“Wat als de overheid te ver gaat…” Waar ligt jouw grens?

“Wat als de overheid te ver gaat…” Waar ligt jouw grens dan?

Die vraag stelt mediastrateeg en corona-maatregelen-scepticus Stefan Noordhoek in een korte en leerzame video.

Wat als jouw de overheid jouw vraagt om je buurman van kant te maken? Maar…er is goed nieuws…alleen de buurman bij de even nummers. Deze absurde vraag zal iedereen – psychopaten daargelaten – met NEE beantwoorden. Er is dus een grens voor wat de overheid aan je kan vragen, stelt Stefan Noordhoek. Immers hier lag die grens en daar hoef je geen viroloog of overheids-wantrouwer voor te zijn. Waarom mag je de grens dan niet eerder stellen? Waarom kan dat pas als het zo extreem gesteld wordt? En waarom moet je nu viroloog of wetenschapper zijn om een mening te hebben over dit beleid? Dat is immers ook niet in bovenstaand voorbeeld, aldus Stefan Noordhoek die wederom een authentieke bijdrage levert aan het content arsenaal van blckbx.

Binnenkort komt Stefan met meer van dit soort korte video’s waarin hij met beeldende metaforen de chaos en verwarring probeert behapbaar te maken.

Dit is de link naar het Blog van Stefan Noordhoek: https://stefannoordhoek.medium.com.

Mocht je Stefan willen bereiken voor werk gerelateerde vragen rondom zijn media strategische activiteiten dan kan dat via: https://www.zzesto.com.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; – burgerrechten in een spuitje – de surveillance toename – de testsamenleving – stigmatisering van andersdenkenden – polarisatie – de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews
Telegram: https://t.me/blckbxtv
Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

15 reacties

  1. Flavio, check ook deze jurist op YouTube: de gulden middenweg . Hij is bezig met een aangifte en onderzoek tegen de overheid omtrent COVID-19. Het zou een biologische aanval zijn volgens een militaire bron. In zijn video eronder zit een link naar aangiftetegendeoverheid. https://youtu.be/eGFVunDe6JA

  2. Ik geloof het al een tijd niet meer. Ik geloof ook wel heel lang niet meer in de regering met al hun leugens en het afnemen van ons vrijheid en privacy. Maar wat kan ik er aan doen om een verschil te maken desondanks dat ik maatschappelijk met mijn rug tegen de muur sta. Ik zie ook praktijk je die normaal gesproken in Cuba zou voorkomen. Zoals letterlijk van straat afgepluk te worden door de ME CQ ROMEO'S. Dat valt bij mij onder kidnapping ontvoering en dan de belangrijkste vraag Wat gebeurt er met die mensen en zien wij die mensen nog wel terug????, Wat mij betreft mag de revolutie wel uitbreken

  3. mijn grens zijn ze al lang voorbij en een korte blik op de reacties maakt (voor de zoveelste keer) duidelijk dat ik daar niet alleen in ben!

  4. Ik wist dit al vanaf het begin. Alleen hele volksstammen lopen blind achter onze leiders aan. Zelf nadenken is er niet meer bij. Ik houd mijzelf aan geen enkele coronaregel. En dat werkt bevrijdend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *