'We moeten griepepidemie zien te voorkomen’

Er wordt een zware griepepidemie verwacht en daarom roepen experts op een griepprik te halen. In Utrecht lieten onder andere staatssecretaris Paul Blokhuis en voorzitter van de Influenza Stichting Ted van Essen zich alvast vaccineren. Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

29 reacties

 1. Het invoeren of handhaven van een lockdown of andere maatregelen ,betekend (theoretisch) dat de groepsimmuniteit achteruit holt .
  Het doel is namelijk de verspreiding te vertragen of te verhinderen. De groep wordt (theoretisch) minder blootgesteld aan infecties , aan bacteriën en virussen en de immuniteit neemt dan af.(theoretisch)
  Slechts het doorstaan van een infectie zal natuurlijke immuniteit en/of partiele immuniteit opleveren .
  Alleen bij minder virulente virussen is dat een optie , deze zijn in het algemeen voor de overgrote meerderheid ongevaarlijk.
  Covid-19 is in gedrag een van de vele verkoudheids/griep virussen . Ebola daar sterft 70-90 % aan de infectie .
  Vaccinaties doen het zelfde , alleen men moet dan inzicht hebben of de vaccinatie schade opweegt tegen de gezondheidswinst.
  Alleen achteraf is dat vast te stellen . Gezondheidswinst is het meest waarschijnlijkst bij de kwetsbaren en die zijn bekend bij de huisartsen die deze groep al jaar en dag de griepprik aanbiedt.

 2. 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

 3. Brits parlementslid: veel mensen liggen in het ziekenhuis OMDAT ze het vaccin hebben genomen.
  Op 10 september kwam het Britse parlementslid Sir Christopher Chope met een wetsvoorstel rond vaccinatieschade. Hij pleitte tijdens een debat voor een onafhankelijk onderzoek naar de gevolgen van de coronavaccinatie. Ook wil hij laten onderzoeken of mensen die last hebben gekregen van ernstige bijwerkingen een schadevergoeding kunnen krijgen.
  Zeer zorgwekkend
  Chope zei tijdens het debat dat er op dat moment 435 gevallen van ernstige bloedproppen en een laag aantal bloedplaatjes waren gemeld, evenals 767 gevallen van hartontsteking en zo’n 35.000 gevallen van menstruatiestoornissen. Ook waren er 1632 overlijdens opgetreden kort na vaccinatie. Het parlementslid zei dit ‘zeer zorgwekkend’ te vinden.
  “Coronavaccinaties brengen meer schade toe aan onze burgers dan welk ander vaccinatieprogramma dan ook,” benadrukte Sir Chope.

  Aan het einde van het debat zei hij dat veel patiënten die in onze ziekenhuizen liggen daar liggen omdat ze het vaccin hebben genomen.

 4. zullen we gewoon stoppen met nieuwe kinderen op deze wereld zetten? want net als ik (15 jarige puber) zit ik al 2 jaar binnen heb ik een burn-out van alle stress die ik heb rondom mijn leven die een 360 graden draai maakt elke week door dit is dicht en alles weer open vacatienatie corona weg onee toch niet 3e prik paspoort en daar ging mijn leven ik kan geen leuke dingen meer doen omdat hugo zegt dat ik gevaarlijk ben. BEWIJS DAN HUGO

 5. Als je een leugen vertelt die groot genoeg is en deze blijft herhalen," zei hij, "zullen mensen het uiteindelijk gaan geloven." Dit fenomeen, dat alomtegenwoordig is in de hedendaagse politiek, reclame en sociale media, staat in de cognitieve psychologie bekend als het "illusoire" waarheidseffect.

 6. Je bent beschermd tegen de griep haha je moet eens weten wat goed beschermt, begin met water en een banaantje, gevolgd door een manderijntje. Je maakt 2 bruine boterhammen met sla bladeren komkommer en tomaat. Beetje rijst en aardappels, eventueel een brocolli. Beetje lichaamsgewicht trainen of bewegen en je kan met een korte broek zonder shirt naar buiten. God bless these people

 7. Zegt die domme vent ( Paul Blokhuis ) nu werkelijk dat als je de griepspuit neemt je niet ziek meer kan worden wat een leugenaar is die vent, de griepspuit werkt zo een beetje als de corona vaccinatie of zou zo moeten werken je kan ziek worden maar in minderen maten maar als je pech hebt zo als ik toen word je er stront ziek van, maar wat is er ineens gebeurt vraag ik mij af afgelopen winter was er tot mijn grootste verbazing niet 1 Nederlander besmet met de griep toen was alles corona en nu is ineens de griep weer de grote vijand is de corona dan nu ineens voorbij of weten ze het zelf niet meer ?????

 8. Staats propoganda

  Straks alles in lockdown voor de gewone griep.
  Hahaha en wie hadden er WEER GELIJK?
  De Wappies!!!

  1:12 en jij bent nu onvruchtbaar

 9. Ik denk dat de overheid eerst maar meer moet investeren in de zorg zodat een pandemie überhaupt beter opgepakt kan worden

 10. Mijn Labrador heeft de basis prikken gehad als puppy. 3 jaar later ziekte van Weilm vaccin volgende maand nog 1x omdat ie 3 jaar niet gehad. En thats it jongens. Thats it!

 11. wat een gif is dit zeg. en voor iedereen zoals de mevrouw in de video "beter voorkomen"…… ga lekker thuis in een plastic bubbel zitten, dan ben je veilig. niet de straat op gaan of deelnemen aan het leven. je wil niet weten wat je allemaal kan over komen. virussen, verkeer ongelukken, vallen, insecten, etc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *