Wat als je been preventief is afgezet? Ben je dan toch dankbaar vanwege de goede intenties?

Wat als je been preventief is afgezet? Ben je dan toch dankbaar vanwege de goede intenties?

Die vraag stelt mediastrateeg en corona-maatregelen-scepticus Stefan Noordhoek in een korte en leerzame video.

Wat als jouw arts preventief je been zou afzetten vanwege een ingegroeide teennagel? Zou je dan dankbaar zijn vanwege zijn goede intenties? Zou je dit dan zien als goed leiderschap gezien het voorzorgprincipe? Waarschijnlijk zou je woest zijn. Feitelijk doet ons kabinet niet anders. De nevenschade van de preventieparadox is zo exceptioneel groot, dat we ons de vraag moeten stellen of het middel niet erger is dan de kwaal, aldus Stefan Noordhoek die wederom een authentieke bijdrage levert aan het content arsenaal van blckbx.

Binnenkort komt Stefan met meer van dit soort korte video’s waarin hij met beeldende metaforen de chaos en verwarring probeert behapbaar te maken.

Dit is de link naar het Blog van Stefan Noordhoek: https://stefannoordhoek.medium.com.

Mocht je Stefan willen bereiken voor werk gerelateerde vragen rondom zijn media strategische activiteiten dan kan dat via: https://www.zzesto.com.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; – burgerrechten in een spuitje – de surveillance toename – de testsamenleving – stigmatisering van andersdenkenden – polarisatie – de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

27 reacties

 1. Ja, maar waarom lopen al die “goede artsen” dan mee in dit verhaal als ze verwacht zijn te zijn zoals beschreven vanaf 3:11 van deze boodschap ?

 2. We worden besodemieterd door de NOS, kranten, tv, radio en de regime van Rutte!!!
  Ze hebben de mensen de stuipen op het lijf gejaagd voor een stevige griep!!
  Ze zetten de mensen tegen elkaar op!!
  De zaak STINKT!!!
  Ze verbergen de kern van de zaak voor ons, anders zouden ze de rekenmodellen vrij geven waarop hun beleid gebaseerd is!!
  Na herhaaldelijk verzoek om vrijgave wordt ons verteld dat het staatsgeheim is!
  Bedoelt wordt STAATSLEUGEN!!!

 3. Wat een bangmaker is deze man.
  Maar ja, engerd Flavio heeft enge vriendjes. Verbaast me niks.
  Blckbx: complotplatform.

 4. @BLCKBX op zich geen klachten op de video's hoor maar bij deze was het switchen van camera een beetje hinderlijk.
  Ik ben nogal gevoelig voor flitsend beeld, en misschien wel meer mensen met mij en dan is het lastig om te volgen.
  Verder alleen maar complimenten voor alle informatie die we mogen ontvangen.👍👍👍👍

 5. En stel je nu even voor dat de hele Corona 'crisis' nooit had plaatsgevonden en dat het Regime 'alleen maar' doorgaat met het klimaat alarmisme. Dat is NET zo schadelijk, onnodig en gecalculeerd als deze 'crisis.'
  Onze 'leiders' zijn onze ergste vijanden. En dat zijn ze altijd geweest, en dat zullen ze altijd blijven.

 6. Flavio heeft eerder twee gesprekken gehad met dhr Schetters. Ik noem het gesprekken omdat het totaal geen kritische interview was.
  Schetters had allerlei standpunten over mRNA vaccins waarna hij ook zei: ik heb daar niet veel verstand van want ik ben geen moleculair bioloog.
  Wat een triest niveau heeft Flavio. Maar ja waarheidsbevinding is niet belangrijk, zolang Flavio met zijn onzin rijk wordt.
  Flavio maakt gretig gebruik van wappie-naivelingen-der-Nederland.

 7. De cijfers van CBS laten slechts 12000 doden zien die extra bovenop het gemiddelde komen (allemaal te wijden aan Corona terwijl de griep ook heerst), in de winter van 2017/2018 zijn er 9500 mensen meer gestorven dan normaal en dat was te danken aan de griep epidemie. Mijn broertje (38) is vorig jaar op 16 februari overleden aan een hart stilstand. na obductie bleek hij Influenza A en Streptokokken onder de leden te hebben dit is iets wat ze vaker zien zeiden de artsen op die beruchte Zondag. Ik zou niets anders willen dat hij nog in leven zou zijn maar ik accepteer dat het deel is van het leven, ik ben niet voor iedereen en alles maar inenten tegen elk virus die vooral zwakke en oudere mensen dood maar af en toe ook zoals jonge mensen zoals mijn broertje.

  Virussen zullen er altijd blijven zijn, de meeste komen uit dieren en vooral deze virussen zullen we nooit uit kunnen roeien. Dus het fabeltje dat als we iedereen inenten dit de enige manier is om van Vovid-19 af te komen dat gaat er bij mij niet in, virussen zullen zich zeker aanpassen en sinds ze er waarschijnlijk eerder waren dan de dinosaurussen kan je nagaan waar we mee te maken hebben. Immuumsysteem versterken op een natuurlijke manier zorgt dat je minder ziek word en minder vatbaar word.

  De cijfers van WHO/pharmaceutische bedrijven en overheden laten een sterfte cijfer zien die gebaseerd is op het aantal geteste mensen plus een aanname van een aantal besmette mensen terwijl er heel veel mensen zijn die geen tot haast geen symtomen hebben wanneer ze Covid hebben en zich ook niet laten testen. De sterfte cijfers zijn dus niet accuraat. Het word erger gemaakt, een soort het doel heiligt de middelen.

  Het feit is dat er al jaren steeds meer pharmaceutische bedrijven medicijnen produceren of de bedrijven opkopen vanwege 1 doel (Dikke winst maken) en dat er steeds vaker genetische experimenten gedaan worden met technieken zoals crispr/CAS9 en mRNA. Natuurlijk worden er door dit bussiness model heel veel goede medicijnen ontworpen en naatuurlijk genezen er veel mensen door deze technieken die pas een aantal jaren op grote schaal toegelaten en gebruikt worden . Alleen vind ik dat deze technieken (waarvan we duidelijk zien dat het ook grote melkkoeien zijn voor de pharmaceutische bedrijven) niet opgedrongen mogen worden, straks gaan we krijgen dat we we zonder vaccinatie en bij behorend paspoort niet meer mogen vliegen of dat we bepaalde evenementen niet meer mogen bezoeken.

  Winst maken op medicijnen gemaakt tegen een levens gevaarlijk virus die een pandemie heeft veroorzaakt winst die bedoelt is voor beleggers en aandeelhouders is onethisch, de grote corporaties geven om 1 ding en dat is winst maken en nog meer winst maken. Bewijzen dat grote bedrijven andere pharmaceutische bedrijven overnemen om vervolgens de prijzen van medicijnen met een factor 10 of zelfs factor 100 te laten stijgen alleen maar in het belang van winst maken gaan al langer rond ook dit is gewoon onethisch.

  In 2012 herinner ik me nog goed de poging tot het inenten tegen de Mexicaanseg griep, de Nederlandse overheid bleef zitten met een grote hoeveelheid vaccins (paar honderd miljoen euro belastinggeld) Als er straks een vaccinatie paspoort geintroduceerd is kan de overheid ons indirect dwingen ieder jaar of elke paar jaar een vaccinatie ronde bij te wonen. Als je een beetje kan rekenen dan kan dit de pharmaceutische bedrijven alleen in aan de verkoop in Europa al ruwweg (18 Eur x 2 x 750 Miljoen inwoners) 27 Miljard aan omzet geven.

  Alles gaat onder het mom van "de mens redden" "lockdowns voorkomen" "de economie weer laten draaien" wat deels klopt ,maar het feit dat er nu al grof geld verdiend wordt en sommige vaccins zoals die van Pfizer en Moderna en straks een factor of 10 duurder worden als er straks regelmatig "booster" shots nodig zijn buiten de pandemie periode laat zien dat de melkkoe permanent geïnitieerd is.

  Hier een mooi stukje of wat Pfizer straks gaat doen met de prijzen : https://theintercept.com/2021/03/18/covid-vaccine-price-pfizer-moderna/

 8. Goed gezegd allemaal, Stefan! Lekker duidelijk, niet kwetsend, een heldere mening die je kan onderbouwen en daar gaat het om. De angst vertrapt de waarheid. Wat duurt het onbegrijpelijk lang voordat de schapen wakker worden en hun tanden laten zien……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *