8 reacties

  1. Leuk en pijnlijk tegelijk. Humor is lachen om niet te hoeven huilen. Ik droom van een mondkapjesloze samenleving. Ik wil dit jaar graag dat mensen dat ding massaal van hun gezicht afhalen en het ritueel verbranden op Eén of ander plein. Daar droom ik van. Ik wil mensen weer zien glimlachen en ik wil ze verstaan als ze wat zeggen. Maar in mijn droom ben ik de enige met die glimlach. 💜🙏💜

  2. HAHA!! 🙂 😀
    Grappig liedje en leuke video!! 🙂 😀
    HUMOR is o zo belangrijk in zeker moeilijke en zware tijden!!!
    Mbv HUMOR kun je de boel even lekker relativeren!! 🙂 😀

    De zanger van dit liedje, zag ik een paar weken geleden even de studio van TV/FC Rijnmond hier op YouTube binnenlopen, verkleed als vrouw (!), en toen kondigde hij dit liedje met deze titel aan!! 🙂 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *