20 reacties

 1. Dus 3 jaar geleden zit je bij RTL Late Night te vertellen dat er niet gesjoemeld kan worden met 130 miljoen stemmen (zie filmpje op youtube “50/50 dat Trump volgend jaar geen president meer is” vanaf 3:50) als het gaat om het onderzoek naar de verkiezingswinst van Trump. Maar nu Biden de 2020 verkiezing heeft gewonnen is er dus wel gesjoemeld met ruim 150 miljoen stemmen..? Je bent een lachertje Robert, en je vertegenwoordigd het Nederlandse volk niet. @gekkies laat je niet gek maken door deze tshirtjes verkoper. Virus is geen waanzin, dat ben je zelf.

 2. Er zijn bailots gevonden in rivieren, doden mogen 2x stemmen…dat zegt al genoeg.
  Trump was aan het golven omdat hij zich niet druk maakte, en dit bij het plan hoort om de corruptie aan te tonen❤🙏

 3. Het lijkt wel dat onze overheid aan het uitproberen is hoe lang men de angst snaar bij de bevolking kan aantrekken ,en hoelang de mensen berijd blijven door de hoepel blijven springen die zij op houden
  Er is geen banger volk dan dat van ons bang bang bang 🎼🎼( op de melodie van Rob d Nijs

 4. Kuiper en de Jonge weet dat er geen vaccinatie is en dat corona een heftig griep virus is. En dat er een agenda achter zit, jongeren eerst vacineren zorgt voor een snellere depopulatie.
  Geen nieuwe kinderen en ouderen en zwakkere overlijden maar dit zou je kunnen denken als ze dit zeggen.
  BTW. Harris vice president van Pedobiden is een kind, kleinkind van een Slavenhandelaar en slavendrijver!!!

 5. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 6. Beste Robert&team, als ik jullie video's probeer te bekijken op de site dan zie ik alleen een wit vlak. Ik hoor wel geluid maar krijg geen beeld!

 7. planning is drie jaar crisis..kan je overall lezen.. tot dat de hele economie op zijn gat liggen.. super belachelijk dat hun denken hiermee weg te komen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *