Wat iedereen moet weten die de prikken zet! Word jij straks gerechtelijk vervolgd als het misgaat?

Uit het Juridisch coronajournaal #7 – Moeten zorgverleners prikken?
https://www.cafeweltschmerz.nl/
Frank Stadermann met Isa Kriens: Kan een doktersassistent of verpleegkundige weigeren om prik te zetten?

Deze zesde aflevering van het Juridisch Coronajournaal draait om de vraag: kunnen doktersassistenten of verpleegkundigen die wordt gevraagd om een prik te zetten bij mensen, dit weigeren als zij principiële bezwaren hebben? Het gaat er dus NIET om of ze zelf een vaccinatie moeten accepteren, maar of ze verplicht zijn om vaccinaties toe te dienen.

Volgens oud-advocaat Frank Stadermann zijn er gegronde bezwaren die ze kunnen aanvoeren. Hij wijst erop dat de huidige vaccinaties slechts voorwaardelijk zijn goedgekeurd. Dat betekent dat het vaccinatieprogramma in feite een groot medisch experiment is. Volgens de Code van Neurenberg, die na de Tweede Wereldoorlog is aangenomen, mogen mensen niet worden onderworpen aan medische experimenten zonder hun bewuste instemming (“informed consent”), stelt Stadermann. Dit principe is in Nederland vastgelegd in de Wet Medisch Wetenschappelijk Onderzoek met Mensen (WMO).

Dat betekent, zegt Stadermann, dat niet van zorgmedewerkers kan worden gevraagd dat zij meewerken aan de vaccinaties, tenzij de mensen die worden geprikt hierin expliciet toestemmen.

In het Juridisch Coronajournaal belichten Stadermann en juriste Isa Kriens (www.dekleineactivist.nl) juridische aspecten van het coronabeleid. Eerdere afleveringen zijn te zien op de website van Café Weltschmerz.

Abonneer je nu op onze kanalen
Weltschmerz Clips
https://www.youtube.com/channel/UC2lJizEY4xGHLhv_rlwew1g/

Café Weltschmerz
https://www.youtube.com/c/CafeWeltschmerz

13 reacties

 1. Het probleem is dat zij die staan te trappelen om deze gentherapie te mogen ontvangen compleet gebrainwashed zijn door 24/24 msm positieve vaccin promotie, dus zelf geen enkele vraag zullen stellen. Ale info zal dus door artsen zelf verteld moeten worden voor het grote moment en dan doen ze niet. Nu ken ik een ptaktiserend huisarts die zelf vol euforie de prik had gehaald, waarna ik haar de vraag stelde of zij dus wel wist wat er in zat? Het antwoord was: nee! Maar het spul was iig niet wat wappies dachten, in staat iets in het dna te veranderen of het immunsysteem aan te tasten! En dat was niet in een verweg gehucht, maar in amsterdam.

 2. Medisch experiment = Vac ci nazie. Waar hebben we dat nog gehoord in de geschiedenis. Na WW2 zijn deze witte jassen ook vrijgesproken van alle misdaden en dat zal nu ook zo zijn.

 3. Een heel grote groep weet nu al zeker dat zij alles in het werk zullen stellen om de arts, verpleegkundige, enz. te vervolgen als zij onrechtmatig handelen. En terecht, laat deze beroepsgroep maar eens heel veel schrik hebben van wat ze te wachten staat. Dus als u tot die doelgroep behoort, wees er zeker van dat u tot aan de poorten van de spreekwoordelijke hel vervolgd zal worden. Dit is te groot om het erbij te laten zitten.
  "Ja, maar wat adviseer je deze mensen dan? " Gewoon niet meedoen.

 4. Alsof je verplicht een nieuwe auto moet nemen met een geheel nieuwe techniek, amper getest en ze weten niet zeker of er problemen met de veiligheid kunnen komen, ja er waren wel wat probleempjes maar anders mag je niet meer rijden en andere transportmiddelen zijn bijvoorbaat uitgesloten, zo'n wagen neem je niet als je wijs bent.

 5. ! toestemming of niet het is verboden dus waarom dan de mazen van de wet zoeken als het ansich al verboden is !! verwijzing naar art4 neurenberg code !! dwang CQ medisch experiment is verboden

 6. Als je je goed laat informeren door geweldige mensen zoals in deze video en je spreekt met familie, vrienden e.a. om ze te te laten DOORDRINGEN van het feit dat ze instemmen met een MEDISCH EXPERIMENT, je praat tot je tong op je schoenen ligt,
  dan hoor je dat ze zich tòch laten vaccineren, omdat ze bijvoorbeeld toch op vakantie willen !
  Je vertelt ze bijvoorbeeld over de site OPENVAERS [ co-managed door CDC en FDA ] waar je oa het aantal DODEN na vaccinatie kunt zien, maar ook dan is die info niet doorslaggevend.
  Al vrij snel merk je of je met iemand spreekt die veel tv kijkt, deze personen zullen uiteindelijk toch weer kiezen voor de info vd reguliere media, die de overheidsmantra predikt dat je na vaccinatie weer 'veilig' van alles mag doen, zoals op vakantie gaan.
  Ik ken nu twee mensen, die zich hebben laten vaccineren, waarvan er een nu zegt dat we elkaar nu veilig weer kunnen ontmoeten. Het zijn beiden dierbaren van mij en het was een enorme SCHOK voor mij om dit te horen. .
  Nu mag ik gaan wàchten totdat ze geconfronteerd zullen worden met de bijwerkingen. Het kan morgen gebeuren, maar ook over bv vijf jaar.
  En dan kàn het gebeuren, dat ik ze ga verliezen., is òndraaglijk en heeft mijn toekomstbeeld inktzwart gekleurd.
  Er zullen meer dierbaren volgen, die slachtoffer zijn vd georganiseerde misdaad. Ik mag met lede ogen toezien hoe dierbaren slachtoffer worden van de GROOTSTE oplichting vd geschiedenis vd mensheid.

 7. De Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen (WMO), waarover Frank spreekt :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_medisch-wetenschappelijk_onderzoek_met_mensen
  – Om de uitvoering van de wet te faciliteren werd de Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) opgericht. [ > Waarom horen we nooit wat van deze CCMO ?? ].

  Deze commissie werd geïnstalleerd op 6 april 1999 en is gevestigd in Den Haag. Het reglement van de commissie is goedgekeurd door de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
  Onderzoeken die onder de WMO vallen, worden getoetst door Medisch-Ethische Toetsingcommissies (METC's).
  En dan is het tegenwoordig meteen een vereiste om EERST naar de leden te kijken van deze commissies, wat hun banden zijn met big farma, of ze niet gewoon een verlengstuk zijn vd overheid, naar de geldstromen, etc. , vòòrdat je tegenwoordig een commissie nog enigszins op integerheid kan toetsen.
  Treffen we daar bv een Marion Koopmans aan, dan weten we inmiddels dat het NIETS meer met ethiek te maken heeft cq KAN hebben.

 8. Er wordt gesproken over een experiment en tegelijkertijd over een "vaccin". Als ik naar het fabricageproces kijk van een auto dan zie ik gaandeweg dit proces iets ontstaan dat steeds meer op een auto begint te lijken. Tijdens dit proces vinden er controles/testen plaats. Maar pas na de eindecontrole verlaat er een auto de fabriek en kan naar de koper gaan. Ondanks alles kan deze auto defect raken. Als ik dit nu vergelijk met een proces in de pharma-industrie dan zie ik een proces dat als het afgerond is mét de controles en testen dus een vaccin zou kunnen opleveren gereed voor gebruik. Net zoals een auto defect kan raken ("ongewenste bijwerkingen") kan dit ook gebeuren bij een vaccin. Maar het eindproduct, het vaccin, bestaat helemaal nog niet want de 3de klinische fase is nog steeds niet afgerond maar men is alvast maar begonnen met de 4de klinische fase, het toedienen ervan. "de auto heeft nog geen motor of wielen maar hier heeft u hem alvast. We zien wel wat er gebeurt" .Voor mij is er nog steeds geen vaccin maar slechts een experimentele vloeistof! En ieder beslist uiteraard voor zichzelf maar ik heb nog nooit een auto zonder motor of wielen gekocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *