23 reacties

 1. Mijn aandacht is de nieuwe dr ugs van de werkeloze uitkeringstrekkende trollen. Dus mijn besluit staat vast. Ik laat ze afkicken! Smeken zullen ze om mijn aandacht! Let maar op! Dat experiment heb ik al eens uitgevoerd, hilarische stalktoestanden van ene koekenzopie! Maar die ondertussen wel afgekickt is van het obsessief dwangmatig stalken.:D

 2. Hulde aan onze helden! Hulde aan de politie en ME die die tokkies gisteren op het Museumplein lekker hebben aangepakt! Ik heb genoten!

 3. De meeste besmettingen vinden thuis plaats. Dus whats next. Na de avondklok mensen ook nog in kampen detineren? Voor een covidgriep?

 4. ik vind demonstraties wel oke, maar heeft op het moment weinig nut! Je kan beter in protest gaan door te doen wat je wil. Zoals in Italie daar zijn duizenden restaurants gewoon open en ze kunnen er niks tegen doen! Ik vind dat een heel goed begin!

 5. We zijn dus een covidgriep dictatuur geworden. En de overgrote meerderheid legt zich daar ook nog bij neer. De overgrote meerderheid is dus zwak en dom!

 6. Ze krijgen verdomme 10.000 euro voor elke covid patient! In Hong Kong krijgen ze nog meer en als je covid hebt krijg je daar ook 5000 euro! Nou die willen dat wel! Er wordt nergens zoveel getest als in Hong Kong!

 7. de politie slaat even een man die op de grond licht de hersenen in ach ze doen het voor de ouderen en voor de zorg. het schijnt niet zo druk te zijn op de IC's dan maar er voor zorgen dat het gebruikt zal worden en dan maar mensen de hersenen in slaan de POLITIE doet het graag voor u ze doen het tenslotte voor de ouderen en voor de zorg?????? https://www.youtube.com/watch?v=Zn6MY-12Z6Y&t=3s

 8. De hele opzet vanaf maart 2020 is ieder keer om de mensen te misleiden met behulp van datazwendel en toveren met nieuwe woorden waardoor een rookgordijn ontstaat en de mensen in angsthysterie modus gehouden worden zodat hun doel om ons te vaccineren door gaat! Willen ze ons vaccineren omdat zij begaan zijn om ons gezondheid? Absoluut niet!! Waarom dan wel? Omdat dit de gelegenheid is om ons stiekem geheime ingrediënten toe te dienen via de vaccin!!
  Waarom ?? Ze willen ons controleren en overal traceren.
  World Economic Forum is de wereldregering achter de gordijnen en de WHO is een instrument van de WEF om de mensen te misleiden.
  WEF zegt het zelf: build back better! Maar dat is niet voor mij of jou “better” dat is alleen voor de aller aller rijkste miljardairs.
  Dus, het beleid van Rutte maakt meer kapot dan de virus. Dat weet Rutte ook, dat is juist de geplande bedoeling. Maak de economie kapot, creëer massa werkloosheid zodat de systeem ingevoerd kan worden, totale slavernij!! Dat is hun eufemisme voor basisinkomen!! Wederom zegt de WEF het volgende:
  You own nothing,
  You will be happy.
  Zij weten altijd dusdanig met woorden te toveren, dat de gewone man niet tegen hun plannen kan zijn.
  Hierbij alles , verraden de media en de bestuurders het volk!!

 9. mensen weet u wel dat er veel geweld tegen de politie wordt gebruikt en dat komt door ons de bevolking volgens de (nieuwsmedia) die al jaren roept dat het geweld steeds meer toeneemt het loopt totaal uit de hand geloof de (NIEUWSMEDIA) ze liegen nooit nee wij als bevolking zijn de plaag. O ja wat zegt de politie over al dat geweld filmje is aal even geleden maar toch https://twitter.com/i/status/1270309669911683073 / https://www.bij1.org/articles/politie-misleidt-media-introductie-taser-ongegrond

 10. Trollen zijn werkeloze steuntrekkers zoals unicorn. Hebben geen opleiding, geen verstand en kunnen vaak niet eens fatsoenlijk Nederlands schrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *