Wat gebeurt er in je lichaam als je een vaccinatie krijgt?

Wat zijn mRNA-vaccins? En wat doen ze precies in je lijf? Psychobioloog Boy Vissers neemt je mee op reis door het lichaam in museum Corpus en laat je zien welke reis mRNA-vaccins aflegt in je lichaam.

————————————————————-
Volg ons ook op social media ⤵
👉 Twitter: https://twitter.com/MinVWS
​👉 Facebook: https://www.facebook.com/MinVWS​
👉 Instagram: https://www.instagram.com/minvws/​
👉 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ministerie-van-vws/
————————————————————-

#Coronavirus #COVID19 #Coronavaccinatie

16 reacties

 1. Er wordt een aantal belangrijke zaken niet benoemd in deze propaganda video.

  Zo laat het mRNA vaccin de cellen niet (een deel van) het virus namaken maar worden ze aangezet tot het maken van het Spike eiwit. Dit eiwit deelt bepaalde eigenschappen met het originele coronavirus (Alpha variant) en daardoor werken bepaalde antistoffen die tegen het Spike eiwit effectief zijn ook tegen deze Alpha variant. Het virus muteert echter continu en het kan zo zijn dat een nieuwe variant geen of nauwelijks eigenschappen deelt met het Spike eiwit waardoor de gemaakte antistoffen ook niet of nauwelijks werken. Dat zien we nu gebeuren met bv de Delta variant. Dit is een zogenaamde break through case.
  Ook bij bv de griepprik is de efficiëntie afhankelijk van tegen welke variant(en) het is samengesteld. De WHO kijkt elk jaar wat in het voorgaande jaar de meest dominante varianten waren en daartegen wordt het volgende jaar gevaccineerd. Blijken er dat jaar andere varianten dominant te zijn dat kunnen gevaccineerden alsnog de griep krijgen. Ook de vaccinaties tegen de bekende kinderziekten (mazelen etc) worden eens in de zoveel tijd aangepast om ook tegen nieuwe varianten effectief te zijn. Dit is tot op heden nog niet het geval voor de vaccins tegen corona, die zijn allemaal nog gebaseerd op de Alpha variant.
  Het probleem voor gevaccineerden is dat hun lichaam geleerd heeft (geprogrammeerd is) het virus met bepaalde antistoffen te bestrijden maar dat die antistoffen nu niet werken en het enige tijd duurt voordat het immuunsysteem dit door heeft en andere antistoffen aan gaat maken. Iemand die niet gevaccineerd is heeft een immuunsysteem dat nog niet geprogrammeerd is om bepaalde antistoffen te gebruiken en hun immuunsysteem zal de nieuwe variant met een veel breder scala aan antistoffen aan gaan vallen en heeft dus een grotere kans het virus snel onder controle te hebben:
  https://www.youtube.com/watch?v=WxlJcIea5VI

  Ten tweede is het Spike eiwit, net als het virus, cytotoxisch wat betekent dat het schadelijk is voor onze cellen. In de tijd die het duurt om genoeg antistoffen aan te maken kan dit eiwit dus schade aanrichten. Daarom zien we naast de lichte bijverschijnselen die in de video genoemd worden, ook vele, meer ernstige, bijwerkingen bv als bloedproppen, hartkwalen en zelfs hartfalen.
  Het CDC en ook de EMA waarschuwen zelf tegen dit soort ernstige bijwerkingen:
  https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/clinical-considerations/myocarditis.html
  https://www.ema.europa.eu/documents/dhpc/direct-healthcare-professional-communication-dhpc-covid-19-mrna-vaccines-comirnaty-spikevax-risk_en.pdf
  https://www.ema.europa.eu/documents/dhpc/direct-healthcare-professional-communication-dhpc-covid-19-vaccine-janssen-contraindication_en.pdf
  Ook Dr. Robert Malone, één van de uitvinders van de mRNA technologie, waarschuwt:
  https://www.youtube.com/watch?v=Du2wm5nhTXY

  Ten derde betreft het hier een nieuw vaccin, zonder bewezen track record en zonder dat bekend is wat de lange termijn bijwerkingen zijn. Iedereen die gevaccineerd wordt is dus in feite een proefkonijn.

 2. Gevaccineerde mensen dragen evenveel virusdeeltjes als niet gevaccineerde. Dus vaccin helpen niet om de overdracht van het virus te voorkomen. Vaccins werken tijdelijk tegen ernstig ziek worden, na 6 maanden heb je een booster nodig. Alleen vaccineren zal niet afdoende zijn. Maskers dragen en afstand houden zullen helaas noodzakelijk blijven. 🙏

 3. vaccin zou de enige uitweg zijn volgens Rutte en Hugo. Een leugen en big pharma spint daar garen bij. Gevaccineerden komen ook op de ic, kunnen covid19 verspreiden en mutaties onstaan ook bij hen. Ondertussen wordt medische apartheid toegepast met corona apps. Vaccin als entree met een doorgeschoten surveillance maatschappij. DDR 2.0. Angst verblind!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *