Wat als er een vaccin is?

De vaccins komen eraan. Betekent dat dat we ons oude leven weer terugkrijgen? Leggen we je uit.

Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal en praat mee! https://bit.ly/2PJk8Xg

Volg NOS op 3 ook op Instagram: https://www.instagram.com/nosop3

—————————————————————

● VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van het nieuws en onze uitleg vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: nosop3@nos.nl

● VOLG ONS OOK HIER: Facebook: https://facebook.com/nosop3 Twitter: http://twitter.com/nosop3

___________________________________________________

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Bij NOS op 3 vind je elke zaterdag nieuws dat je niet mag hebben gemist. Wij gaan voor jou op onderzoek uit naar nieuws uit jouw wereld. Ook vind je hier uitleg bij het nieuws.

#corona #vaccin

19 reacties

 1. De NOS schapenfokkerij laat comments aan voor de schapen om mee te blaten. Dat is diervriendelijk handelen van NOS want menswaardig is het bang maken van de burgers om ze daarna in ruil voor vrijheid te beschermen in elk geval niet.
  Onthoud dat maar 99.85 van alle deze pandemie slachtoffers het overleven zonder maatregels. Dit jaar zijn er meer (gezonde) levensjaren opgeofferd met de maatregels dan gered.

 2. Trombose, hartontsteking, menstruatiestoornissen, anafylactische shock, en joost mag weten wat voor "onschuldige" bijwerkingen in de toekomst nog aan het licht gaan komen. Maar nee hoor, de vaccins zijn 100% veilig volgens de overheid…

 3. Jaja en de mensen lieten zich massaal vaccineren in de hoop op hun VRIJHEID!!!! En nu wordt alsnog bijna alles ontnomen, wat een CRIMINEEL tuig in Den Haag die ons land besturen!!!

 4. Vaccinatie is geen garantie dat je niet ziek wordt. Je kan mensen nog steeds besmetten. En mutaties kunnen ook onstaan bij gevaccineerden! OMT leden met belangenverstrengeling betaald door big pharma geven geen neutraal advies.

 5. Zolang mensen maar als schaapjes alles geloven.. en zolang we narcistische gestoorden leugenaars landen laten runnen. Komen we steeds verder in deze gestoorde wereld. Met totale controle

 6. Goh, bij weigering toegang kan je naar de rechter? Discriminatie mag niet? De rechter is de weg naar een verplicht vaccin, dus rechtsgang wordt gestimuleerd. Er is geen rechtspraak meer in Nederland, namelijk. De staat dicteert de uitspraak van de rechter. Discriminatie is dan legaal.
  Er wordt een smerig spel met ons gespeeld, waarbij propaganda, marketingtechnieken en NLP wordt gebruikt om ons te hersenspoelen, te manipuleren en daarmee te dwingen tot het nemen van deze experimentele gentherapie. Een groot onverantwoordelijk project, waar mensenlevens mee in gevaar worden gebracht. Willens en wetens. Een misdaad tegen de menselijkheid. Feit! Daar doet dit filmpje niets aan af. Integendeel, dit filmpje bevestigd op alle fronten dat het vaccinatieprogramma tegen Covid een dubieus motief heeft. Als er werkelijk sprake eas van een pandemie, vielen mensen dood op straat, was het IFR ver boven de 0,15%, dan zou er sprake zijn van een A status en Covid terecht een pandemie genoemd mogen worden, echter dit is niet het geval. Het sterftecijfer ligt op het niveau van een stevig griepseizoen en treft voornamelijk ouderen, met onderliggend lijden, zoals in elk griepseizoen het geval. De symptomen zijn erger, naarder, maar blijft staan dat voor 99,98% van de bevolking er geen enkel gevaar is. Geen enkel! Niets! Geen reden tot vaccinatie en al helemaal niet een experimenteel vaccin, waarvan nog niet is bekend of het effectief (waartegen?), veilig en of de geïnjecteerde stof schadelijk zal zijn. Lange termijneffecten niet bekend. Wel bekend is dat er inmiddels veel bijwerkingen worden geconstateerd. Van mild tot zeer ernstig.
  Deze tekst zal verwijderd worden, maar vraag je dan af waarom dit gebeurt.
  De waarheid mag niet gehoord worden.
  De democratie is dood, zo ook onze vrijheid.

 7. hugo zegt:als wewerkende vaxins hebben…Vraag is:welke werking

  Als ze iinderdaad 3 maand werken elk jaar 4 prikken?

  Hugo lapt alle wetten aan zn laars,indirecte verplichting komt er

 8. Mijn oma met dementie kreeg een prik 2 weken geleden, haar oog leden hangen nu. Ze wordt niet eens onderzocht. EN ze krijgt geen tweede prik meer. En wat word er gezegd: dat zijn waarschijnlijk" onderliggende kwalen. En dan de uitbraken kort na het vaccin in verzorging tehuizen. Inmiddels is het dodental 300 in Nederland door het vaccin!!! Dit is geen leugen. Zoek het zelf maar op! De reden waarom niet aan de bel word gehangen is simpelweg omdat anders niemand het vaccin meer wilt nemen. U leest wel op de NOS over het vaccin in Israel, maar niet over dat 11 staten in de USA inmiddels weer volledig zijn opengegaan ondanks corona. Wordt wakker vent. Google al deze FEITEN maar!

 9. "wij zullen niet vaccins verplichten" zegt de politiek "we laten het gewoon aan de bedrijven over. zij mogen jou gewoon weigeren als ze dat willen. op deze manier krijgen zij de wind van voren, en kunnen jullie gewwoon lekker weer voor ons stemmen"

 10. weet je wat er ook steeds als een golf door de wereld gaat? de griep. eerrst was t alleen maar de Chinese variant, nu de Britse variant die weer mogelijk een nieuw vaccin nodig heeft. what's next? een variant van elk land in de wereld en dan vervolgens iets van 190 vaccins nemen ofzo?

 11. "Massa mRNA Vaccinatie is onnodig en roekeloos." Prof. Dr. Theo Schetters
  "Want als in het hoofd van mensen gaat ontstaan dat vaccinaties gevaarlijk zouden zijn, dat je daar ernstige bijwerkingen door zou kunnen krijgen, mogelijk door zou kunnen overlijden. Als dat het verhaal wordt, kan dat iets doen met de vaccinatiebereidheid." Hugo de Jonge

 12. 5:00
  Dat is toch walgelijk. Als alle ongevaccineerde jongeren nergens meer heen kunnen gaan dr veel suicides komen, en dat zijn moorden op naam van de staat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *