Wat je niet mocht zien van Youtube! Bekijk het snel…

De link: https://rumble.com/verq0d-verkiezingen-benvloed-zegt-wybren-van-haga.html

Dit was de intro van een – door Youtube verwijderde – uitzending met Wybren van Haga en Jorn Lukaszczyk waarbij we – naast de betrouwbaarheid van de verkiezingen – ook de lange arm van big tech aan de kaak stelden.

We zijn nu bezig om dit juridisch aanhangig te maken en intussen staat de video op ons Rumble account. Deze uitzending is nog veel te weinig bekeken en dat is zonde want de uitzending was zeer urgent en ze verdient jouw aandacht.

We willen je dus vragen om alsnog de moeite te nemen om naar de uitzending te kijken en je af te vragen hoe betrouwbaar je deze verkiezingen vond, zeker met de kennis van nu.

Dat kan via onderstaande link:

https://rumble.com/verq0d-verkiezingen-benvloed-zegt-wybren-van-haga.html

Ook willen we je vragen om je oordeel te vellen of wij hier “medisch misleidende informatie” hebben verspreid, zoals Youtube het formuleerde.

En tot slot willen we je vragen om de boodschap die volgt ook even te bekijken want we hebben een plan voor de toekomst…en wie weet…kun jij ons daarbij ondersteunen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews
Telegram: https://t.me/blckbxtv
Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews/
Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

29 reacties

 1. Hoezo vrijheid van meningsuiting en pers ? Dat dit in zelfs Nederland gebeurt vindt ik zeer zorgelijk. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit in de gate beginnen te krijgen.

 2. 20% van NL is 60+ en ze kijken NOS en stemden ze bijna allemaal op Rutte. Rutte heeft alleen een paar jonge schapen nodig om te winnen. Zolang zijn ze nog steeds angstig voor corona, kiezen ze hem weer voor veiligheid.

 3. De volgende keer de betreffende 'risico' video's aan MIJ doorgeven.
  Zorg ik dat de video NOOIT zal verdwijnen van het Internet.

 4. Snap niet waarom niemand in Nederland opstaat tegen deze duivelse systeem THE NWO 1-Wereld Orde

  Ondanks ik weet dat dit allemaal gepland was dat Rutte & Kaag zouden winnen voor hun voor geplande agenda.
  Zodat ze tijdig aan de Bilderberg meeting konden deelnemen.

  https://www.ad.nl/buitenland/beatrix-werkt-met-bilderberggroep-geheime-agenda-af~a0fa37ba/

  The Army Of Satan
  https://youtube.com/playlist?list=PLpbPLDjlfpaCfGPueEbkHWdwxlVXmJeug

  The Army Of Satan een aanrader
  Waarvan bepaalde episodes regelmatig van youtube wordt verwijderd met name aflevering
  6 & 16t/m21

 5. Heel goed! Vertellen wat verwijderd is en waarom + linkje naar de verwijderde content elders. Volgens mij de meest krachtige manier!

 6. Net als jensen, doe je goed, net gedoneerd, omdat je van yt afgaat. Ga zo door!!
  Ik keek niet, omdat ik t al wist. Ik denk dat dat de reden was voor de mensen die kijken. Fvd had veel groter moeten worden. De mensen die anders gestemd hebben mogen zich nog wel eens achter de oren krabben.Ik ben een trotse fvd stemmer en kom er voor uit. Ik zou me doodschamen als ik voor een avondklok partij stemde. Dus Flavio, doe zelf ook niet mee aan die onzin te vertellen. Fvd stemmers zijn trots. We schamen ons niet.

 7. Very interesting…….Charoite KALI Wali Mesukiel Akteriel Mahakala Bala Bala jojojo Patli Capalatmika Kalabhairava

 8. ik vind '#je suis een wappie' wel lekker klinken…..miss iets voor twitter (waar ik niet op zit…en voor mijn huidige gezondheid ook even af ga blijven…..)

 9. top op eigen benen staan, net als jensen heeft gedaan, triest dat het zo moet, maar helaas noodzakelijk…wat een wereld van verderf en onderdrukking gaan we tegemoet.

 10. ik stel voor om onze vlaggen rood wit blauw buiten te hangen die tegen deze coronamaatregelen zijn . nederland is van ons en niet van RUTTE en de JONG en RIVM. Maar wel ook op tv uitzenden dan he. ????

 11. Thank you for your channel. I wish it was in English! I do use the subtitles, though.

 12. First casualty of war is the truth. Typisch in een poging tot fashistische overname is het verdwijnen van onafhankelijke media, censuur en vrijheid van meningsuiting.

 13. Geweldig dit initiatief ! Ik ben blij met dit tegengeluid en de kans om eerlijke informatie nog te krijgen! We zitten in een Wereldoorlog en t virus en t vaccin maken deel van een biologisch wapen met als belangrijkste doel ons te knechten , te decimeren en ons af te leiden van de economische reset waarbij wij alles gaan verliezen en de elite voor eeuwig de touwtjes in handen krijgt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *