18 reacties

 1. Yessss.. Heb h'm kunnen delen nu..☝👌❤
  Jullie doen zo'n goed werk
  Gaaaaffff.. heb heel veel respect voor jullie..!!!❤❤❤

 2. Rutte gaat er ook aan.. nu is het zo dat al die zwarte zielen hun kop laten zien.. ook Rutte en de jong grappighuis .. en allemaal ga ze eraan.. God heeft alles in de hand.. en zijn hand rust over de harten van goede mensen.. en de goeie mensen hebben bloed aan de deurposten gesmeerd.. dus de engel des doods gaan langs die individuen die dat niet hebben gedaan

 3. BREKING BOOM❗️❗️❗️DAAR HAD PETER HET OVERIN DE VIDEOS1076.

  Holy- moley…. the truth is coming…. you never expected……

  De Amerikaanse Ambassade in Roma, een employe daarvan, ( Stephan Serapini)in samenwerking met generaal Claudio Graciano, een generaal van de secret Service van Italie hebben samengewerkt met het vaticaan , door de militaire satelieten van het vaticaan, samengevat onder de naam “Leonardo SPA”, te gebruiken, om de votes van de Amerikaanse verkiezingen te downloaden van he internet.

  Deze downloadingen hebben zij gebruikt om grote aantallen votes te switchen van Trump naar Biden.

  Deze zaak ligt onder de hand van Barack Obama, die vlak voor hij aftrad een onderhoud had met de ex-minister van binnenlandse zaken van Italie, mr. Ramsey,.

  Obama heeft 152 milliard cash en digitaal money naar Iran gestuurd, om het aftekopen om te stoppen met de productie van kernbommen. 14 pallets met cashgeld van deze transporten in het totaal 400. Miljoen dollar is van deze zending afgenomen om naar Leonardo SPA te gaan., onder auspicien van de minister van binnenlandse zaken., met de bedoeling dat hij dat geld gebruikt om trump in 2020 te nekken via de militaire sateliten van het vaticaan.

  Degene die die software in de militaire satilieten heeft geinstalleerd en geprogrammeerd is nu opgetreden bij een speciale onderzoek eenheid, die voor eigen rekeningen op deze frauderende constructie stootte.

  Levens gevaarlijk voor hen, daar er grote staten bij betrokken zijn. Oa. China, vaticaan, brazilia, germany, italie en het ziet er naar uit dat Canada er ook bij betrokken is, maar dat is niet zeker.

  De wistleblower heeft alles tot in de details blootgelegd en President Trump is geinformeerd op eerste kerstdag in marco Lago, Florida en is spoorslag op advies van zijn securitie groep direct onder gebracht op een zeer velige locatie.

  Ondertussen is een bisschop in africa ontvoert en weer bevrijd door special forces. Dit schijnt ook een onderdeeltje te zijn van de gemeldde zaak.

  Deze zaak wordt nu druppels gewijs losgelaten op het Amerikaanse publiek, want de informatie geeft Trump het volste recht om Per direkt Martial Law af te roepen…..

  Wij wachten de gebeurtenissen af.

  Martial Law ligt om de hoek.

  Arrestaties worden voorbereid.

  Laat U niet gek maken…. heus….

  Biden heeft gefraudeerd en is een pion van een aantal landen, die hem trachtten op de plaats te zetten van Trump….

  Het zal ze nooit lukken……

 4. Ik heb vanmiddag de documentaire van Sigrid kaag zitten bekijken dat ze arme mensen wil redden

  Net als Máxima microkredieten aan arme mensen in Afrika, India et etc wil slijten

  Máxima leent die mensen een krediet en koppelt ze aan banken
  En die zitten gelijk met schulden waar ze niet vanaf komen
  Zou het niet mooi zijn ze dat te schenken????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *