Wat is het alternatief voor de verkiezingen in maart 2021?

Wat is het alternatief voor de verkiezingen in maart 2021?

Wat kies je als je een frisse wind door Den Haag wilt laten gaan? Best lastig gezien het feit dat de oppositie geen echte oppositie meer is gebleken en dus kom je als snel uit bij FVD en PVV. Maar er is nu een alternatief. Vrij & Sociaal Nederland heet de nieuwkomer onder leiding van Bas Filippini.

Als het aan de kersverse lijsttrekker ligt, komt er zo snel mogelijk een Minister van ICT & Techniek. De kersverse lijsttrekker van de nieuwe politieke partij Vrij & Sociaal Nederland (VSN) is stellig in zijn overtuiging dat het politieke bestel geheel op z’n kop moet. De democratie moet directer, vertrouwen moet weer terug in de maatschappij, privacy en ethiek staan voorop en het gezin op nummer 1. Dit alles wil hij realiseren door een nieuw ministerie van ICT & Techniek dat een eigen en veilig sociaal platform gaat bieden als tegenwicht voor de sillicon valley clubs, die de wereld inmiddels domineren. Flavio Pasquino gaat in gesprek met de voormalig ondernemer en privacy first voorman, die nu alles op een politieke loopbaan zet met een nieuwe club mensen. Wat opvalt is zijn menselijke en optimistische kijk op de maatschappij en dat is zeker een verfrissend en waardevol alternatief in het beperkte spectrum aan partijen. Filippini laat ook zijn ligt schijnen op de spoedwet, die hem een doorn in het oog is als “ privacy” voorvechter en waar volgens hem geen enkele noodzaak en ligitimiteit voor is.

Meer info over VSN vind je op http://www.vrijensociaal.nl., als vuist tegen de oprukkende big tech invloed op ons leven. De lijsttrekker van de nieuwe politieke partij Vrij & Sociaal Nederland (VSN) is stellig in zijn overtuiging dat het politieke bestel geheel op z’n kop moet. De democratie moet directer, vertrouwen moet weer terug in de maatschappij, privacy en ethiek staan voorop en het gezin op nummer 1. Dit alles wil hij realiseren door een nieuw ministerie van ICT & Techniek dat een eigen en veilig sociaal platform gaat bieden als tegenwicht voor de sillicon valley clubs, die de wereld inmiddels domineren. Flavio Pasquino gaat in gesprek met de voormalig ondernemer en privacy first voorman, die nu alles op een politieke loopbaan zet met een nieuwe club mensen. Wat opvalt is zijn menselijke en optimistische kijk op de maatschappij en dat is zeker een verfrissend en waardevol alternatief in het beperkte spectrum aan partijen. Filippini laat ook zijn ligt schijnen op de spoedwet, die hem een doorn in het oog is als “ privacy” voorvechter en waar volgens hem geen enkele noodzaak en legitimiteit voor is.

Meer info over VSN vind je op http://www.vrijensociaal.nl.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

16 reacties

 1. Het doel is geweldig. Een tegengeluid en anders als nu. Heel realistisch denk ik. Persoonlijk mis ik in de Thema Wijzer de punten " intergratie" en "europa" . Dit zijn denk ik toch wel de fundamenten van FvD en PVV. Daarmee zeg ik niet dat het radicaal hoeft te zijn ( ik denk ik zeg het even voor ik voor van alles wordt uitgemaakt.) maar er moet aandacht voor zijn want dat is wat speelt in de samenleving. Daar moeten duidelijke lijnen in zijn. ( die lijnen mis ik overigens ook bij de PVV).
  Ik wacht nieuwsgierig af hoe de nieuwe partij zich verder ontwikkeld.

  Ps. Persoonlijk mening of indruk van de website : het komt over als een zorgverzekeraar . " VSN" …. Zeker de huisstijl en indeling.. sorry dat gevoel had ik als eerste 😛

 2. Ik word hier heel blij van ,vrijheid, vertrouwen en liefde ( Constructief )….terug naar een Democratie, zonder angst, wantrouwen, dwang en beperkingen.

 3. Heb even de site gecheckt. Wat een verademing! Eindelijk een partij die zonder populistisch / extremistisch geblaat wel zegt waar het op staat vanuit een duidelijke visie.

 4. Hypocriete regering en politici die eerst de collega zorgverleners NIET uitrust met elementaire PBM inzake Corona in verpleeghuizen, met het gevolg dat vele bewoners door personeel besmet raken en door kwetsbare gezondheid aan Covid19 de pijp uitgaan.
  Dan nu enorm gaan bleren en vingertje opsteken hoe belangrijk het is om de kwetsbare ouderen te beschermen!
  Dat is wel de feitelijk context!
  Als ooggetuige heb ik daar een vieze smaak aan overgehouden. Ik hoop dat mijn democratische medeburgers in Maart korte metten maken met die politici door met verstand en hart (voor zorg!!!) op de juiste politici zullen gaan stemmen. Er moet een nieuwe en vrije en sociale politieke wind gaan waaien over ons polderland. Die wind zal verder moeten gaan waaien naar de rest van de EU.

 5. Heb Bas begin dit jaar via social media leren kennen, met name privacy first. Een vd betere interviews die de kern raakt nl “vrijheid in gebondenheid” https://youtu.be/k4X9NV_bj4E. Een vd weinigen in NL politieke spectrum die visie kan omzetten in gerichte actie. Ik ga hem serieus volgen.

 6. De huidige spoedwet is nog steeds in strijd met onze grondwet en universele mensenrechten. Het is wachten op een moedige advocaat die deze repressieve wet tot aan de hoogste EU rechter aanvecht.

 7. Met de huidige cultuur van dwang angst en repressie zal het wantrouwen in de overheid en ook het verzet tegen die overheid alleen maar gaan toenemen. Ook het geweld tegen hulpverleners zal niet afnemen. Treurig!

 8. Kijk en leer van de geschiedenis.
  Wanneer heeft iemand in de geschiedenis in de politiek ooit de koers van de wereld veranderd?
  Antwoord: NOOIT
  Alleen mensen als Pim Fortuyn of JFK waren hier potentieel toe in staat en werden daarom vermoord.
  Dus of je doet "mee" in de politiek, of je komt op een plek van nul komma nul invloed, of je wordt verwijderd.

 9. Wat er nu in den haag zit dat is schorem een kartel en onderdeel van een groter geheel…# the great reset # operation lockstep

 10. Vrij en Sociaal… even hun partijprogramma bekeken… lariekoek. Zelfde onze als die man lult. Gratis openbaar vervoer, KOEKOEK!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *