30 reacties

 1. 1. Griepdoden werden in jan-april bijna volledig als covid-19 doden geteld omdat veel landen nog onvoldoende test capaciteit hadden.

  2. Iedereen die binnen 29 dagen na een positieve test overleed (in een niet instante dood) is opgeschreven als covid-19 dode omdat covid-19 misschien het overlijdensproces heeft versneld.

  3. De pcr-test heeft een false-positive percentage van 3,5%, momenteel worden er in Nederland 250k testen per week afgenomen, dan kom je dus op 8750 false-positive tests per week.

  4. De pcr-test, test op Sars-2 niet op covid-19.

  Het is dus niet gek dat er veel ''corona doden'' vallen.

 2. Vanochtend stond in de krant dat er
  1.500 miljoen Corona-doden te betreuren zijn over de hele wereld.
  De hele wereld heeft bij elkaar 7.7 miljard
  Inwoners.
  Hoe hoog is het percentage Corona-
  Slachtoffers dan???

 3. Robbert soms ben ik het niet meestal wel met je eens maar waarom begin je geen omroep. Met 50.000 leden mag je toch toe treden en ongeachte wat die machtbeheerders op de netten vinden mag jr dan toch wel jouw geluid laten horen?

 4. Kijk eens verder dan je neus ! Nederlandse economie expres kapot gemaakt door hun, straks miljarden lenen bij ECB, en de Nederlanders zitten voor eeuwig vast in en aan de E.U. Dat is het plan van onze pro EU regering !!!

 5. We worden allemaal al heel lang belazerd met deze cjona onzin tijd dat we nu eens terug gaan slaan in plaats van op sociale media zitten klagen en zeiken

 6. Het nieuwe normaal is neo-peonage. Ze laten ons langzaam wennen aan gehoorzaamheid. Wordt wakker voordat er geen weg terug is.

 7. Die bolle kan nu wel inpakken. Hij zal nu toch eindelijk een ander business moeten zoeken.
  Misschien eens een echte baan! Buschauffeur is wel iets voor hem of heftruckchauffeur, Of wat dacht je van vrachtwagenchauffeur.
  Dat laatste is natuurlijk erg moeilijk want daar moet je een hoop voor leren; en met zo een dikke kop is het voor informatie heel erg moeilijk om door te dringen.
  Je bent in ieder geval al voorgedragen aan de commissie.
  Ik weet niet wat je straks gaat doen maar succes!

  https://nos.nl/l/2336864

  Doeiiii Dikke Drammer

  😁😆🤣

 8. Onder de 60 zijn de risico’s calculeerbaar! onder de 30 bijna geen doden! Maar er is een soort corrupte “Biden” club die de verkiezingen in willen in maart als de redders des vaderlands’ De criminele take over in progress!!! De elite (linkse) plantagehouders willen hun belastingslaven ten allen tijden op hun parasieten exploitatieveldjes houden!

 9. Onbegrijpelijk die haat naar Trump terwijl de pedo en misdadiger biden met zijn crack zoon en zijn deep state oplichters partij hier wordt opgehemeld! Zo veel verloren stakkers hier!

 10. RIVM geeft toe dat corona slechts milde klachten geeft en niet dodelijk is zonder onderliggende klachten! Het is allemaal een grote leugen! Maar lekker door gaan stelletje onnozele stumperds met ontkennen en jensen aanvallen en het beleid van biden en de deepstate toejuichen. Simpele zielen grote bekken maar geen idee waar het echt over gaat.

 11. Tweede filmpje over teump zijn muur.
  Ook hier reageerde Jensen niet op omdat hij weet dat zijn held er naast zit.

  Bij deze ga je het niet droog houden en maakt zowel Trump….als iedereen, en dus ook Jensen, die hem gelooft over zijn muur verhaal belachelijk.

  Veel plezier

  https://youtu.be/ToFk0kwrN9k

 12. Broekplassen lachen….

  Trump bouwt naar eigen zeggen een muur van 2000 mile lang….ten minste dat belooft hij…en hier is Je Sen ook trots op.
  Tja, zijn held stop migratie.

  Twee filmpjes…en weer zijn ze beide te checken.

  Eerste is de feiten over de muur….zodat je weet waar Trump een beetje veel de waarheid verdraaide…en Jensen dit niet meld. Hoe bedoel je open en transparant Jensen?
  https://youtu.be/Y1wy7lro4OY

 13. Hier nog een aantoonbare leugen van Trump waarin hij creditts probeert te pakken van Obama.
  Jensen was super blij toen Trump het voor de veteranen op nam.
  Zelfs toen hij herhaaldelijk is gewezen op het feit dat Obama deze wet jaren eerder al had aangenomen bleef hij achter zijn idool staan.

  Want ja…trump liegt niet.
  Kijk het filmpje dan zie je de feiten.

  Je kunt zoals altijd alles zelf checken via officiële stukken.

  Extra feitje.
  Trump heeft deze leugen inmiddels 150 herhaald tijdens officiële lezingen. Als journalisten hem er op wijzen dat het niet klopt trekt hij hun passen voor het witte huis in en noemt ze fakemedia.
  https://youtu.be/sU6rdU6yAf8

 14. Leuk ff fact checken.
  Hier wil Jensen niets van weten want het gaat over zijn idool Trump.
  Je weet wel…de man die volgens Jensen altijd de waarheid spreekt.
  Die het beter heeft gedaan dan welke president dan ook.

  Kijk het filmpje….en check het zelf maar.
  https://youtu.be/8oah5bGNegk

  Succes

 15. "Heb vertrouwen in de mensheid", en dat zegt Jensen, iemand die een ondeugdelijke ideologie aan schaapjes verkoopt als een echte kwakzalver.
  Je kijkt neer op mensen, Jensen, de ironie is daarom groot.
  "Ze proberen ons gek te maken", nee Jensen, dat doe jij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *