23 reacties

  1. Ellendig allemaal die DDos attack Hans. Dat kost je weer zeeen van tijd allemaal. Tegenwoordig moeten we allen wbt IT zeer goed onderlegd zijn en zeker wbt beveiliging. Is voor de doorsnee mens niet te doen. Dus dank je voor de info.
    Ik mis echter de links naar de VPN app. Kan ze nergens vinden, ook niet onder de video op jullie website.
    Wil je ze svp alsnog opgeven!? 😉👍

  2. nog iets anders wat je zeker had kunnen vermelden : iedereen die met Windows werkt, loopt zowiezo veel meer risico .. je hebt dan zeker een virusscanner en firewall nodig .. Linux en Apple zijn "van nature" veel veiliger ..

  3. Waarom is de website van WDW trouwens gemaakt met WordPress ? Dat is vagen om moeilijkheden zou ik zeggen. Als je een website opzet die "gevoelige" informatie biedt, welke door bepaalde mensen zeker niet gewenst is, dan zou ik een meer geschikt CMS kiezen ..

  4. Erg goed film Hans. Heel interessant. Ik moet wel zeggen, dat de .com site, fijner in gebruik lijkt. Maar je werkt erg snel en hard.

  5. Zou dat ook zo werken met school met online les…en klopt een chomebook van school meegekregen!…maar geen verbinding via zoom de kids wel..de meester kon niet mee doen,via school (van ziggo?) zogezegd storing kon duren tot vandaag 17:00!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *