, er is alleen nog tekst over van deze video op je site.

 9. Zo'n proces van dehumanisering kan meestal nog wel rechtgetrokken worden als de verschillende pilaren in een democratie voor correctie ervan zorgen. Helaas gaat het momenteel (en al jarenlang) bij alle pilaren mis en verder bergafwaarts: politiek, overheid, journalisme, rechtspraak, politie, maatschappelijk bewustzijn en het bedrijfsleven (corporate states). 

  We staan op een cruciaal punt in de geschiedenis, en een fors deel van de mensen ziet het niet. Niet alleen omdat ze gehypnotiseerd zijn, maar ook omdat ze in het paradigma geloven. Complottheorieën is tenslotte voor mensen die niet helemaal goed bij hun hoofd zijn, dus alles wat dat stempel krijgt, wordt automatische als onzin afgewezen. Kritische geluiden worden met behulp van dit stempel machteloos gemaakt en zelfs ge-gaslight.

 10. Als de overheid u zegt : wij willen … 🤔

  Dan zeggen zij in werkelijkheid : wij gaan ….

  De beslissing is al genomen !

 11. Prima dat je ze niet volledig op YT zet. Maar maak dan gewoon kortere filmpjes zodat het gelijk duidelijk is dat het puur een inleiding betreft…

 12. Het proces van de-humanisering is al veel langer gaande, schat zo vanaf de jaren 70 toen de zuilen verdwenen en er niets anders voor in de plaats kwam dan consumeren. De zingeving werd gezocht in kopen, kopen en nog eens kopen, tv kijken, pretparkjes, vakanties etc etc.
  Waardes hebben de meesten helaas niet meer en al helemaal weinig tot geen ruggengraat en zelf nadenken en verantwoordelijkheid nemen, wat is dat? Ik heb me erbij neergelegd, mijn eigen keuzes gemaakt, mijn eigen verantwoordelijkheid genomen. De massa vindt het allemaal wel goed zo en heeft een nieuw geloof gevonden ‘CV 19’. Ik wens u allen het beste toe.

 13. De uitspraak van Hugo de Jonge, dat hij ‘nul begrip’ heeft voor mensen die coronaprik weigeren blijven maar door mijn hoofd gaan. Dat is toch ons recht als mens, of worden we als vee beschouwd?

 14. De wereld zal niet ten ondergaan door het toedoen van slechte mensen….
  De wereld zal ten ondergaan door de goede mensen die toekeken en niets deden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *