“Wat staat er op het spel?! De beste update ever”.

NOTE: De uitzending is binnen 15 minuten na upload verwijderd van Youtube omdat het de WHO Guidelines zou schenden. De video duurt 50 minuten en dus is de kwestie opmerkelijk te noemen. Je kunt de bijzondere uitzending asap bekijken via de link;

https://www.blckbx.tv/videos/wat-staat-er-op-het-spel.

“Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min”.

Het is 15 januari 2021 en Minister President Mark Rutte heeft het ontslag van het kabinet aangeboden. Zo’n 10 maanden geleden introduceerde Mark Rutte het NIEUWE NORMAAL. Een term die inmiddels is ingeburgerd, maar een ontmenselijking in gang heeft gezet die zijn weerga niet kent. Zouden wij een jaar geleden hebben kunnen geloven dat de huidige realiteit de onze is?

Stapje voor stapje zijn we terecht gekomen in deze lockdown die binnenkort ongetwijfeld ook een avondklok krijgt, een fenomeen waarvoor we terug moeten naar de tweede wereldoorlog en die staat voor “groot gevaar”.

En omdat het allemaal zo snel gaat en we soms het overzicht kwijt dreigen te raken is het goed om weer eens alles op een rij te zetten en dat doen we met de Britse documentaire THE NEW NORMAL, oftewel het Nieuwe Normaal.

The New Normal is een feitelijke documentaire van 50 minuten, die werkt als een geheugen opfrisser maar ook de 4de industriële revolutie – het geesteskind van Klaus Schwab, de frontman van het WEF nauw onderzoekt.

De film laat haarfijn zien wat de 1% – de elite – te winnen heeft en wat de rest van ons dreigt te verliezen oftewel, “Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min”.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

25 reacties

 1. Mooi op tijd hé. Dat het kabinet op stapt. Kun je niet verantwoordelijk worden gehouden voor de cojona scam. Lafaard

 2. DanK je WeL Flavio voor al je werk
  voor ONS!! De manier waarop je deze docu en info hebt verzameld.
  Echt Geweldig in elkaar gezet!

 3. Wat ik werkelijk niet begrijp is dat ze weglopen voor hun misdaden. En er mee weg komen. En dan ook nog eens weer vrolijk meedoen bij de volgende verkiezingen alsof er niks is gebeurd. Daarnaast ook gewoon wachtgeld krijgen. Dit zou absoluut anders moeten! Ik wil ze niet meer terug zien en ze moeten boeten en gestraft worden voor hun misdaden. En dan heb ik het niet eens over de misdaden wat covid vaccinatie beleid betreft.

 4. Na 40+ jaar observatie van massa gedrag ontdek ik Twee Type "Persoonlijkheidsstoornissen" die te vinden zijn in IEDERE stroming, partij, beweging, club, groep etc.
  .
  Persoonlijkheid Type 01: "Vind het heel belangrijk wat de "meerderheid" voor "waar" ziet & accepteert en gebruikt DAT als "maatstaf" of iets wel of niet "maatschappelijk deugt/acceptabel is" ONGEACHT wat je zelf werkelijk hebt onderzocht of niet.
  .
  Persoonlijkheid Type 02: Vind het veel belangrijker om juist NIET zomaar alles wat de massa "acceptabel" en "politiek correct" vindt klakkeloos aan te nemen en kijkt wie de juiste kritische (meer intelligente) vragen stelt op het niveau dat je zelf al standaard ook doet.
  .
  En als blijkt dat DAT steeds moeilijker wordt gemaakt omdat we (zogenaamd) een "crisis" hebben waar geen ruimte is voor andere visies zoals GEZONDE "voortschrijdende inzichten". Dan JUIST uitzoeken wat de ware agenda hiervan is.
  .
  Onderwerpen zoals "The Great Reset" van Klaus Schwab is misschien voor de meerderheid "te complex" zeker als deze man (Globalist) openlijk toegeeft HOE deze "Cojona Crisis" gebruikt gaat worden voor een heel ander sinister doel. Natuurlijk het niet hebben over "Event 201" van Bill Gates & "Operation Lockstep" van Rockefeller Foundation PDF … Vooral niet hebben over hoe corrupt W.H.O. is en waarom ze dat aantoonbaar zijn … allemaal "verboden onderwerpen". Maar voor een ander deel van Nederlandse bevolking is dit JUIST belangrijk. "Ongehoord Nederland" heeft niet voor niets 60,000+ leden behaald in zeer korte tijd.
  .
  Peter Vlemmix is overduidelijk een "Persoonlijkheid Type 01" maar los daarvan is het soms goed dat hij de "advocaat van de duivel" speelt zodat mensen die kritisch zijn naar Thierry Baudet leren HOE Thierry daar inhoudelijk op reageert en kan misschien leiden tot nieuwe inzichten voor een grote groep mensen die normaal gesproken hem niet eens een kans gunnen.
  .
  Ongeveer 15% van de bevestigende "ja" die Peter Vlemmix tijdens het hele interview met Thierry Baudet komt authentiek & belangstellend (en relaxed) over …. Ongeveer 35% neutraal (bijna zielloos) … ±35% komt Peter over alsof hij al met een andere gedachte in zijn hoofd bezig is (misschien met de volgende vraag) dus echt luisteren doet hij op dat moment niet … De rest ±15% lijkt alsof zijn "ja" een toon van irritatie & ongeduld heeft. Alles is natuurlijk mijn eigen subjectieve waarneming hoe Peter Vlemmix op mij overkomt.
  .
  Thierry Baudet komt daarentegen 100% authentiek en oprecht over … en dat doen namelijk de meeste "Persoonlijkheid Type 02" mensen.
  .
  "Persoonlijkheid Type 01" mensen hebben standaard moeite met "Persoonlijkheid Type 02" mensen terwijl Type 02 nog begrip kan opbrengen waarom Type 01 zelfbeperking & zelfcensuur pleegt. Type 01 KAN soms (diep van binnen) Type 02 benijden (jaloezie) dat verklaart de chaotische & onrustige energie die uit het interview duidelijk naar voren komt bij Peter Vlemmix.
  .
  Ik kan heel makkelijk 10+ "Persoonlijkheid Types" definiëren (maar ik zou het simpel/eenvoudig houden) … Types zoals bijvoorbeeld mensen die standaard ervan uitgaan dat door de overheid uitgekozen/geselecteerde "experts/wetenschappers/specialisten" vertegenwoordigen de "enige 'juiste' wetenschappelijke (tunnel) visie" en allen die DAT kunnen weerleggen worden of standaard gecensureerd of belachelijk gemaakt of "complot denker" genoemd of standaard genegeerd! … Zonder echte inhoudelijke discussie of open debat. "Technocraten" dus … bestudeer o.a.: http://Technocracy.News.
  .
  "Persoonlijkheid Type 01" Mensen kun je nog opdelen in A. die het liever niet willen toegeven dat ze dat eigenlijk zijn … en: B. mensen die trotse "overheid gelovers/volgers" zijn … Ik persoonlijk vind ze verdacht veel lijken op de NSB van 1940-1945 in wording … Ze zijn het nog niet helemaal maar zullen al te graag de buren verklikken als ze denken dat hun buren iets "verdachts" doet jegens de nieuwe idiote cojona overheids regels.
  .
  cheers,
  John Kuhles
  11 januari 2020
  .
  https://youtu.be/3QokJITsnqs

 5. Dank je wel Flavio (& Team) voor het beschikbaar stellen van deze documentaire. Hoewel ik zeer nuchter ben kan ik er niet meer omheen zeer sceptisch naar de laatste ontwikkelingen te kijken. Normale vragen blijven onbeantwoord en 'afwijkende' meningen worden als opruiend weggewoven. Ik heb te doen met de jonge generatie wiens levens en ambities blijkbaar niets meer voorstellen. Ik hoop dat je de energie kunt blijven opbrengen om ons te voorzien van eerlijke en geverifieerde informatie via je website, ook nadat de meneer of mevrouw van Youtube op de stopknop heeft gedrukt. Succes!

 6. 50K abonnees bereikt, tsja, dan val je wel op bij Youtube headquarters en moet je gedownplayed gaan worden wanneer je ongevallige (?) content uitzend.

 7. Is het jullie ook opgevallen dat die hypocriete msm bij de zogenaamde val van het kabinet ineens wel weer kritische vragen kon stellen??!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *