“We leven in een oorlog” leert de nieuwe NL docu ons die blckbx 20 aug. exclusief brengt…

“We leven in een oorlog” leert de nieuwe Nederlandse docu ons die BLCKBX 20 augustus exclusief brengt…

20 augustus a.s. is het zover. De nieuwe docu “World War C” komt dan uit en de C staat uiteraard voor Covid-19. De makers van Docsfair brachten al eerder een roemruchte knaller uit onder de titel “Covid-19 The System” die ruim 2 miljoen keer bekeken werd ondanks alle censuur van big tech. Regisseuse Belgin Inal kon niet aan tafel zitten vanwege de deadline maar producent Jean-Jacques van Bemmel was present en nam ons mee in het wel en wee rondom de totstandkoming en de inhoud.

Covid-19 The System

Zoals gezegd was Covid-19 The System al dusdanig spraakmakend dat de docu wereldwijd viraal ging en lovende kritieken mocht incasseren. Helaas dachten Youtube en veel andere big tech bedrijven daar anders over en werd de film steevast verwijderd maar dat weerhield de makers niet van hun verdiende succes en kijkcijfers. Via de onderstaande link is de docu in volle glorie te bewonderen. Dit is de LINK naar het interview dat we destijds maakten over de eerdere docu waarin Belgin Inal (de regisseur) wel aanwezig kon zijn.

Link naar Covid-19 The System: https://docsfair.nl/covid19movie.
Link naar het artikel en de uitzending: https://www.blckbx.tv/videos/documentaire-covid-19-the-system?rq=covid%2019%20the%20system

Sneak Preview

Op 19 augustus 2021 vindt de “besloten” Sneak Preview plaats in het mooiste filmtheater van de wereld “Tuschinski” in hartje Amsterdam. Met een select gezelschap zal er dan naar de film gekeken worden onder begeleiding van programmamaker Flavio Pasquino, die als host de avond zal animeren. Je kunt dus geen kaartjes kopen, omdat alleen genodigden van Docsfair naar binnen mogen.

Prijsvraag

Er is toch een unieke mogelijkheid om alsnog aanwezig te zijn met 2 personen middels de historische prijsvraag in deze uitzending. Mocht je die nog niet gezien hebben dan is dit je kans om de première van deze film op 19 augustus 2021 bij te wonen. Maar troost je…ook als dit niet lukt…op 20 augustus in de avonduren zal World War C al te zien zijn op het platform van BLCKBX.

Donaties

Zoals reeds benoemd in deze uitzending heeft Docsfair ca. 100.000 euro uitgegeven om deze noodzakelijke docu te maken. Wij ondersteunen dit project voor 100% en hopen dat jij een kleine bijdrage kunt missen om de pot te spekken van de makers. Want deze mensen moeten dit kunnen blijven doen en hun moed mag best beloond worden. Hieronder is de link naar hun donatiepagina.

Dit is de link naar hun donatiepagina: https://docsfair.nl/doneer

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

18 reacties

 1. Beste makke schaapjes, het antwoord A, B of C is onbelangrijk. Het antwoord is: een select groepje manipuleert de massa, ook het koningshuis en regeringen wereldwijd 🙃 Het niet plaatsen van de film op YouTube is toegeven, of is er een andere reden? Welke reden dan ook, het is niet verstandig in oorlogstijd.

 2. @10:12 weer een creatieve manier van censuur door @youtube

  @Flavio bedankt voor je steun en stem in deze donkere periode ik hoop dat jij op deze nette en professionele manier iedereen gaat bereiken

 3. Ik zie er naar uit en hoop dat de film ook un het spaans wordt vertaald. Ik woon a lange tijd in Spanje en de mensen lopen hier als schapen achter de regering aan en laten zich volledig leiden door alle propaganda

 4. Met alle intelligente en integere professionals die jij in de studio krijgt, is het ongelofelijk dat er nog mensen zijn die de termen "wappies" en "gekkies" in de mond durven te nemen. Nog steeds erg goed bezig!
  Groetz,
  Wim

 5. Gedoneerd.
  Zo benieuwd naar de film. Alleen zouden de makers ook mogen gaan kijken naar een andere bank. ING is nou net een van de banken die verkeerde investeringen doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *