“We moeten ermee stoppen” zegt vaccinoloog Prof. Dr. Theo Schetters over de…

Bekijk de hele aflevering hier: https://www.blckbx.tv/videos/tegenwind-theo

“We moeten ermee stoppen” zegt vaccinoloog Prof. Dr. Theo Schetters over de…

De derde aflevering van de spraakmakende documentaireserie Tegenwind waarin zes gerenommeerde en gerespecteerde wetenschappers zich ongecensureerd uitspreken over het coronabeleid, leest als één grote waarschuwing. Aan het woord is Prof. Dr. Theo Schetters, immunoloog en vaccinoloog. Schetters is verbonden aan de universiteit van Pretoria (Zuid-Afrika) en ontwikkelt vaccins voor privébedrijven. Het is dus erg moeilijk om hem in het ‘antivax’ hoekje te duwen, reden waarom de professor een doorn in het oog is van het triumviraat van staatsvirologen die het covidvaccins koste wat het kost proberen te slijten aan heel de bevolking. Theo Schetters was al een keer te gast in de Blckbx-studio en uitte toen al zijn ongerustheid over een massaal vaccinatieprogramma. De video die bijna 1.2 miljoen keer is bekeken en een kritische kanttekening zet bij massavaccinatie staat merkwaardig genoeg nog steeds op YouTube maar voor de zekerheid ook bij een andere host op onze website. Inmiddels is deze roll-out al in vergevorderd stadium en worden ook kinderen meegenomen in het programma van experimentele mRNA-vaccins waarvan ze allemaal nog altijd in testfase-3 zitten.

Grotten

In het prachtige Andalusische landschap – cinematografisch beeldschoon en spectaculair in beeld wordt gebracht door regisseur/cameraman Mark Sanders – wordt wordt Schetters door journalist Alain Grootaers geïnterviewd. Voor deze gesprekken trok het Tegenwind-team onder andere naar de grotten van Nerja. Grootaers was onder de indruk van de vaccinoloog: “Wat mij opviel was dat professor Schetters een heel goed overzicht heeft over de problematiek, een duidelijke analyse maakt zonder in polemische retoriek te vervallen. Tussen de regels door bespeurde ik oprechte bezorgdheid over het gevoerde coronabeleid. Hij probeert verbinding te zoeken en vraagt om een eerlijk en open debat.”

Indrukwekkende cast

De serie kent een indrukwekkende cast met Nederlandse en Belgische wetenschappers die allen minstens Drs. en de meesten Prof. Dr. voor hun naam hebben staan. Ze kregen allemaal een eigen aflevering van om en nabij een uur. Dit zijn de namen:

1) Lector gezondheidswetenschappen Drs. Sam Brokken
2) Klinisch psycholoog Prof. dr. Mattias Desmet
3) Vaccinoloog Prof. dr. Theo Schetters
4) Sociaal geograaf, statisticus en opiniepeiler Drs. Maurice de Hond
5) Privacyspecialist Prof. dr. Paul De Hert
6) Gezondheids- en welzijnseconoom Prof. dr. Lieven Annemans
7) Rondetafelgesprek

Wie is Jakobien Huisman en wat motiveerde haar?

Daags voor de release van deel 1 met Sam Brokken zond BLCKBX een programma uit waarbij programmamaker Flavio Pasquino de avontuurlijke Jakobien Huisman in de studio interviewde. Zij was in het gezelschap van Maurice de Hond die de 6de en laatste episode zal kleuren. Bekijk hier die uitzending om meer te weten te komen over de maker(s) en de drijfveren.

Bekijk deze uitzending hier:

https://www.blckbx.tv/videos/tegenwind

Release

De release van de documentaire-reeks vond plaats op 3 september 2021 met als aftrap de episode van Sam Brokken. Daarna volgt iedere week een nieuwe episode. BLCKBX mag deze serie exclusief distribueren en daar zijn we trots op. “Meer en meer talentvolle documentairemakers weten de weg naar ons te vinden en kiezen ons platform als distributie- en promotiepartner omdat we kennelijk een goede reputatie hebben ontwikkeld. Dat is een opsteker waar we trots op zijn,” vertelt Flavio Pasquino.

Bekijk de eerste episode met Drs. Sam Brokken hieronder.

https://www.blckbx.tv/videos/tegenwind-sam

Prof. Dr. Mattias Desmet

In deel twee van de 6-delige docureeks van Tegenwind, is het de beurt aan klinisch psycholoog Prof. Dr. Mattias Desmet. Hij werd beroemd in Nederland na zijn indrukwekkende interview bij “De Nieuwe Wereld” waar Marlies Dekkers en Ab Verbrugge hem spraken over het thema “Massavorming”. Bekijk deze uitzending hieronder:

https://www.blckbx.tv/videos/tegenwind-mattias

Tegenwind.TV

Om de serie te realiseren hebben Jakobien Huisman, Alain Grootaers en regisseur Mark Sanders een website opgezet “Tegenwind.TV”, waar alle informatie rondom het project is te vinden. Zo ook mogelijkheden om te doneren voor een vervolgreeks met internationale namen die al gepland staat. Wil je een bijdrage leveren aan hun bijzondere productie, klik dan HIER.

https://www.tegenwind.tv/doneer

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

13 reacties

 1. mooie documentaire, goede vraagstelling en ontzettend integere man(dat voel en zie je vanop km afstand) Dank voor de uiteenzetting, ik ben in mijn gezin de enige die de pfizer shot niet gehad heeft en ik betreur het als ik Theo hoor dat mijn tienerkinderen gezwicht zijn omwille van de afpersing(anders mochten ze niet naar Frankrijk op uitwisseling…) SCHANDE. Politici lagen in al mijn onderste schuif(nu heb ik de schuif in de fik gedaan🤢)

 2. Column Dagblad Trouw 2018
  Deze column is anno 2021 zeer actueel!

  Een hedendaagse tiran kan het volk eenvoudig onderdrukken, dankzij de informatisering

  De informatisering gaat met de dag verder. Steeds meer data over ons doen en laten worden ergens opgeslagen. Langzaam maar zeker wordt het mogelijk van ieder mens rond-de-klok het handelen bij te houden.

  Naema Tahir29 maart 2018, 16:44
  De zogenoemde sleepwet, die ondanks het nee van de meerderheid der stemmers waarschijnlijk toch gewoon zal worden ingevoerd, is maar één voorbeeld uit een steeds langer wordende rij. De afgelopen weken werd er ook door diverse organisaties gepleit om de black box verplicht in te voeren in alle auto's. Zo'n dingetje maakt het, met een druk op de knop, mogelijk om precies na te gaan waar iemand heeft gereden en hoe hard en dus te zien of hij zich aan de regels heeft gehouden. Hartstikke handig, roepen genoemde organisaties. Dan hoef je nooit meer je zakelijk gereden kilometers te bewijzen. Gaat allemaal volautomatisch. Ja, inderdaad. En wat ook volautomatisch gaat, is de bekeuring die je op de mat krijgt als je te hard hebt gereden of over een doorgetrokken streep op de weg bent gegaan. "Maar dat is toch alleen maar goed?", roepen dan velen. "Als je je aan de regels houdt heb je niets te vrezen."

  Wat je de informatiserings-voorstanders en iedereen die het gelaten over zich heen laat komen vooral moet verwijten is naïviteit. Grenzeloze naïviteit. De informatisering betekent een enorme machtstoename voor de overheid. Daar zou niets op tegen zijn als de overheid bestond uit engeltjes. Maar dat is niet zo. De overheid bestaat uit mensen. En mensen zijn zeker geen engeltjes. Als je wezens die geen engeltjes zijn maar meer en meer macht blijft geven, kun je er donder op zeggen dat die macht ook op zeer onaangename wijze zal worden gebruikt. De schitterende Duitse film 'Das Leben der Anderen', over de afluisterpraktijken van de Oost-Duitse overheid, is daarom niet alleen een beschrijving van het leven van anderen, maar ook een waarschuwing voor onszelf. Het kan ons ook overkomen.

  Bedenk maar eens wat de nazi's allemaal hadden kunnen bereiken als ze de informatietechnologie die nu bestaat voor hun doelen hadden kunnen inzetten. Bedenk maar eens wat de bezetter allemaal in Nederland had kunnen doen.

  Kwetsbaar
  Veel mensen in Nederland gaan er klakkeloos vanuit dat dat nooit meer zal gebeuren. Zo'n regime kan niet meer aan de macht komen in de toekomst, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Ze vergeten dan voor het gemak dat Hitler door democratische verkiezingen aan de macht is gekomen. En ze vergeten dat Trump door democratische verkiezingen aan de macht is gekomen. Waarmee ik geenszins wil zeggen dat Trump te vergelijken is met Hitler, maar u bent het vast met me eens dat het niet erg geruststellend is als zo iemand de hoogste macht heeft in het machtigste land van de wereld. Een land met een overheid die er geen been in ziet om zelfs de telefoongesprekken af te luisteren van de leiders van de landen die de meest nauwe bondgenoten zijn.

  Hoe meer je erover nadenkt, hoe enger het wordt. Als er nu een tiran aan de macht komt, zal die beter geëquipeerd zijn voor de onderdrukking van het volk dan ooit in de wereldgeschiedenis. Dankzij de informatisering.

 3. Lieve allen,

  We zijn met een héle grote groep. Méér dan ze ons doen geloven.
  En geloof me; we vechten tot onze dood.. maar er komt NIETS in ons lichaam wat we NIET willen.
  Ookal denk je soms, kijkend om je heen, of op je werk (zoals bij mij) dat iedereen PRO vaccin is; maar die tijd gaat veranderen.
  Intussen moeten we ons niet laten meeslepen.
  En vooral: zuinig zijn op onze energie.
  We gaan nog veel meemaken. Aankomende weken.. griepseizoen komt eraan.
  Mensen om mij heen worden al ziek. Bleek.. geen energie.. melden zich ziek op werk.
  Het is een hele bijzondere tijd.
  Thuiswerken en gewoon het idee hebben dat menselijk contact nog via digitale communicatie verloopt; ja geeft eigenlijk toch ook wel vrijheid !
  Maar… zelfs mijn werkgever (5000 medewerkers) begint al over het "inhuren van een prikbus"… zodat "iedereen die nog niet de kans gehad heeft zich kan laten vaccineren". Ze beginnen de (R)overheid te lijken joh!
  Ik reageer niet eens op HR. Bekijken het allemaal maar.
  Dus; laat je niet triggeren! Ga NIET meer in gesprek met mensen die NIET begrijpen hoe belachelijk deze gehele vaccinatie PLANdemie is. Kies je eigen pad, laat het gaan! En v.w.b. werk; laat ze eerst maar eens AL DIE MEDEWERKERS zover krijgen om zich gedwongen te laten vaccineren. En dan kijk je wel verder maar ga niet ten onder ZONDER STRIJD!

  Er gaat nog veel meer komen en ik voel aan; WE ZIJN ER KLAAR VOOR!
  Zo.. moest dit even kwijt hihi.

  Toch heel fijn weekend allemaal gewenst!!

 4. Bij SARS-CoV-1 besmette mensen van 17 jaar geleden is nu nog steeds actieve immuun respons teruggevonden in het beenmerg.
  Dus voor SARS-CoV-2 kun je in ieder geval tot minimaal 17 jaar immuun zijn als je daar positief op getest bent.
  En een prik is maar een paar maanden werkzaam.

 5. Als de media bedrijfsleven en overheid het volledig met elkaar eens zijn pas dan goed op
  betekend dit niet volgens goed marxistischdogma de bevolking angst aanjagen beschuldigen en stigmatiseren repressie toepassen en dan ja wat er dan volgt? Vraagt het Mao Zedong, Stalin of welk ander despoot van t nepotisme.
  Zo jammer hoe we van een nog enigszins realistisch beleid gevoerd op ziekenhuis opnames vertrouwen tussen overheid en burger naar een niveau kammagurka zijn gekomen.
  Zie overeenkomsten met het goed voor dier en mens willen zijn naar de extremist /terrosist gedoe van Greta antifa animalright en andere geweldadige organisaties en ngo
  Ofwel burgerij mag betalen en bedrijfsleven roept nu al voor trots hoeveel winst er met groen is te behalen? Iedereen nu lekker consumeren met groenlabels zogenaamd scharrelvlees en groene benzine en co2 reducerende vliegtickets allemaal een ifone ipad i ik ik ik ik de moderne goodmench zo goed bedoelt al dat kwaad van ze

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *