24 reacties

 1. Beste medewerkers en strijders van wdw journaal. Het is mij opgevallen dat op geen enkel video van jullie die slogan van trump meer terug te vinden is. Die was zo sterk. Is het mogelijk dat jullie die op een of andere manier naar mij toe kunnen zenden.
  Mvg Richard.

 2. De luciferiaanse, draconische deapstate vermoord al duizenden jaren mensen. Ze moeten door een militair tribunaal berecht voor de camera's. Al hun MSM bedrijven en stichtingen moeten offline om hun AI macht in te perken. Ook hun EU en schuldsysteem, dus een munt(gulden) gekoppeld aan de goudstandaard is wenselijk. Post EU de Nederlanden 1 zou mooi zijn.

 3. Ik hoop en ik bid dat t waar is wat jullie zeggen.
  Want ik ben er serieus n tijd echt depri van geweest toen ik voor t eerst over satanisch ritueel kindermisbruik en moord hoorde.
  T klink eigenlijk te mooi om waar te zijn ..
  Maar ik sta achter jullie natuurlijk daar niet van

 4. Vraag maar aan Bush Senior die nu gelukkig dood is moge hij branden in de hel was ook een pedofiele kindermoordenaar en folteraar.
  En De Obama s die gingen en gaan toch goed om met de bush es joh.
  De bushes,de Clintons ,de Obama's zijn 1 duivelse klik.
  En Biden met zijn enge zwarte kleine oogjes is ook n vriendje van die gasten natuurlijk

 5. Heb gehoord van vrienden in milano en Rome van us ambassades in Rome zijn Vaticaan binnen gekomen. En materiaal zijn mee genomen. Cabal gaat vallen!

 6. Ik snap eerlijk gezegd niet hoe zoveel mensen hier NOG STEEDS geloven in die CIA-georganiseerde Q-anon psyop…

  Het spijt me hoor, ik weet dat jullie intenties goed zijn maar is het jullie nu nog steeds niet opgevallen dat al die dingen NIET gebeuren??

  Jullie beseffen toch wel dat we middenin een psychological warfare zitten?

  Weet je wat er écht gebeurt met presidenten die hun grote bazen tegenspreken?

  Die eindigen zoals Kennedy.

  Al die posts waar jullie je constant in mee laten slepen en in op zitten te jagen nemen mij 5min tijd in beslag om te zien dat het onzin is.

  En ja, veel van de pedo-schandalen zijn zeker waar maar nieuw zijn ze helemaal niet en de mensen die ze jaren geleden naar buiten gebracht hebben lopen al lang niet meer rond op deze aardkloot.

  Laat jullie hoofd toch eens niet heel de tijd zot maken.

  En echt waar… met alle respect hoor, want ik weet dat jullie intenties voortkomen vanuit een groot empatisch hart maar ik wil jullie waarschuwen…

  Alsjeblieft.. Wat hun einddoel ook is..

  Ik zeg dit uit frustratie én bezorgdheid…

  Op deze manier hebben ze alle mensen gegroepeerd die ze zeker niet in hun "nieuwe wereld" willen en pas maar op met dat "van 3D naar 5D gaan"…

  Je wilt niet weten wat voor technieken ze allemaal achter de hand houden…

  Trump die zogezegd gecensureerd wordt nu..

  It's all part of the psyop.

  There's no light inside a rabbithole.

  https://lbry.tv/@TRANSCEND_OR_DIE:e/trumpsyop:e?r=2nxZuYoWjSkQtKePLzZib8WVTi8BTKHf

 7. Graag bronvermeldingen want dat zou wel helpen om een eigen beeld te creëren van de vele gruwelijkheden die plaats vinden.
  Micha is veel aan het woord, maar geeft geen inzage waar deze informatie vandaan komt.
  Doe zelf oom veel onderzoek en ben redelijk goed op de hoogte van de vele satanische rituelen en de agende van de deep state.

 8. Heb je geen eigen fucking leven? Man mam man. Alsof een Amerikaan ziich druk gaat maken over Rutte?
  Misschien een idee om wat met je eige leven te gaan doen stelletje zielige zwetsers !!!

 9. Ik hoorde 3 weken lockdown erbij. Maar ik denk dat deze lockdown nog veel langer duren. Ik las tot ergens 2023.Totdat de agenda is uitgevoerd. The Great Reset

 10. Kennis van mij woont in Rome, en zegt dat er niks aan de hand is. Ook geen Black out. Dus ik weet niet meer wat ik moet geloven. Ik hoop dat het allemaal waar is wat jullie zeggen. Maar dat er dingen gebeuren dat is wel waar. Succes Mannen!!

 11. WHO, RIVM, de big pharma, de Vaticaan, vele staten, oud bankiers, the Clinton Foundation, Bilderberg group, etc… zijn één group satanische nazi sekten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *