Wat is er mis met de media?

⁣In deze eerste aflevering van “Keuringsdienst van Waarheid” kijken we naar de rol die de media spelen in de beïnvloeding van beeldvorming en opinie. Hoewel de media de taak hebben – zelfs de verplichting – om u objectief en zo breed mogelijk te informeren, blijkt dat in werkelijkheid niet te gebeuren. In tegendeel; de media hanteren een verbluffend selectieve werkwijze tijdens hun objectief geachte verslaggeving.

Om deze aflevering niet oneindig lang te maken, zullen we de glijdende schaal waarop de journalistiek zich de afgelopen decennia heeft begeven niet in zijn geheel behandelen. We beperken ons tot het afgelopen jaar, waarin de media een zeer eenzijdige, veelal bepalende rol hebben gespeeld in de corona-crisis en de pandemie. De ene keer, doordat ze essentiële feiten of gebeurtenissen niet met u deelden. De andere keer, doordat deze onjuist werden weergegeven. We gaan een aantal specifieke onderwerpen en momenten van het afgelopen jaar met u doornemen, waarin de media – en de journalistiek – een hoofdrol hebben gespeeld in de beeldvorming.

Voor meer verdieping en achtergrondinformatie verwijzen wij graag naar onderstaande bronnen:

Dr. Elke de Klerk – Gesjoemel met Cijfers
https://www.waarheid.tv/aanrad….ers/11-dr-elke-de-kl

Dr. Carrie Madej – Warning for Humanity – Covid-19 Vaccine
https://www.waarheid.tv/aanrad….ers/9-warning-for-hu

Dr. James Lyons-Weiler – Nee tegen Covid-vaccin
https://www.waarheid.tv/aanrad….ers/12-dr-james-lyon

Gezond Verstand
https://gezondverstand.eu/

BLCKBX – Kabinet negeert keihard bewijs dat mondkapjes zinloos zijn!
https://www.youtube.com/watch?v=jJr6-qzE920

LCKBX – PCR-test van de baan!
https://www.youtube.com/watch?v=flsF7trvq2c


Geachte lezer,

Het maken van video’s en het onderhouden van onze website kost enorm veel tijd. Wij hebben ervoor gekozen om ons volledig en fulltime in te zetten voor dit initiatief, omdat we menen dat het nodig is. Het is onze bijdrage aan transparante, eerlijke en volledige berichtgeving.

Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we je hulp zeer op prijs. Dat kan via één van de doneer-opties, of door een bestelling in onze webshop. Dankjewel!
https://www.waarheid.tv/doneren

11 reacties

  1. Geweldig. Je verwoordt exact wat wij zien en ervaren en met menigeen een gigantische discussie over hebben. Helaas vooral met mensen die vol ongeloof aanhoren wat wij zeggen. Eveneens mensen met een flinke staat van dienst en hoge opleiding. Mensen waarvan wij achten een niveau en intelligentie mee te nemen, dat ze niet zo'n ongelooflijk naïef vertrouwen zouden hebben in onze overheid en media.. Deel dit mensen. Laat dit horen en zien opdat ook zij dit terecht kritische stelling innemen en onderzoeken.

  2. Klasse! Dit moet gedeeld worden👍
    Mooie duidelijke opsomming en onderbouwing. Klein kritisch puntje… ik had graag gezien dat CoviPass, agenda21/2030 (sustainable development goals), 4th Industrial Revolution, the Great Reset, ID2020, Transhumanism etc ook genoemd was, maar wellicht iets voor een toekomstige video. Ik zal deze iig delen in mijn netwerk. Verplichte kost voor iedere Nederlander m.i. ! Goed gedaan‼️👍

  3. Dank. Kijk alleen even naar het eerste bord waarop een dyslectische variant te lezen valt van „Ärzte für Aufklärung”. Inhoudelijk: top

  4. Voila; dit is precies wat er gebeurt in medialand. Overstelpt worden met idioot nieuws met angst-zaaien etc terwijl de waarheid ergens anders ligt. Dankjewel voor deze heldere uiteenzetting. Ik ga dit delen en hoop op voortzetting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *