19 reacties

 1. Rinus Verhagen Bataafse vlag, stevige taal met Rinus Verhagen YOUTUBE : Q NEWS FINAL THOUGHTS PETER DG DONDERDAG 17 DECEMBER 2020 # 88 ( QNEWS OFFICIAL TV )

 2. @WDW PRIK JOURNAAL LIVE: Hans, Wouter en Micha, met alle respect maar ik heb gisteren (maandag 21-12) de Jensen Show van die dag gezien en toen liet Jensen een kort filmpje zien waarin een Engelse verpleegkundige FLAUW VIEL vrijwel meteen na het 1ste Corona vaccin gekregen te hebben! ….
  En hij zei daarbij dat deze verpleegkundige 10 uur later STIERF!!!
  Dus hij laat wel degelijk zijn kijkers zien wat er kan gebeuren na het Corona vaccin gekregen te hebben!

  Verder zegt Jensen over zichzelf dat hij een type is van LEVEN EN LATEN LEVEN, en dat maakt het dat hij ieder mens vrij laat in hun keuzes in alles.
  Ik kan dat wel begrijpen, ik zal mensen hooguit zeggen wat ik er van vind en dat ik het nooit zou doen….
  Maar om anderen iets te verbieden, zou ik ook nooit doen.
  Zelfs mijn partner en dierbaren zou ik nooit iets dwingen of opleggen….
  Maar ze wel waarschuwen en mijn mening en standpunt ergens in mededelen! ….
  En DAT is voor HEN al genoeg om zeg maar mijn waarschuwingen, standpunten en meningen ergens in te accepteren, goedkeuren en respecteren!! 🙂 😀

  Ik heb van een zekere James Corbell of id. onder een stream hier op YouTube een kort filmpje te zien gekregen over die verpleegkundige die na 18 uur na haar FLAUW VALLEN TOCH WEER LEVEND IN BEELD STAAT met al haar collegea (?!)!
  De vraag is echter of dat laatste filmpje (via Twitter) de keiharde waarheid is! Geen idee nog….

 3. Wat denk je? Als er een gif aanwezig is, als je inneemt dan ga je pas 5 jaar dood. Deze gif duurt heel tot dat je pas over een tijd dood gaat. Terwijl mensen daardoor de uitwerking van van die gif in het begin helemaal niet opmerken.

 4. Oud en nieuw een goeie gelegenheid den haag hilversum alle gemeentehuizen stadhuizen en alle andere autoriteiten 🎆✨🧨voertuigen

 5. Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen…….dan dooft het licht.(H.van Randwijk)
  Punt is dat de tirannen niet meer herkend worden door de ingepompte doctrine 'wijsheden' De media zal speerpunt van acties moeten zijn om dat te doorbreken.

 6. De uitzendingen duren steeds veel te lang met teveel geneuzel. Ik wil mijn graag kort en krachtig en heb geen tijd elke keer een uur te kijken, terwijl het vaak nauwelijks nieuws oplevert.

 7. Richt je liever op het feit dat gevaccineerden het virus juist gaan overbrengen, dus asymptomatische mensen zijn juist besmettelijk. Dat heet shedding en is al lang bekend. De fabrikant geeft zelf toe dat het vaccin daar niet op is getest. Als dat zo is komt er echt een enorme uitbraak. Bovendien worden gevaccineerden juist erg ziek en gaan dood zodra ze met een wild (dus echt virus) in aanraking komen. Zo gingen in het verleden alle proefdieren dood, bij andere coronatesten. Vandaar dat het proefdierstadium dit keer is overgeslagen.

 8. Houd toch op met afbranden van Trump, Jensen en FvD. Dat zijn juist de mensen die aan onze kant staan. Als Biden wint dan krijgen we een communistische wereld met verplichte vaccinaties en alle bezit kwijtraken. Informeer je eens goed over The Great Reset, dat is precies waar Trump tegen vecht. Forum is de enige partij die tegen de vaccins is. Mensen haken af als jullie medestanders steeds afbranden.

 9. Van een paar individuen trekt de macht zich niets aan wel van een grote massa. Wat nu zie en dat de voorstanders van dit beleid gefragmenteerd zijn en dat speelt de elite/macht precies in de kaart. Het ware beter dat er over schaduwen wordt heen gesprongen en zoek een weg om dit te bewerkstelligen. Jullie hebben de kennis van de internet mogelijkheden in huis voor zover ik dat kan beoordelen en mogelijk hebben jullie daarvoor de oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *