23 reacties

 1. nu zeggen ze ik heb gelezen op online nos dat er mogelijk duizenden mensen oud en jong kinderen rond lopen met ernsteger ziekte zoals kanker bij voor beeld enz ik heb daar mijn vraag tekens bij

 2. Ik wist hier nog niet zoveel van, maar ben gewoon eens naar jullie gaan kijken. Ik ben onder de indruk en kan zo zien dat jullie eerlijk zijn. Zegen!

 3. Mannen, ik ben zo dankbaar voor jullie inzet en de steun die jullie aan de slachtoffers geven. Wellicht komt er binnenkort hulp van hogerhand? “5 aug. 2017, tweet van Roger Stone: Gen Flynn has a list of high level pedophiles the release of which will decimate the Deep State dons #Netherlands.” Het wordt tijd!

 4. Om en politie is zwaar corrupt onbetrouwbaar en zeker niet dienstbaar en waakzaam, ze helpen alleen diegene die ze willen helpen, ze zijn er niet voor het volk maar voor elkaar helaas.. daarom zitten deze psychopaten al zolang aan de top, en komen ze overal mee weg.!

 5. Waar kan ik het verhaal van Mariëtte bekijken.. ?
  Van het stuk Bodegraven weet ik nog niet alles, en wil me graag verdiepen.

  ik volg zoiezo wdw revolutionair online en via hier elke dag zelfde ritueel om up to date te blijven.. ben jullie dankbaar, want msm heb je werkelijks niks aan..

 6. Jammer dat jullie nieuwe kanalen amper te vinden zijn voor nieuwe kijkers.
  Top werk. Tot morgen. Samen gaan we dit winnen.
  De waarheid verspreid zich als een virus wereldwijd. De deepstate gaat eraan.

 7. Hey. Truth is stranger than fiction. And fiction becomes truth. Voor dat laatste zorgen onze regeringslijers wel. Mensen we zijn in een omgekeerde wereld al heel erg lang. GAAN WE NU EINDELIJK WAKKER WORDEN OF NIET. HET IS NU WAKKER WORDEN OF BINNENKORT STERVEN. Dank weer voor jullie berichten.💜🙏

 8. "Dan pleeg je toch lekker zelfmoord…', verbijsterend. In afgezwaktere vorm kreeg ik dat te horen toen ik geen Zyprexa meer hoefde te slikken, omdat ik geen last meer had van psychoses als gevolg van epilepsie. Zowel epilepsie en (dus ook) de psycoses waren over en wat zegt de psychiater: mocht je het toch benauwd krijgen, dan neem je toch gewoon een pilletje Zyprexa. Ik besefte op dat moment, dat ik niet helemaal besefte wat hij nou eigenlijk suggereerde…..

 9. Dit jaar 2020 is een puinhoop……je bent gewoon met je leven bezig. En wanneer je het niet verwacht komt half maart opeens Rutte je huiskamer in en begint daar een verhaal over corona en meteen praat hij al over vaccinatie dat betekend achteraf gezien dat het allemaal al in kannen en kruiken was.

  Je bent lekker thuis en brengt gezellig de tijd door met je familie…opkrullen op de bank om naar een goede film te kijken….niet wetende dat met zo'n 5 minuten zo'n psychopaat komt inbreken in je normale leven. Je geestelijk begint te martelen alsof je in een film zit van Michael Myers. Wat is dat voor een soort man die zoiets doet…..hij mag beslissen hoe mensen in angst moeten leven en daarna moeten sterven. En dat komt die psychopaat vertellen in de eigen huis de enige plek waar je je veilig moet voelen…..maar nee …het is de plek waar hij je komt halen. Hij is een psychopaat.

 10. Wil je geen warp speed-vaccin? Fauci zegt dat je een bedreiging vormt voor de volksgezondheid (VRIJE VERTALING)

  Volgens Anthony Fauci is de grootste bedreiging voor de volksgezondheid waarmee Amerika momenteel wordt geconfronteerd niet het Wuhan-coronavirus (Covid-19). Het zijn Amerikanen die van plan zijn de snel naderende experimentele Covid-19-vaccins van Big Pharma te weigeren.

  In een recent interview met The New York Times, zeurde Fauci over het feit dat tientallen miljoenen Amerikanen nog steeds niet kopen wat hij hun probeert te verkopen, hoe vaak hij het ook probeert te verkopen.

  Er zijn eigenlijk mensen daarbuiten, tot Fauci's verbazing, die "niet denken dat dit een probleem is" – "dit" is de plandemie. Het eindeloze angst zaaien leidt blijkbaar niet tot het gewenste resultaat, hoewel Fauci het blijkbaar zal blijven proberen.

  "Ondanks een kwart miljoen doden, ondanks meer dan 11 miljoen infecties, ondanks 150.000 nieuwe infecties per dag, geloven ze niet dat het echt is," pruilde Fauci. "Dat is een echt probleem."

  Arme Fauci. Het moet heel moeilijk zijn om tot het grimmige besef te komen dat je totaal irrelevant bent – een niemand die denkt dat hij iemand is, en het lachertje van de natie.

  Behalve voor degenen met een extreem geval van het Stockholm-syndroom, geeft geen enkele rationele, kritisch denkende persoon ook maar een greintje wat Fauci te zeggen heeft. En toch blijft hij het zeggen alsof zijn mening ertoe doet.

  Fauci is ongeveer net zo legitiem als die Nigeriaanse prinsen die ons alle e-mails stuurden met het verzoek om onze bankrouteringsnummers, zodat ze een geheime Afrikaanse erfenis konden deponeren. Met andere woorden, Fauci is niets meer dan een oplichter die zich voordoet als een deskundige op het gebied van de volksgezondheid.

  Fauci zegt: haal je Covid-19-prik of je bent geen echte Amerikaan

  Wat betreft de roofzuchtige duw om Covid-19-vaccins met hoge snelheid te ontketenen, beweert Fauci dat dit volkomen normaal is en in lijn met de aard van de boodschapper-RNA (mRNA) -technologie, die volgens hem het eenvoudig maakte om de prikken in een zaak te produceren van maanden.

  Bekijk dit artikel voor een beetje wetenschappelijke achtergrond over mRNA-technologie.

  De Big Pharma-bedrijven die mRNA-vaccins voor Covid-19 hebben ontwikkeld, hebben hun due diligence gedaan, benadrukt Fauci, en Amerikanen moeten niet eens nadenken over het nemen van de prikken.

  "Tegen de tijd dat de FDA oordeelt dat dit een veilig en effectief vaccin is, heb je een onafhankelijk en transparant proces laten beslissen", voegde Fauci eraan toe tijdens zijn dekvloer.

  "We moeten dat huis blijven hameren, want voor de groep mensen die zich zorgen maken over het proces, is het proces gezond."

  Het is zeker onze bedoeling om de waarheid over deze vaccins naar huis te blijven "hameren", namelijk dat ze niet werken en niet veilig zijn, punt uit. Er is geen legitiem wetenschappelijk bewijs om ze te ondersteunen, en alleen loze beloften komen van vaccinbedrijven die zich uitsluitend op winst richten.

  Iedereen die iets anders gelooft, heeft zijn hoofd diep begraven in het zand van cognitieve dissonantie, omdat de waarheid er is voor degenen die erin geïnteresseerd zijn. Degenen die dat niet zijn, zullen degenen zijn die in de rij zullen staan ​​om de Trump-Fauci-jabs te krijgen zodra ze klaar zijn om "krachtig te worden verdeeld" door het leger met warpsnelheid.

  "Het uitsluitend theoretische concept / computermodel van 'kudde-immuniteit' is door die mensen uitgevonden om de rechtvaardiging te vinden voor het vaccineren van mensen die geen risico lopen op een ziekteverwekker of ziekte '', schreef een Zero Hedge-commentator, die opmerkte dat de basis van de religie van Vaccins zijn dodelijk gebrekkig.

  "Als je de prik niet snapt, ben je een oma-moordende, asymptomatische superspreider", schreef een ander, speculerend over het soort propaganda dat we allemaal kunnen verwachten als de prikken eenmaal zijn vrijgegeven. "Zie je hoe dat werkt?"

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *